HMS H 9249 Elliptikus tréner
75 990 Ft

67 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

HMS H 9249 elliptikus tréner segítségével könnyedén formába hozhatjuk magunkat akár otthon is. A teljes test edzésére alkalmas gépezeten található kijelzőn nyomon követhetjük a sebességünket, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát és a pulzusszámot is. A 100 kg-ig terhelhető gép 2 db fix és 2 db mozgó karral van ellátva a még eredményesebb mozgás érdekében.


HMS H 1833-I Ellipszis tréner›
224 990 Ft

218 283 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Elektromágneses elliptikus taposógép HMS H 1833i Premium innovatív számlálóval és a mobiltelefon catlakoztatásának lehetőségével. Az ellenállás a mágnesnek köszöbhetően szélesebb és a gép működése csendesebb. A fékrendszer nem tartalmaz semmilyen mozgó részeket, így kevésbé hajlamos a károsodásra.


Spokey Arc Elliptikus gép
95 990 Ft

71 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az elliptikus gépek hatékonyan fejleszthetik a test összes izomcsoportját és javíthatják az állóképességet.


HMS H 1830 Elliptikus tréner
165 990 Ft

146 990 Ft
+ ingyen szállítás

HMS H 1830 Elliptikus tréner 12 programmal és egy számítógéppel rendelkezik, amelyek segítenek az edzésben. A készülék színes, elektromos kijelzőjén használat közben olyan fontos információkat jelenít meg, mint az idő, távolság, sebesség, vagy az elégetett kalóriamennyiség, sőt az érzékelőknek köszönhetően még a szívfrekvenciát is képes mutatni.


BH Fitness Khronos Generator elliptika
452 990 Ft
+ ingyen szállítás

BH Fitness Khronos elliptikát intenzív otthoni használatra, illetve félprofesszionális, kisebb szállodáknak, edzőtermeknek ajánljuk. 150 kg teherbírás, vezeték nélküli pulzusmérés, 32 nehézségi szint jellemzi. 4 szabadon szerkeszthető program, 4 HRC program (pulzus által vezérelt szívritmus program), illetve testzsír százalék mérő segíti a tudatos edzést.


BH Fitness NLS18 Dual Elliptikus tréner
268 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

BH Fitness NLS18 Dual Elliptikus tréner erőteljes megjelenésű, formatervezett fitnesz eszköz. A hosszú lépéshossz még intenzív edzés közben is kényelmes használatot biztosít. Ideális választás a kezdő, haladó otthoni fitnesz rajongók számára, erőnlétük és tudásuk fejlesztésére. Az XXL méretű pedálok közötti kis távolságnak köszönhetően nagymértékben *csökkenti a csipő feszítő mozgását**.


BH Fitness NLS12 DUAL Ellipszis tréner
154 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

BH Fitness NLS12 DUAL Ellipszis tréner kiváló választás kezdők és otthoni fitnesz rajongók számára tudásuk és erőnlétük fejlesztéséhez. A pedálok közötti minimális távolságnak köszönhetően természetes mozgást biztosít és nagymértékben csökkenti a csípő feszítő mozgását. 30 cm-es lépéshossza kényelmes és intenzív edzést biztosít.


Master E65 Elliptikus tréner
174 990 Ft

157 990 Ft
+ ingyen szállítás

Master E65 Elliptikus trénert minőség és megbízhatóság jellemzi. Kiváló edzőtárs lesz ottonában, hiszen 12 előre beállított program közül választhat, továbbá kijelzője mutatja a sebességet, időt, távolságot, elégetett kalóriát, pulzusszámot, teljesítményt, ütemet. 6 kg-os lendkerék képez ellensúlyt, mely garantálja a még eredményesebb edzést, a mágneses fékrendszer, pedig a biztonságát.


BROTHER BE51 Elliptikus Tréner
73 990 Ft

68 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Acra BE51 Elliptikus Tréner segítségével könnyen edzhet otthonában is. A trénermágnesfékes rendszerű, 8 ellenállási szinttel rendelkezik, működése rendkívül csendes és sima. A készülék számítógépe képes az időt, távolságot, elégetett kalóriamennyiséget, testzsírt, sebességet és a beépített érzékelők segítségével a szívfrekvenciát is monitorozni, mindezen adatokat az elektromos kijelzőn tudja ellenőrízni ön is.


BH Fitness BH Fitness FDC19 Dual Front Drive elliptikus tréner
339 000 Ft
+ ingyen szállítás

BH Fitness FDC19 erőteljes edzésekhez tervezett elliptikus tréner Front Dirve hatással. A Front Dirve hatásnak köszönhetően a comb és vádli még nagyobb terhelést vesz igénybe. Használata közben a természetes mozgáshoz igazodik és csökkenti a hát terhelését, mindeközben több. mint 200 izmot átmozgat.


BH Fitness NLS14 Dual elliptikus tréner
178 990 Ft
+ ingyen szállítás

BH Fitness NLS14 Dual elliptikus tréner célja a rendszeres otthoni használat, melyhez a 36 cm lépéshossz kényelmes és intenzív edzést biztosít. Egyesíti a legújabb elliptika technológiát, az okostelefonok és tabletek (Android és iOS) Bluetooth vezeték nélküli kapcsolódásával.


HouseFit Motio 70 (W14) Cross trainer
161 990 Ft

119 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Housefit Motio 70 (W14) Cross trainer egy különösen ellenálló és robusztus cross trainer, mely nem csak a kezdők számára ígér hatékony mozgásformát. Az ergonomikus kialakítás effektív edzést garantál. A gép használatával minden izomcsoportot megmozgathatunk, így könnyen tarthatjuk magunkat fitten, de akár a nemkívánt súlyfelesleg leadásában is nagy segítségünkre lehet. A computer vezérelte trainerrel nyomon követhetjül szervezetünk és teljesítményünk változását is: a digitális kijelzőről leolvashatjuk az elégetett kalóriákat, a megtett út vagy idő hosszát, a teljesítményt vagy az átlagsebességet is.