Erőedzés, fitnesz segédeszközök

LIFEFIT JOGA ROLLER B01 33x14 cm zöld
15x

LIFEFIT JOGA ROLLER B01

6 590 Ft

Masszázshenger. A Lifefit JOGA ROLLER B01 felbecsülhetetlen segítséget nyújt az izomfeszültség feloldásában és a vérkeringés javításában. A masszázshengerrel végzett tornagyakorlatok pedig pozitívan befolyásolja a bőr alatti zsír redukcióját.

Forgalmazó: MALL
LIFEFIT HOME BASIC, fekete-piros
38x

LIFEFIT HOME BASIC

11 990 Ft
11 490 Ft
Ingyen szállítás

felakasztható rendszer egy kiváló segítőtárs az egész test formában tartásához. A felakasztható rendszerrel való edzés nagyon természetes, mivel természetes mozgásról van szó, ami kíméli az ízületeket. A LIFEFIT HOME BASIC ideális otthoni felhasználásra.

Forgalmazó: MALL
shumee Háromlábú tetováló kartámasz állvány 76-126 cm

shumee Háromlábú tetováló kartámasz állvány 76-126 cm

9 423 Ft
Ingyen szállítás

Ez a tetováló kartámasz állvány lehetővé teszi, hogy bármilyen tetoválási munka megfeleljen az igényeinek. A tetováló kartámasz állvány vastagon párnázott párnából és az állvány robusztus acél lábaiból áll, amely biztosítja a kényelmes használatot. Hordozható és összecsukható, így könnyen tárolható

Partnerünktől: Shumee
LIFEFIT Fitnesz labda ANTI-BURST, 55 cm, rózsaszín
147x

LIFEFIT Fitnesz labda ANTI-BURST

3 190 Ft

Univerzális fitnesz labda Lifefit ANTI-BURST, ami kiváló minőségű és ellenálló PVC-ből készült és ideális nyújtásra, edzéshez és rehabilitációs gyakorlatokhoz is. A labda ANTI-BURST rendszerrel rendelkezik, ami túlnyomás esetén kiengedi a nyomást a labdából, így növelve a használat biztonságát.

Forgalmazó: MALL
LIFEFIT Egyensúlyozó masszázsalátét, 33 cm, világoszöld
67x

LIFEFIT Egyensúlyozó masszázsalátét

5 290 Ft

Kiváló minőségű alátét a helyes testtartásért ülés közben. A lencse alakú Lifefit egyensúlyozó masszázsalátét ellenálló anyagból készült. Segédeszköz a helyes testtartás megtartására ülés közben. Az alátét segít a hátfájás ellen és rehabilitációs hatású.

Forgalmazó: MALL
Alum online Hordozható pilates stúdió

Alum online Hordozható pilates stúdió

5 490 Ft

A hordozható Pilates tréner az otthonodban biztosít hatékony megoldást fogyás, testformázás igénye esetén. Formázd a lábakat, karokat, feneket és a combokat minden mozdulattal és számold az olvadó centiket és kilókat!

Partnerünktől: Alum online s.ro.
-20%
Master LCR1103C MENNYEZETI HÚZÓDZKODÓ RÚD

Master LCR1103C MENNYEZETI HÚZÓDZKODÓ RÚD

21 200 Ft
16 750 Ft
Ingyen szállítás
Akció

A MASTER – LCR1103C mennyezeti húzódzkodó rúd segítségével az Ön által kiválasztott helyen tud gyakorlatokat végezni sokkal kényelmesebben, mint egy klasszikus, ajtókeretre rögzített húzódzkodóval. A húzódzkodó rúddal erősítheti a hát-, a kar- és a hasizmokat.

Partnerünktől: MASTER SPORT