Spin Master Present Pets Interaktív kölyökkutya Klasszikus
22 190 Ft 16 860 Ft

Új interaktív barát egy kedves kölyökkutya formájában, amely biztosan elbűvöl minden gyermeket. Az interaktív kiskutya a dobozban ébred fel, amelyet belülről darabokra tép szét. Amint azt széttépi és kinéz belőle, kezdődhet az igazi móka. A csomagolás a dobozon látható kölyökkutyák egyikét rejti.

FurReal Friends Majom Zandi

FurReal Friends Majom Zandi

Értékelés: 4,9
10 710 Ft 9 590 Ft

Ezzel az aranyos Zandi majommal a gyerekek rengeteg szórakozást él át. Használhatod a sztetoszkópját, hogy meghallgasd a szívhangját. A csomag tartalmazz hőmérőt. Ha megsimogatod a majom fejét, kinyitja és bezárja a szemét, ami örömteli hangokat ad ki és néha köhög.

TM Toys My Real Rescue Szőrmók rózsaszín
18 650 Ft

Milyen állat rejtőzik a plüss gombócban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és meg kell fésülnöd. Kutyus vagy macska? Interaktív barátra lelhetsz, amellyel gyermekeid sosem fognak unatkozni, valamint megtanulják, hogyan kell gondoskodni az állatokról. Több, mint 30 hanghatást és szenzoros hatást (rezgés) képes kiadni, amelyek játék közben aktiválódnak.

TM Toys Bianca plüss cica 25 cm
23 380 Ft 18 370 Ft

Aranyos Bianca cica, aki úgy viselkedik, mintha igazi lenne, szereti, ha simogatják és ha hívod, feléd fordul. Van egy kedvenc labdája, amivel imád játszani. Séta közben nyávog és dorombol. A cica nagysága 25 cm. A szőre nagyon kellemes fogású.

Addo Járó egyszarvú

Addo Járó egyszarvú

Értékelés: 4,3
6 345 Ft 5 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a kedves egyszarvúval gyermekeid biztosan rengeteg szórakozást élnek majd át. A járó egyszarvú egy varázslatos állat! Szereti a hosszú sétákat. Ráadásul varázslatos élénk hangja van, a pata koppanása és a forgó farka mindenkit szórakoztat majd.

MÚ BRNO Křemílek hanggal és csörgő
5 880 Ft 5 690 Ft

Közkedvelt Křemílek (Moha) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a Pohádek z mechu a kapradí rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.

MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

Értékelés: 5
3 990 Ft

Mindenki által szeretett Kisvakond, napernyővel. Kedves dallammal nyugtatja a kicsiket. Az MU Brno márka kiváló miőségű terméke. TOVÁBB OLVASOM->

TM Toys Kis csavargó My Real Rescue kék
18 650 Ft
+ ingyen szállítás

Milyen állat rejtőzik a plüss gombolyagban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és meg kell fésülnöd. Mi lesz ez, kutyus, vagy cica? Találd meg az interaktív barátot, akivel a gyermekeid soha nem fognak unatkozni, és megtanulják, hogyan kell gondoskodni a háziállatról. Több, mint 30 hangeffektussal és érzéki effektusokkal (rezgésekkel) rendelkezik, amelyek játék közben aktiválhatók.

EP LINE Kutya Floppy

EP LINE Kutya Floppy

Értékelés: 4,4
11 690 Ft

A Floppy kutya egy igazán bolondos kiskutya, aki nagyon szeret sétálni. Ragadd meg a pórázát, és figyeld, hogy milyen viccesen fog mögötted ugrándozni. A tappancsai érdesek és alkalmas bármilyen felülethez. Nincs szükség elemre.

FurReal Friends Macska Cara

FurReal Friends Macska Cara

Értékelés: 4,7
8 770 Ft 8 220 Ft

Aranyos cicának Cara szüksége van valakire, aki etetni fogja , és vigyázni fog rá. Amikor a palackot adsz neki, becsukja a szemét és hangokat ad ki. Rázza fel a palackot, hogy szórakoztató effektust érj el!

TM Toys Sunny interaktív kutya
20 020 Ft 14 670 Ft

Szerezd meg a gyermekednek ezt az interaktív kiskedvencet – az aranyos arany retrievert, akit Sunny-nak hívnak. A szimpatikus Sunny kutyus a gyermeked legjobb barátja lesz, A pihe-puha szőre simogatársa és játszásra inspirálja a gyerekeket.

TM Toys Benek interaktív kutya
20 010 Ft 14 940 Ft

Szerezd meg a gyermekednek ezt az interaktív kiskedvencet – az aranyos bernáthegyit, akit Beneknek hívnak. A szimpatikus Benek kutyus a gyermeked legjobb barátja lesz, A pihe-puha szőre simogatársa és játszásra inspirálja a gyerekeket.

MÚ BRNO Beszélő Hurvinek Zerykkel
6 600 Ft 6 390 Ft

Hurvínek csirkefogó és az ő hűséges barátja Zeryk a morvaországi központból. A beszélő Hurvinekhez Zeryk kutyus a praktikus fém karabinerrel hozzácsatolható. A kilenc éves fiú életéről szóló történetek lekötik a gyermek nézőket már generációk óta.