HMS Elliptikus tréner HMS Air H 7444
39 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Edzőgép 100 kg maximális teherbírással. LCD kijelzővel rendelkező számítógéppel az információk mutatására, mint az időmérés, távolság, sebesség, kalória és pulzusszám. Az Air rendszerű levegő alapú tárcsa 3 kg ellenállást biztosít. A HMS Elliptikus tréner Air H 7444 4 helyzetbe állítható be 136 és 154 cm között.

BROTHER BE51 Elliptikus Tréner
86 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az Acra BE51 Elliptikus Tréner segítségével könnyen edzhet otthonában is. A trénermágnesfékes rendszerű, 8 ellenállási szinttel rendelkezik, működése rendkívül csendes és sima. A készülék számítógépe képes az időt, távolságot, elégetett kalóriamennyiséget, testzsírt, sebességet és a beépített érzékelők segítségével a szívfrekvenciát is monitorozni, mindezen adatokat az elektromos kijelzőn tudja ellenőrízni ön is.

Tunturi Cross Front GO 50 Elliptikus tréner
343 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tunturi Cross Front GO 50 Elliptikus tréner bármelyik edzésprogram hatékony kiegészítője. Használata különösen praktikus, mivel a gép az összes izomcsoportot alaposan megmozgatja, miközben nem terheli meg túlzottan az ízületeket. A stabil, masszív szerkezetnek és az ergonómikus kialakításnak köszönhetően a nagyobb alkatúak, magasabb sportolni vágyók is nyugodtan és biztonságosan használhatják.

HMS H 1830 Elliptikus tréner
183 990 Ft
+ ingyen szállítás

HMS H 1830 Elliptikus tréner 12 programmal és egy számítógéppel rendelkezik, amelyek segítenek az edzésben. A készülék színes, elektromos kijelzőjén használat közben olyan fontos információkat jelenít meg, mint az idő, távolság, sebesség, vagy az elégetett kalóriamennyiség, sőt az érzékelőknek köszönhetően még a szívfrekvenciát is képes mutatni.

DUVLAN  Air elliptikus tréner
60 900 Ft 38 900 Ft

Élvezze az otthoni kényelmet az DUVLAN AIR elliptikussal együtt. A fogantyú manuálisan szabályozható, és egy 5 kg-os lendkerék biztosítja a sima ellenállást.

DUVLAN  Betty elliptikus tréner
68 900 Ft 48 900 Ft

Élvezze az edzést az otthon kényelmében a Duvlan Betty elliptikus trénerrel. Állítsa be manuálisan a 8 terhelési fokozat egyikét. A csendes működést a szíjátétel és a mágneses fékrendszer biztosítja. 

DUVLAN  Yasmin elliptikus tréner
118 900 Ft 70 900 Ft
+ ingyen szállítás

Tornáztassa meg az egész testét a Duvlan Yasmin elliptikus tréner segítségével. Mágneses fékrendszerrel és 8 terhelési fokozattal rendelkezik. Minden szükséges funkciót megtalál az áttekinthető LCD kijelzőn. Az elliptikus tréneren történő edzés nagyon hatékony

Spokey Planet Elliptikus tréner
72 590 Ft 60 490 Ft
+ ingyen szállítás

Elliptikus tréner számítógépes kijelzővel, ami mutatja a paramétereket, a pulzusszámot, a sebességet, az időt és a megtett távolságot is. Az ellenállás 8 fokozatban állítható a kormány alatti forgókapcsoló segítségével. Erősíti a fenék-, a comb-, a kar- és a hátizmokat. A Spokey Planet Elliptikus tréner kerekekkel van ellátva a könnyebb mozgatás érdekében.

Spokey Boogie 3 Elliptikus tréner, fekete-sárga
72 590 Ft 63 990 Ft
+ ingyen szállítás

Elliptikus tréner számítógépes kijelzővel, ami mutatja a paramétereket, a pulzusszámot, a sebességet, az időt és a megtett távolságot is. Az ellenállás 8 fokozatban állítható a kormány alatti forgókapcsoló segítségével. Erősíti a fenék-, a comb-, a kar- és a hátizmokat. A fekete-sárga Spokey Boogie 3 Elliptikus tréner kerekekkel van ellátva a könnyebb mozgatás érdekében.

Spokey Imola Elliptikus tréner
72 590 Ft 67 990 Ft
+ ingyen szállítás

Elliptikus tréner számítógépes kijelzővel, ami mutatja a paramétereket, a pulzusszámot, a sebességet, az időt és a megtett távolságot is. Az ellenállás 8 fokozatban állítható a kormány alatti forgókapcsoló segítségével. Erősíti a fenék-, a comb-, a kar- és a hátizmokat. A Spokey Imola Elliptikus tréner kerekekkel van ellátva a könnyebb mozgatás érdekében.

Diadora  DE3 elliptikus tréner
97 900 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A kézzel működtetett Diadora DE3 elliptikus trénert értékelni fogják azok, akik nem igényelnek sok funkciót az edzésnél. A megfelelő terhelés fokot könnyen választhat egy 8 fokozatú forgókerék segítségével.

Spokey Boogie 2 Elliptikus tréner, fekete-kék
72 590 Ft 66 990 Ft
+ ingyen szállítás

Elliptikus tréner számítógépes kijelzővel, ami mutatja a paramétereket, a pulzusszámot, a sebességet, az időt és a megtett távolságot is. Az ellenállás 8 fokozatban állítható a kormány alatti forgókapcsoló segítségével. Erősíti a fenék-, a comb-, a kar- és a hátizmokat. A fekete-kék Spokey Boogie 2 Elliptikus tréner kerekekkel van ellátva a könnyebb mozgatás érdekében.

DUVLAN  Smooth Ergo elliptikus tréner
181 900 Ft 114 900 Ft
+ ingyen szállítás

Eddzen az otthon kényelmében a Duvlan Smooth Ergo elliptikus trénerrel. 10 kg-os lendkerékkel, pulzusérzékelőkkel és előre beállított programok gazdak ajánlatával rendelkezik. 

BROTHER Eliptical BE53E

BROTHER Eliptical BE53E

Értékelés: 5
100 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A BROTHER Eliptical BE53E kiváló minőségű programozható edzőgép a terhelés kényelmes beállítását teszi lehetővé elektromotor segítségével. Ez az elliptikus tréner kifinomult számítógéppel van ellátva, amely haladó funkciókat kínál, mint például a pulzusfrekvencia figyelése illetve a body fat program. A maximális kényelem érdekében a teljes rendszer hálózati adapterrel táplált.

BROTHER Eliptical BE540

BROTHER Eliptical BE540

Értékelés: 4,3
53 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A kiváló minőségű, mágneses Brother Eliptical BE540 mágnesfékkelés a terhelés folyamatos beállításával rendelkezik. A lapos szíjhajtás háztartásba alkalmas, csendes működést biztosít A gép számítógéppel van felszerelve pulzusfrekvencia-, sebesség-, távolság- és időmérés funkciójával.

HMS H 1833-I Ellipszis tréner›
249 190 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Elektromágneses elliptikus taposógép HMS H 1833i Premium innovatív számlálóval és a mobiltelefon catlakoztatásának lehetőségével. Az ellenállás a mágnesnek köszöbhetően szélesebb és a gép működése csendesebb. A fékrendszer nem tartalmaz semmilyen mozgó részeket, így kevésbé hajlamos a károsodásra.