TM Toys My Real Rescue Szőrmók rózsaszín
22 990 Ft 15 700 Ft

Milyen állat rejtőzik a plüss gombócban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és meg kell fésülnöd. Kutyus vagy macska? Interaktív barátra lelhetsz, amellyel gyermekeid sosem fognak unatkozni, valamint megtanulják, hogyan kell gondoskodni az állatokról. Több, mint 30 hanghatást és szenzoros hatást (rezgés) képes kiadni, amelyek játék közben aktiválódnak.

Addo Járó egyszarvú

Addo Járó egyszarvú

Értékelés: 4,3
6 345 Ft 5 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ezzel a kedves egyszarvúval gyermekeid biztosan rengeteg szórakozást élnek majd át. A járó egyszarvú egy varázslatos állat! Szereti a hosszú sétákat. Ráadásul varázslatos élénk hangja van, a pata koppanása és a forgó farka mindenkit szórakoztat majd.

MÚ BRNO Křemílek hanggal és csörgő
7 671 Ft 5 690 Ft

Közkedvelt Křemílek (Moha) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a Pohádek z mechu a kapradí rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.

MÚ BRNO Vochomůrka hanggal és csörgő
7 671 Ft 6 390 Ft

A közkedvelt Vochomůrka (Páfrány) figura az esti mese kedvelőinek. A hasa megnyomását követően lejátssza a rajzfilmből ismert dallamot. A készletben a legkisebb gyermekek számára egy csörgős karkötő van.

EP LINE Kutya Floppy

EP LINE Kutya Floppy

Értékelés: 4,5
11 580 Ft

A Floppy kutya egy igazán bolondos kiskutya, aki nagyon szeret sétálni. Ragadd meg a pórázát, és figyeld, hogy milyen viccesen fog mögötted ugrándozni. A tappancsai érdesek és alkalmas bármilyen felülethez. Nincs szükség elemre.

TM Toys Interaktív macska Coco
21 465 Ft 15 820 Ft

Szerezd be a gyermekeidnek ezt a gyönyörű interaktív kedvencet, fehér Coco cicát. A cica reagál az érintésre, mozgatja a mancsait, fejét, nyávog, és dorombol. A puha szőre ideális a dédelgetéshez és játszáshoz.

TM Toys Ocean Hugzzz Octopi Polipocska + világítótorony
11 753 Ft 2 690 Ft

Az Ocean Hugzzz polipocska minden gyermeknek segít könnyen elaludni. Hogyha hozzá fekszik, a világítótorony, ami a csomagolás része, altatódalokat kezd játszani, enyhe fénnyel világít és a mennyezetre csillagokat vetít. A polipnak van egy kör alakú kerete, mely mentén a kis állatka lassan mozog és ezzel is megteremti a megfelelő hangulatot az édes álmokhoz.

TM Toys Kis csavargó My Real Rescue kék
22 990 Ft 15 700 Ft

Milyen állat rejtőzik a plüss gombolyagban? Ahhoz, hogy megtudd, először meg kell fürdetned és meg kell fésülnöd. Mi lesz ez, kutyus, vagy cica? Találd meg az interaktív barátot, akivel a gyermekeid soha nem fognak unatkozni, és megtanulják, hogyan kell gondoskodni a háziállatról. Több, mint 30 hangeffektussal és érzéki effektusokkal (rezgésekkel) rendelkezik, amelyek játék közben aktiválhatók.

Bino Ló hangokkal - piros

Bino Ló hangokkal - piros

Értékelés: 2
7 890 Ft 4 490 Ft

Plüss ló piros színben tökéletes a lovak megismeréséhez. Amikor megnyomja a fülét ló hangot hallhat. Ez a ló tökéletes választás lesz a gyerekeknek hogyha egy kis kalandra vágynak.

MÚ BRNO Beszélő Hurvinek Zerykkel
6 550 Ft

Hurvínek csirkefogó és az ő hűséges barátja Zeryk a morvaországi központból. A beszélő Hurvinekhez Zeryk kutyus a praktikus fém karabinerrel hozzácsatolható. A kilenc éves fiú életéről szóló történetek lekötik a gyermek nézőket már generációk óta.

MÚ BRNO Večerníček figura, 30cm, zenélő
5 390 Ft

Az ismert Večerníček kisfiú figura, 30 cm. Játék ismert dalocskával, melyet a csomagoláson feltüntetett szövegnek köszönhetően gyorsan megtanulhatsz és vele együtt énekelhetsz.

MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

MÚ BRNO Dallamos Kisvakond

Értékelés: 5
4 890 Ft 3 720 Ft

Mindenki által szeretett Kisvakond, napernyővel. Kedves dallammal nyugtatja a kicsiket. Az MU Brno márka kiváló miőségű terméke. TOVÁBB OLVASOM->

TM Toys Bianca plüss cica 25 cm
22 520 Ft

Aranyos Bianca cica, aki úgy viselkedik, mintha igazi lenne, szereti, ha simogatják és ha hívod, feléd fordul. Van egy kedvenc labdája, amivel imád játszani. Séta közben nyávog és dorombol. A cica nagysága 25 cm. A szőre nagyon kellemes fogású.

Mikro Trading Plüss tukán 29 cm
2 590 Ft

Plüss tukán a Real Plush Friends kollekcióból. – Alkalmas gyermekek számára születéstől fogva. A játék minőségileg kidolgozott és plüss felülete érintésre kellemes.