Small foot kis gyalogos versenypálya XL parkolóval

Small foot kis gyalogos versenypálya XL parkolóval

Száma: 25473008
Közvetlenül partnerünktől
Egy szokatlanul magas versenypálya nyolc rámpával és egy kijárattal az utcára! A legfelső emeleten egy parkolóhely található négy színes fából készült autóval. További információ
16 860 Ft
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2024.3.12 - 2024.3.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 25473008

Leírás

Egy szokatlanul magas versenypálya nyolc rámpával és egy kijárattal az utcára! A legfelső emeleten egy parkolóhely található négy színes fából készült autóval. Az autók csattogó hangjai, ahogy a rámpán lefelé haladnak, serkentik a gyerekek akusztikai érzékelését. Ezenkívül a játék edzi a motoros készségeket és a szem-kéz koordinációt. Széles talppal rendelkezik, így nagyon stabil, és természetes, kezeletlen fából és erős műanyagból készült. Színes,gyermekekszámára alkalmas kialakítás.Főbbjellemzők.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.