Addo Járó egyszarvú
6 345 Ft

5 070 Ft

Ezzel a kedves egyszarvúval gyermekeid biztosan rengeteg szórakozást élnek majd át. A járó egyszarvú egy varázslatos állat! Szereti a hosszú sétákat. Ráadásul varázslatos élénk hangja van, a pata koppanása és a forgó farka mindenkit szórakoztat majd.


TM Toys Bianca plüss cica 25 cm
20 519 Ft

19 040 Ft
+ ingyen szállítás

Aranyos Bianca cica, aki úgy viselkedik, mintha igazi lenne, szereti, ha simogatják és ha hívod, feléd fordul. Van egy kedvenc labdája, amivel imád játszani. Séta közben nyávog és dorombol. A cica nagysága 25 cm. A szőre nagyon kellemes fogású.


MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

Értékelés: 5
4 890 Ft

3 510 Ft

Mindenki által szeretett Kisvakond, napernyővel. Kedves dallammal nyugtatja a kicsiket. Az MU Brno márka kiváló miőségű terméke. TOVÁBB OLVASOM->


BINO Ló hangokkal - piros
7 877 Ft

5 070 Ft

Plüss ló piros színben tökéletes a lovak megismeréséhez. Amikor megnyomja a fülét ló hangot hallhat. Ez a ló tökéletes választás lesz a gyerekeknek hogyha egy kis kalandra vágynak.


Micro Sammi bálna plüss 30cm
6 970 Ft

Csodálatos plüss bálna, Sammi, amely képes hangokat kiadni, pislogni és nyitogatja a száját. Igazán nagyon puha. Sammi 30 cm hosszú és ideális 18 hónapos kortól.


MÚ BRNO Beszélő Hurvínek Zeryk kutyával
6 040 Ft

Hurvínek csirkefogó és az ő hűséges ugató barátja Zeryk a morvaországi központból. Hurvínekhez Zeryk kutyus hozzácsatolható praktikus fém karabinerrel. A kilenc éves fiú életéről szóló történetek lekötik a gyermek nézőket már generációk óta.


MÚ BRNO Beszélő Hurvinek Zerykkel
6 040 Ft

Hurvínek csirkefogó és az ő hűséges barátja Zeryk a morvaországi központból. A beszélő Hurvinekhez Zeryk kutyus a praktikus fém karabinerrel hozzácsatolható. A kilenc éves fiú életéről szóló történetek lekötik a gyermek nézőket már generációk óta.


MÚ BRNO Křemílek hanggal és csörgő
7 671 Ft

6 720 Ft

Közkedvelt Křemílek (Moha) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a Pohádek z mechu a kapradí rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.


MÚ BRNO Večerníček figura, 30cm, zenélő
5 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ismert Večerníček kisfiú figura, 30 cm. Játék ismert dalocskával, melyet a csomagoláson feltüntetett szövegnek köszönhetően gyorsan megtanulhatsz és vele együtt énekelhetsz.


MÚ BRNO Vochomůrka hanggal és csörgő
7 671 Ft

6 720 Ft

A közkedvelt Vochomůrka (Páfrány) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a Pohádek z mechu a kapradí rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.


Spin Master Hatchimals mystery meglepetés
25 996 Ft

20 560 Ft
+ ingyen szállítás

A Hatchimals interaktív állatkákat jelentenek, amelyek a gyerekek szerető gondoskodásának eredményeként kikelnek a tojásból, és amelyeket rengeteg dologra kell megtanítani, miközben végtelen szórakozásban lesz velük részük. Soha nem tudhatod, melyik fog a 4 állat közül kikelni a tojásból.


TM Toys Interaktív macska Coco
21 465 Ft

15 200 Ft

Szerezd be a gyermekeidnek ezt a gyönyörű interaktív kedvencet, fehér Coco cicát. A cica reagál az érintésre, mozgatja a mancsait, fejét, nyávog, és dorombol. A puha szőre ideális a dédelgetéshez és játszáshoz.


TM Toys Ocean Hugzzz Kisfóka + jeladó
12 050 Ft

Az Ocean Hugzzz kisfóka jó éjszakát kíván. Ha hozzábújsz, a jeladó, amely a csomagolás része, elkezd altatódalt énekelni, gyöngéden világítani és a mennyezetre csillagokat vetíteni. Gömbölyű talapzata van, amelyen lassacskán hintázhat, így előteremtve a szép álmokhoz megfelelő légkört.


TM Toys Ocean Hugzzz Octopi Kisrák + jeladó
12 050 Ft

Az Ocean Hugzzz kisrák jó éjszakát kíván. Ha hozzábújsz, a jeladó, amely a csomagolás része, elkezd altatódalt énekelni, gyöngéden világítani és a mennyezetre csillagokat vetíteni. Gömbölyű talapzata van, amelyen lassacskán hintázhat, így előteremtve a szép álmokhoz megfelelő légkört.


TM Toys Ocean Hugzzz Octopi Polipocska + világítótorony
12 050 Ft

Az Ocean Hugzzz polipocska minden gyermeknek segít könnyen elaludni. Hogyha hozzá fekszik, a világítótorony, ami a csomagolás része, altatódalokat kezd játszani, enyhe fénnyel világít és a mennyezetre csillagokat vetít. A polipnak van egy kör alakú kerete, mely mentén a kis állatka lassan mozog és ezzel is megteremti a megfelelő hangulatot az édes álmokhoz.


Spin Master Hatchimals Surprise ikrek - macskák
28 990 Ft

22 050 Ft
+ ingyen szállítás

Ezek az aranyos interaktív macska ikrek varázslatos pettyes tojásban rejtőznek. Mindegyik macska egyedi személyiséggel rendelkezik. Ezek az ikrek sétálnak, táncolnak, énekelnek, vicceket mondanak, játékokat játszanak és még sok egyéb.


EP LINE Kutya Floppy

EP LINE Kutya Floppy

Értékelés: 5
10 150 Ft

A Floppy kutya egy igazán bolondos kiskutya, aki nagyon szeret sétálni. Ragadd meg a pórázát, és figyeld, hogy milyen viccesen fog mögötted ugrándozni. A tappancsai érdesek és alkalmas bármilyen felülethez. Nincs szükség elemre.


FurReal Friends Majom Zandi

FurReal Friends Majom Zandi

Értékelés: 5
12 690 Ft

10 150 Ft

Ezzel az aranyos Zandi majommal a gyerekek rengeteg szórakozást él át. Használhatod a sztetoszkópját, hogy meghallgasd a szívhangját. A csomag tartalmazz hőmérőt. Ha megsimogatod a majom fejét, kinyitja és bezárja a szemét, ami örömteli hangokat ad ki és néha köhög.


Mikro Trading Plüss tukán 29 cm
2 329 Ft
2 270 Ft

Plüss tukán a Real Plush Friends kollekcióból. – Alkalmas gyermekek számára születéstől fogva. A játék minőségileg kidolgozott és plüss felülete érintésre kellemes.


Spin Master Hatchimals Surprise ikrek - zsiráf
28 990 Ft

21 880 Ft
+ ingyen szállítás

Ez aranyos interaktív zsiráf ikrek varázslatos baromfi tojásban vannak elrejtve. Minden iker egyedi személyiséggel rendelkezik. Az ikrek sétálni, táncolni, énekelni, vicceket mondani fognak, játékokat mondai és még sok mást.