Talált termékek száma: 19

Nem találtunk a keresési feltételeknek megfelelő terméket.

Robust Alfa Elliptikus gép
59 900 Ft

54 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Robust Alfa elliptikus gép csendes, karbantartást nem igénylő mágnesfékes rendszerrel rendelkezik, amely egyenletes és hatékony használatot kölcsönöz a készüléknek. A kapaszkodó karba épitett szenzoros kézi pulzusmérő segítségével mérhetjük pulzusunkat. A készüléken található LCD kijelzőn követhetjük nyomon az az edzés paramétereit.


HMS H 9249 Elliptikus tréner
75 990 Ft

67 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

HMS H 9249 elliptikus tréner segítségével könnyedén formába hozhatjuk magunkat akár otthon is. A teljes test edzésére alkalmas gépezeten található kijelzőn nyomon követhetjük a sebességünket, a megtett távolságot, az elégetett kalóriát és a pulzusszámot is. A 100 kg-ig terhelhető gép 2 db fix és 2 db mozgó karral van ellátva a még eredményesebb mozgás érdekében.


HMS H 1833-I Ellipszis tréner›
224 990 Ft

218 283 Ft

Akció

Elektromágneses elliptikus taposógép HMS H 1833i Premium innovatív számlálóval és a mobiltelefon catlakoztatásának lehetőségével. Az ellenállás a mágnesnek köszöbhetően szélesebb és a gép működése csendesebb. A fékrendszer nem tartalmaz semmilyen mozgó részeket, így kevésbé hajlamos a károsodásra.


Spokey Arc Elliptikus gép-25%

Spokey Arc Elliptikus gép

Értékelés: 4
95 990 Ft

71 990 Ft

Akció

Az elliptikus gépek hatékonyan fejleszthetik a test összes izomcsoportját és javíthatják az állóképességet.


HMS H 1830 Elliptikus tréner
165 990 Ft

146 990 Ft

HMS H 1830 Elliptikus tréner 12 programmal és egy számítógéppel rendelkezik, amelyek segítenek az edzésben. A készülék színes, elektromos kijelzőjén használat közben olyan fontos információkat jelenít meg, mint az idő, távolság, sebesség, vagy az elégetett kalóriamennyiség, sőt az érzékelőknek köszönhetően még a szívfrekvenciát is képes mutatni.


BH Fitness NLS14 Dual elliptikus tréner
178 990 Ft

BH Fitness NLS14 Dual elliptikus tréner célja a rendszeres otthoni használat, melyhez a 36 cm lépéshossz kényelmes és intenzív edzést biztosít. Egyesíti a legújabb elliptika technológiát, az okostelefonok és tabletek (Android és iOS) Bluetooth vezeték nélküli kapcsolódásával.


Robust Ohio elliptikus gép
69 900 Ft

64 990 Ft

Kiárusítás

Robust Ohio Elliptikus gép teljesen egyenletes, csendes és sima mozgást biztosít. A kijelzőn az edzés összes fontos paramétere jól nyomon követhető. A stabil, erős váz megbízhatóvá teszi a Robust Ohio elliptikus gépet. Lendítő tömege megfelelő ellenállást biztosít a mindennapos használatokra. Egyszerre edzi a lábakat és a felső testet, a kívánt szintre emelve a pulzust. Kiváló választás otthoni edzésre is. Kijelzője mutatja a sebességet, időt, távolságot, kalóriát és pulzusszámot.


HouseFit Motio 20 Elliptikus tréner
74 990 Ft

60 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

HouseFit Motio 20 Elliptikus tréner segítségével alaposan megmozgathatja minden izomcsoportját. LCD kijelzővel felszerelt készüléken nyomon következő többek között az elégetett kalóriát, a fordulatszámot, a pulzust és az összes megtett útat. Edzése során 8 különböző nehézségi fokozat közül választhat.


Master E65 Elliptikus tréner
174 990 Ft

157 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Master E65 Elliptikus trénert minőség és megbízhatóság jellemzi. Kiváló edzőtárs lesz ottonában, hiszen 12 előre beállított program közül választhat, továbbá kijelzője mutatja a sebességet, időt, távolságot, elégetett kalóriát, pulzusszámot, teljesítményt, ütemet. 6 kg-os lendkerék képez ellensúlyt, mely garantálja a még eredményesebb edzést, a mágneses fékrendszer, pedig a biztonságát.


Master E16 Elliptikus tréner

Master E16 Elliptikus tréner

Értékelés: 4,5
74 990 Ft

63 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Minőség és megbízhatóság jellemzi a Master E16 elliptikus trénert. Mágneses fékrendszere manuális terhelés beállítására is alkalmas. Kiváló edzőtárs lesz ottonában, hiszen 8 terhelési szint állítható be rajta, továbbá kijelzője mutatja a sebességet, időt, távolságot, kalóriát, pulzusszámot. 4,5 kg-os lendkerék képez ellensúlyt, két fix és két mozgó karral garantálja a még eredményesebb edzést.


BROTHER BE51 Elliptikus Tréner
73 990 Ft

68 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Az Acra BE51 Elliptikus Tréner segítségével könnyen edzhet otthonában is. A trénermágnesfékes rendszerű, 8 ellenállási szinttel rendelkezik, működése rendkívül csendes és sima. A készülék számítógépe képes az időt, távolságot, elégetett kalóriamennyiséget, testzsírt, sebességet és a beépített érzékelők segítségével a szívfrekvenciát is monitorozni, mindezen adatokat az elektromos kijelzőn tudja ellenőrízni ön is.


BH Fitness BH Fitness FDC19 Dual Front Drive elliptikus tréner
339 000 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

BH Fitness FDC19 erőteljes edzésekhez tervezett elliptikus tréner Front Dirve hatással. A Front Dirve hatásnak köszönhetően a comb és vádli még nagyobb terhelést vesz igénybe. Használata közben a természetes mozgáshoz igazodik és csökkenti a hát terhelését, mindeközben több. mint 200 izmot átmozgat.


BH Fitness Khronos Generator elliptika
452 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

BH Fitness Khronos elliptikát intenzív otthoni használatra, illetve félprofesszionális, kisebb szállodáknak, edzőtermeknek ajánljuk. 150 kg teherbírás, vezeték nélküli pulzusmérés, 32 nehézségi szint jellemzi. 4 szabadon szerkeszthető program, 4 HRC program (pulzus által vezérelt szívritmus program), illetve testzsír százalék mérő segíti a tudatos edzést.


BH Fitness NLS18 Dual Elliptikus tréner
268 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

BH Fitness NLS18 Dual Elliptikus tréner erőteljes megjelenésű, formatervezett fitnesz eszköz. A hosszú lépéshossz még intenzív edzés közben is kényelmes használatot biztosít. Ideális választás a kezdő, haladó otthoni fitnesz rajongók számára, erőnlétük és tudásuk fejlesztésére. Az XXL méretű pedálok közötti kis távolságnak köszönhetően nagymértékben *csökkenti a csipő feszítő mozgását**.


BH Fitness NLS12 DUAL Ellipszis tréner
154 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

BH Fitness NLS12 DUAL Ellipszis tréner kiváló választás kezdők és otthoni fitnesz rajongók számára tudásuk és erőnlétük fejlesztéséhez. A pedálok közötti minimális távolságnak köszönhetően természetes mozgást biztosít és nagymértékben csökkenti a csípő feszítő mozgását. 30 cm-es lépéshossza kényelmes és intenzív edzést biztosít.


HouseFit Motio 50

HouseFit Motio 50

Értékelés: 5
142 990 Ft

114 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

HOUSEFIT Moti 50, elliptikus tréner. 2013 új modellj, kiváló minőségű téréner, elérhető áron. Ebben a kategóriában egyedülálló, stabíl vázszerkezet, csendes működés, akár 200cm magas személy is kényelmesen használhatja.20–30 perc testmozgás hetente 3–4 alkalommal, és már érezhető is a változás közérzetén és külső megjelenésén.


HouseFit Motio 70 (W14) Cross trainer
161 990 Ft

119 990 Ft
+ ingyen szállítás

Átmenetileg nem vásárolható

Housefit Motio 70 (W14) Cross trainer egy különösen ellenálló és robusztus cross trainer, mely nem csak a kezdők számára ígér hatékony mozgásformát. Az ergonomikus kialakítás effektív edzést garantál. A gép használatával minden izomcsoportot megmozgathatunk, így könnyen tarthatjuk magunkat fitten, de akár a nemkívánt súlyfelesleg leadásában is nagy segítségünkre lehet. A computer vezérelte trainerrel nyomon követhetjül szervezetünk és teljesítményünk változását is: a digitális kijelzőről leolvashatjuk az elégetett kalóriákat, a megtett út vagy idő hosszát, a teljesítményt vagy az átlagsebességet is.


Robust Technum Elliptikus Gép
119 900 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Robust Technum Elliptikus Gép ideális választás mindennapos edzéshez. Nagy lendítőtömegének hála intenzívebb edzésre is alkalmas, valamint 13 edzésporgramával garantálja, hogy mindenkinek megfelelő mozgást nyújt. Kezelése egyszerű és felhasználóbarát.


HouseFit MOTIO 35 Elliptikus tréner
81 990 Ft

70 990 Ft

Átmenetileg nem vásárolható

Tunturi HOUSEFIT MOTIO 35 Elliptikus tréner segítségével könnyedén formába hozhatja magát, akár otthon is. Az egész test edzésére alkalmas készüléken összesen 6 db állítható fokozat közül választhat, így könnyedén saját igényeinek megfelelően személyre szabhatja az edzésprogramot. A készülék számos beépített mérési funkciót tartalmaz (pulzus, kalória, sebesség stb.), melyeket a beépített LCD kijelzőn követhet nyomon.