Bino 2015 Készségfejlesztő kocka
15 690 Ft 9 210 Ft

Bino Készségfejlesztő kocka tökéletes választás 1 éves kor feletti gyermekek játékos formában való tanítására. Az elemeire bontható kreatív játék, segít megismerkedni a színek, formák és az óra alapvető tulajdonságaival. Anyaga főleg fa, melynek köszönhetően kellően masszív és strapabíró is.

SIMBA Multifunkciós fa kocka

SIMBA Multifunkciós fa kocka

Értékelés: 4,3
7 230 Ft

Multifunkcionális fa kocka kiváló minőségű fából a gyermekek számára vonzó mind a megjelenése, úgy a funkciói szempontjából is. A szórakoztató játékok mellett a gyermekek fejlesztik a finom motorikus készségüket, logikus gondolkodásukat és a fantáziájukat.

Brio 30187 Macska

Brio 30187 Macska

Értékelés: 4
5 631 Ft 4 860 Ft

A BRIO állatcsalád egy további házi kedvenccel bővült. Kedves fehér húzható macska, fekete szőrrel, felvidít minden kisállatot kedvelőt, ahogy a kis farkát csóválja.

Brio Mini hernyó

Brio Mini hernyó

Értékelés: 5
2 890 Ft

Brio Mini Hernyó-ja színes és szórakoztató kreatív játék kicsik számára. Pont akkora, hogy kényelmesen elférjen gyermeke kezében, de elég nagy ahhoz, hogy mély benyomást tegyen rá. A játék tolható és húzható, aminek köszönhetően a gyerekek még inkább átélhetik az igazi játék örömét.

Bino Motoros kocka 5-in-1

Bino Motoros kocka 5-in-1

Értékelés: 4,9
7 490 Ft 4 200 Ft

A multifunkciós motoros kocka jó minőségű fa játék az apró ezermestereknek. A sokféle tevékenységnek köszönhetően, amelyeket a gyermek a kocka minden oldalán végezhet, edzi a kezek finom motorikáját, a logikát és összpontosítást.

DETOA Kisvakond és a helikopter Fajáték
7 290 Ft 5 390 Ft

Detoa Kisvakond és a helikopter fajátékot minden gyermek imádni fogja! Kedves, vidám színeinek köszönhetően minden sétát mókás kalandá varázsol. Kiváló minőségű anyagokból készült. Gyermekek számára 1 éves kortól ajánlott.

Bino Húzható Kisvakond

Bino Húzható Kisvakond

Értékelés: 5
3 940 Ft

húzható Kisvakond immáron sok generáció által kipróbált és szeretett játék. Ráadásul a Kisvakond alakjában. A húzható játék biztatja a gyermeket az első lépésekhez. 1 éves kortól ajánlott.

DETOA Kisvakond Fajáték, 55 cm
6 990 Ft 6 050 Ft

Detoa Kisvakond fajátékot kedves, vidám színeinek köszönhetően, az egy évesnél idősebb gyermekek egyszerűen imádni fogják, hiszen minden séta alkalmával bárhová magukkal vihetik. Ezentúl a Kisvakond lesz a gyermekek kedvenc pajtása, mely igazi vidámságot hoz az életükbe csilingelő csengettyűivel, és mindemellett a kretatív gondolkodást is fejleszti. Továbbá kiváló minőséget képvisel, mely minden EU-s előírásnak megfelel, biztosítva a gyerekek maximális biztonságát.

Plan Toys Az első telefonom

Plan Toys Az első telefonom

Értékelés: 4,2
4 470 Ft

Telefonálj egyet! A nagyító kijelző és a színes gyöngyök a számlapon kitűnő játékot varázsolnak ebből a telefonból interaktív játékhoz. Segít a kicsi ügyességének és kognitív készségeinek fejlesztésében. 

Hape Összerakható bohóc

Hape Összerakható bohóc

Értékelés: 4,9
3 150 Ft

Ez a színes összerakható bohóc mosolygós arcú, hogy biztosan mosolyt csaljon a gyerekek arcára is! A kicsik megpróbálhatják összerakni a köröket legnagyobbtól a legkisebbig vagy fordítva. Alkalmas az alapszínek megtanulására.

Hape Bogaras formaegyeztető

Hape Bogaras formaegyeztető

Értékelés: 4,7
3 490 Ft 3 290 Ft

Ezzel a formaegyeztetővel a gyermekek sok új készséget tanulhatnak meg – formák felismerését, finommotorikát, számolást, színek neveit és még sok mást. Ideális szórakozás** kis felfedezők számára.

Bino Kalapácsos ütögető játék házacska
6 290 Ft 5 390 Ft

Szórakoztató fa ütögetős játék kis gyermekeknek. A kalapácsos ütögetős játék támogatja a gyermek motorikáját és mozgáskoordinációját a formák leütése során. Evvel a játékkal a gyermek garantáltan szórakozik.

Bino Pinokkió xilofonnal

Bino Pinokkió xilofonnal

Értékelés: 4,2
4 190 Ft 3 410 Ft

Miva Vacov Pinokkió típusa mindenkinek ismerős lehet gyerekkorából. Húzás közben a figura az előtte lévő xilofonon játszik. Gyerekeknek már 12 hónapos kortól vidám és szórakoztató játszási lehetőséget nyújthat. Anyaga masszív, strapabíró, kiváló minőségű fa.

Woody Színes kocka nyomtatással 26 db
3 154 Ft 3 020 Ft

Klasszikus építőkocka színes fakockákból. A kockák nyomtatott mintával lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy tovább fejlesszék a kockákkal való játékot, létrehozva különféle állatokat, és különböző szerepeket játszhatnak velük. A gyermek megtanul különbséget tenni a színek és az alakzatok között.

Bino Multifunkciós motorikus kocka
8 090 Ft 4 470 Ft

A multifunkciós motorikus kocka egy minőségi fa játék gyerekeknek. A változatos tevékenységeknek köszönhetően, amelyeket a gyerekek elvégezhetnek a kocka bármely oldalán, gyakorolják a finom motoros képességeket, a logikát és a koncentrációt.

Plan Toys Készlet - Állatok a farmról
7 490 Ft 6 570 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az állatok a farmról készlet nagyszerű kiegészítő a legkisebb gyermekek játékához. Az aranyos fa állatok tökéletesen illeszkednek a gyermek kezébe, és velük való játék segít fejleszteni gyermeked fantáziáját és motoros képességeit.

Plan Toys Átfolyó tálak
5 920 Ft

Szórakoztató vízi játék,, ahol a víz három tálon halad keresztül. A gyerekek vízzel és különböző edényméretekkel kísérletezhetnek. Milyen gyorsan vagy lassan folyik át a víz a tálakon?

Plan Toys Készlet - Tengeri állatok
7 490 Ft 7 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

tengeri állatok készlet nagyszerű kiegészítő a legkisebb gyermekek játékához. Az aranyos fa állatok tökéletesen illeszkednek a gyermek kezébe, és velük való játék segít fejleszteni gyermeked fantáziáját és motoros képességeit.

Plan Toys Puzzle család - kutyák
6 090 Ft 5 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szórakozz együtt a kutya családdal. A gyerekek puzzleként összerakhatják a kutyákat egy előre elkészített táblába, és így nemcsak motoros képességeiket fejleszthetik, hanem megtanulhatják megoldani is a problémákat. És ha belefáradnak a kirakós játékba, különféle történeteket készíthetnek a kutyákkal, és stimulálhatják fantáziájukat.

Hape Összerakható béka

Hape Összerakható béka

Értékelés: 4
3 490 Ft 3 020 Ft

színes fából készült körökből a kicsik békát rakhatnak ki. A játék fejleszti a gyerekek motorikáját és a logikai gondolkodást. A békának köszönhetően a kicsik megtanulhatják felismerni a méretet, színeket és más készségeket is szerezhetnek. A játéknak gyönyörű színe van.

Plan Toys Vitorlás jegesmedve
4 470 Ft

Ez a kis vidám jegesmedve az északi sarkról jött. Már várja, hogy a kádban játssz vele. A vitorlázás mellett még a búvárkodást is szereti és a gyerekek számára tökéletes társ fürdés közben.

Miva Vacov Húzható kutya xilofonnal
4 190 Ft 3 410 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Miva Vacov húzható kutya xilofonnal remek szórakozást biztosít a gyerekeknek. A fa játékot zsinóron húzva, a kiskocsin ülő kutya a xilofonon játszik. A kicsik érdeklődését a játék működése biztosan fel fogja kelteni és akár már 12 hónapos koruktól is játszhatnak vele.

Plan Toys Happy Puppy Fajáték, Kutya
7 500 Ft

A Plan Toys kutya Happy Puppy húzható fajáték remek választás gyermekének! A kedves kiskutya boldogan csóválja farkát és mozgatja a testét, mintha táncolna, ha a ráerősített húzókötél segítségével húzzuk. A forgó kerekeknek köszönhetően igazán élvezetes vele játszani. A magas színvonalú kivitelezés révén garantált a biztonságos játék.

Hape Húzó teknős
6 590 Ft 5 260 Ft

Tito nevű teknős a folyadékkal megtöltött páncéljával mozog, és szép efektusokat hoz létre. A játék segítségével a gyerekek megtanulnak járni és megtartani az egyensúlyt. A vízáramlás irányát befolyásolhatja a teknős mozatásával előre vagy hátra.

Plan Toys Vitorlás fókával
4 690 Ft 4 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Egy kicsi vitorlás hajó, amely úgy néz ki, mint ami éppen az északi sarkról hajózott ki. A készlet része egy aranyos fóka. A vitorlázás mellett még a búvárkodást is szereti és a gyerekek számára tökéletes társ fürdés közben.

Hape Baby Einstein Aktív fakocka játék Innovation Station
35 090 Ft 28 450 Ft

Öt oldal szórakozás vár kis tudósodra. Figyeld hogy fedezi fel és örül minden oldalnak, amelyet ez az innovatív aktív kocka nyújt. Meglepő lesz, hogy mindent meglehet fogni, forgatni, húzni, átrendezni és aktiválni.

Plan Toys Készlet - Dinoszauruszok
7 490 Ft 7 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Üdvözöljük az őskori világban. A dinoszauruszok kiváló kiegészítők a legkisebb gyermeke számára. Az aranyos fa állatok tökéletesen illeszkednek a gyermek kezébe, és velük való játék segít fejleszteni gyermeked fantáziáját és motoros képességeit.

Plan Toys Puzzle család - macskák
6 090 Ft 5 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szórakozz együtt a macska családdal. A gyerekek puzzleként összerakhatják a macskákat egy előre elkészített táblába, és így nemcsak motoros képességeiket fejleszthetik, hanem megtanulhatják megoldani is a problémákat. És ha belefáradnak a kirakós játékba, különféle történeteket készíthetnek a macskákkal és stimulálhatják fantáziájukat.

Miva Vacov Favonat+ 2 kocsival

Miva Vacov Favonat+ 2 kocsival

Értékelés: 4,8
4 790 Ft 3 790 Ft

A Miva Vacov Favonat+ 2 vagonnal kiváló ajándék a kicsiknek. A játék 43 cm hosszú, egy mozdonyt és két vagont tartalmaz, amelyek leválaszthatóak. Húzókával és fa kerekekkel felszerelt. Egy éves kortól ajánlott.

Plan Toys Fürdő készlet - tengeri élet
7 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csapkodj és hozz létre hullámokat ezzel a tengeri fürdő készlettel! A szórakozásnak sosincs vége! Ússz a figurákkal a vízen, tölts meg őket vízzel és fröcskölj kedvedre. Csak vigyázz, hogy a szüleid ne legyenek vizesek!

Plan Toys Helikopter
4 730 Ft

Ez a kis helikopter az ökologikus Plan Toys vállalattól úgy lett megtervezve, hogy a kisgyerekek is könnyedén kézbe vehessék, bökdöshessék és játszhassanak vele. Ebbe a szériába egy mentőautó és egy tűzoltóautó is tartozik.

Plan Toys Versenyző - csirke
4 490 Ft

Élvezd a szórakozást ezzel az állat versenyzővel. Egy, kettő, három, start …a verseny elkezdődhet! Az autó görbéi a jobb tapadás és kezelés érdekében kidolgozottak. A legnépszerűbbek közé tartoznak a lovas fa játékok.

Plan Toys Vitorlás pingvin
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a kis pingvin az északi sarktól jött. Már várja, hogy a kádban játssz vele. A vitorlázás mellett még a búvárkodást is szereti és a gyerekek számára tökéletes társ fürdés közben.

Hape Baby Einstein Fa puzzle játék Friendy Safari Faces
4 090 Ft 3 940 Ft

A klasszikus fa puzzle hatalmas kalandot alkot a játékból a gyerekeknek. A szép tenger alatti minta vonzani fogja a gyereket, hogy újra és újra játsszon vele. A keresés és merülés, hogy melyik elem a megfelelő, elősegíti a baba kíváncsiságát és fejleszti a finom motoros képességeket.

Hape Baby Einstein Felhalmozható fajáték Balancing Cal
5 290 Ft 5 130 Ft

Magas, magasabb és még magasabb! Építhető, egyensúlyozó hernyó, amely rengeteg szórakozást nyújt a kicsiknek. Az öt különböző színnel a gyerekek megpróbálhatják megtalálni a tökéletes egyensúlyt. A játék ösztönzi a kihívások leküzdését, amelynek nemcsak gyermeked fog örülni.

Goki Kirakós - alapformák

Goki Kirakós - alapformák

Értékelés: 5
7 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olyan játék, amelyben a legfiatalabb gyerekek már jó motorikus készségeket mutatnak, és megismerkednek az alapvető alakzatokkal, mint például a szív, a háromszög, a csillag, a kör vagy a négyzet. Ez a kirakós ideális egy éves gyermekek számára. A kirakós fából készült.

Marionette Kalapácsos játék 10 darabos
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

fa kalapácsos játék egy ideális képességfejlesztő játék. A szett összesen 8 hengert, egy kalapácsot és egy munkaasztalt tartalmaz. Minőségi fából készült. Nincsenek éles élei

Miva Vacov Húzós játék doboló katonával
4 190 Ft 3 410 Ft

Miva Vacov húzós játék mindenkinek ismerős lehet gyerekkorából. Mozgatás közben a katona az előtte lévő dobon játszik, ezzel szórakoztatva a kicsiket. Gyerekeknek már 12 hónapos kortól vidám kikapcsolódást nyújthat. Anyaga masszív, strapabíró, kiváló minőségű fa.

Miva Vacov Húzós játék doboló figurával
4 190 Ft 3 410 Ft

Miva Vacov húzós játék mindenkinek ismerős lehet gyerekkorából. Mozgatás közben a kutyus az előtte lévő dobon játszik, ezzel szórakoztatva a kicsiket. Gyerekeknek már 12 hónapos kortól vidám kikapcsolódást nyújthat. Anyaga masszív, strapabíró, kiváló minőségű fa.

Miva Vacov Kukac alakú fajáték
3 690 Ft 2 890 Ft

A Miva Vacov Kukac alakú fajáték kiváló ajándék kicsik számára. A játék 27 cm hosszú. **Húzókával és fa kerekekkel felszerelt. Egy éves kortól ajánlott.

Miva Vacov Zenélő bohóc fából
4 190 Ft 3 290 Ft

Ez a Miva Vacov zenélő bohóc fából készült, kifejezetten kicsi gyerekeknek. A gyereket mozgásra készteti, hiszen ahhoz, hogy zenéljen a bohóc, húzni kell a kocsiját. Ezzel fejleszti a gyerek egyensúlyérzékét. A zenét meg élvezik az 1 év körüli gyerekek.

Miva Vacov Zenélő egér játék
4 190 Ft 3 390 Ft

Ez a fából készült zenélő egér játék kifejezetetten azoknak a pici gyerekeknek ajánlott, akik már felfedezték a helyváltoztás örömét. Az egér csak akkor zenél, ha húzzák a kocsiját. Ezzel, hogy mozgásra ösztönzik a gyereket, fejlődik az egyensúlyérzéke. A zenét meg kifejezetten élvezik.

Plan Toys Összerakható műanyag karikák
4 490 Ft

A pasztell karika készlet segít a gyerekeknek a méretek és színek megismerésében. A gyermekek megtanulják, hogy színes karikákat felhúzzák a rúdra és egy gyűrűvel lezárják azt. A karikák lágy pasztell színűek.

Plan Toys Pingvin kerekeken
4 490 Ft

Ez a kis pingvin ideális kisgyermekek számára. Mozgasd a pingvint a kerekeken, és a szárnyaival integetve üdvözöl. A guruló állatka örömet okoz a gyermekeknek.

Plan Toys Tengeralattjáró
5 260 Ft

Fogd a saját tengeralattjáród és indulj felfedezőútra. Merülj el a mélybe és ismerd meg a mélytengeri életet! A vízbemerülés után spriccelni is tudsz vele. Fejleszti a leleményes játszást.

Plan Toys Formaválogató játék
11 320 Ft

A Plan Toys formaválogató játék használatával a gyerekek szem- és kézkoordinációja fejlődik. A színes formák vonzzák a tekintetet, helyes nyílásba illesztésük pedig sikerélményt okoz. A kiváló minőségű fa kivitelezés tartós használatot tesz lehetővé.

Bino Xilofonozó Kacsa

Bino Xilofonozó Kacsa

Értékelés: 4,8
4 190 Ft 3 540 Ft

A Miva Vacov Xilofonozó Kacsa fajáték játszva ismerteti meg a különbözőhangokkal és dallamokkal gyermkét. A termék egy éves kortól ajánlott, könnyedén mozgatható a műanyag kerekeknek köszönhetően.

Bino Járássegítő

Bino Járássegítő

Értékelés: 4,4
21 730 Ft

Bino járássegítő élénk színvilága és a rajta található kiegészítők arra ösztönzik gyermekét, hogy belekapaszkodjon, ezzel elősegítve a saját lábra állást. A kis kiegszítők, mint például a xilofon, a formaválógató, a tekerhető figurás játék min-mind a finommotors mozgást fejlesztik.