Geomag Panels 114 Építőjáték

Geomag Panels 114 Építőjáték

Száma: 1042874
Akció
A pálcákkal és a mágneses gyöngyökkel szinte végtelen variációban építhet egyszerű és geometriai formákat, vagy összetett építészeti szerkezeteket. A Geomag Panels 114 erőteljes mágnese lehetővé teszi, hogy sokkal fantasztikusabb formákat hozhasson létre. A színes pálcák és töltőanyag a gyerekek számára egy teljesen új módját mutatják meg a játéknak. A képzelet nem ismer határokat, bármi megépíthető. További információ
16 170 Ft
14 990 Ft
-7%
Az akció 2021.5.14-ig, vagy a készlet erejéig érvényes
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

Holnap személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.5.17 prémium szállítással várhatóan
 
2021.5.18 - 2021.5.20 standard szállítással várhatóan

Száma: 1042874

Leírás

Panels 114

Geomag olyan kreativitást és kézügyességet fejlesztő építőjáték, melyet nem csak gyermeke, de Ön is maximálisan élvezni fog! A mágneses rudak és a nem mágneses acélgolyók összeillesztésével varázslatosabbnál varázslatosabb alakzatokat, térbeli formákat alkothatnak.

A színes rudak és a mágneses golyók segítségével szinte korlátlan számú egyszerű forma, geometriai alakzat, de akár bonyolult építészeti struktúra is megépíthető. A rudak és panelek szép, élénk színekben készültek, és a játék egy egészen új módját kínálják. Építs meg bármit, hiszen a képzeletnek mostantól semmi sem szabhat határt!

Jellemzői:

  • Sárga és rózsaszín panelek
  • Egy egyszerű módja az építésnek, mellyel gyermeke is boldogulni fog
  • Fejleszti a gyermek képzelőerejét
  • Segít a gyerekeknek megérteni, hogyan működik a mágnesesség
  • Ajánlott 5 éves kortól
  • Anyaga: fém és műanyag
  • Elemek száma: 114 db
  • A készlet tartalma: 38 db rúd, 36 db golyó, 20 db háromszögű, 12 db négyszögletű, 6 db pentagon, 1 db nagy négyzet és 1 db nagy pentagon panel

Tegye a kosárba!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.