Bino Kalapálós teknős

Bino Kalapálós teknős

Értékelés: 4,7
9 990 Ft 6 050 Ft

Mókás teknős alakú, színes, kalapálós játék. A felhasznált színek speciálisan a fa játékok számára lett kifejlesztve, és ellenáll a gyermekek nyálának. Az ezeknek a játékokon felhasznált fa többnyire erdősítésben részt vevő erdészeti társaságoktól származik. Ez minden vevőnek megadja a lehetőséget, hogy hozzájáruljanak az erők természetes növekedéséhez.

Woody Beillesztős doboz - kicsi
3 390 Ft

Beillesztős doboz különböző színes alakokkal. Gyönyörű fa játék, amely fejleszti a finom motorikát. A gyerekek szórakoztató formában tanulják meg felismerni a geometriai formákat és a színeket.

Trefl Tanuló kocka, fa Wooden Toys
12 690 Ft 11 050 Ft

Engedd meg gyermekednek, hogy gyakorolja a finommotoros készségeit a labirintus segítségével. A kocka további tevékenységekre kínál lehetőséget a képességek fejlődése érdekében. A kocka minden oldala egy újabb különböző aktivitást kínál a gyerekeknek.

Viga Fa formaillesztő, kocka

Viga Fa formaillesztő, kocka

Értékelés: 4,8
5 390 Ft 4 600 Ft

Fa formaillesztő doboz különböző alakú és színű kockákhoz. Az adott forma csupán a megfelelő nyíláson nyomható át. Minden alakzat behelyezését követően a fedél egyszerűen felemelhető és újból kezdhető az illesztgetés.

Viga Fakockák 9 db - farm

Viga Fakockák 9 db - farm

Értékelés: 4,9
3 990 Ft 3 540 Ft

Függőlegesen építhető fakockák – rúdra húzogathatók. 4 különböző kép rakható ki. Megismerteti a gyermekeket a farmon élő állatokkal. A kockák kisgyermekek számára is alkalmasak.

Viga 3az1-ben fapiramis

Viga 3az1-ben fapiramis

Értékelés: 5
6 990 Ft 5 920 Ft

Összerakós 3az1-ben fapiramis, amely biztosan minden gyermeket lenyűgöz A rudakat zsinór köti össze az alappal a gyermekek fokozott biztonsága érdekében abban az esetben, ha ráesnének a játékra. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Brio 30185 Motorikus torony
8 204 Ft 6 990 Ft

Ideális játék a legkisebbek számára a BRIO márkától. Színes műanyag körök és fa hengerek remekül fejlesztik főleg a kisebb gyerekek motorikáját.

Woody Favonat építőkockákkal Fajáték
3 940 Ft

Woody favonat egy nagy rakomány építőkockával érkezik, amelyek színesek, változatosak, inspirálják a gyerekek kreativitását. A játék rendszeres használata fejleszti a motoros készségeket, valamint fizikai alapismereteket is szerezhetnek, ahogy egyre magasabb és egyre stabilabb építményeket hoznak létre. A vonat és az építőelemek anyaga fa, az egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. 2 éves kortól ajánlott.

Viga Fa építőkockák 6 db
6 190 Ft 4 990 Ft

Fa építőkockák állatokkal, számokkal, gyümölcsökkel, közlekedési eszközökkel – a kockák minden oldalán. Piramisként egymásra rakhatóak. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Viga Fa kirakós pillangó

Viga Fa kirakós pillangó

Értékelés: 5
7 090 Ft 3 810 Ft

Pillangó formájú fa kirakós. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű kirakós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formákat, és rakd ki az egész pillangót.

Viga Fakockák 9 db - vadon

Viga Fakockák 9 db - vadon

Értékelés: 4,9
3 990 Ft 3 540 Ft

Függőlegesen építhető fakockák – rúdra húzogathatók. 4 különböző kép rakható ki. Megismerteti a gyermekeket a vadon élő állatokkal. A kockák kisgyermekek számára is alkalmasak.

Viga Fa óra

Viga Fa óra

Értékelés: 5
6 090 Ft 4 860 Ft

A játék a kivehető daraboknak köszönhetően javítja a kézügyességet és az ügyességet. A csomagolás 12 különböző formájú és színű, számokkal ellátott darabot tartalmaz, amelyek behelyezhetőek az órába.

Woody Kubus 3x3 - egzotikus állatok
3 166 Ft 3 020 Ft

Kubus fa kockák 3 × 3 egzotikus állatok. A képek a cseh tervező műhelyéből származnak. A kockák úgy lettek tervezve, hogy megfelelő illeszkedésük megkönnyítse az egyes képek hátterének színbeállítását.

Woody Mozdonyos, Állatos Labirintus Fajáték
3 890 Ft

Woody mozdonyos, állatos labirintus fajáték kiváló választás a kisgyermekek számára, élvezetes játékélményt nyújt nekik, hiszen a már általuk is ismert vidám házi állatokat tologathatják a drót szerkezeten. Továbbá egy kis színes mozdony is tartozik a játékhoz, melyet az alagút alatt kell ügyesen átjuttatni. Mindkettő koncentrációt és odafigyelést igényel tőlük, így fejlesztve a kézügyességüket.

Woody Fa építőkocka készlet, 10 db-os
5 990 Ft 5 650 Ft

Remek szórakoztató perceket nyújt gyermekének, ez a 10 db kockából álló készlet. A kockákon különböző minták találhatók, így a kicsi fantáziájára van bízva, hogy mit épít belőle. A készletben sokféle méretű és mintával díszített kocka található, amely leköti gyermeke figyelmét. A különböző mintákkal ellátott kockák minden játék alkalmával gyermeke újabb varázslatos építményt készíthet.

Woody Húzható egér xylofonnal
3 540 Ft

Hagyományos fajáték, húzható egér xylofonnal a legkisebbeknek. Ez a húzható játék az egyik kedvence a gyerekeknek és szüleiknek, akiknek így a saját gyermekkoruk is felelevenedik. Mozgás közben a kisegér játszik a xylofonon.

Viga Fa hengeres formaillesztő
6 890 Ft 3 680 Ft

Henger alakú fa formaillesztő. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű beszúrós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formát a megfelelő nyílásba, és szabadulj meg minden kockától.

Woody Katicás Golyóvezető Fajáték
3 992 Ft 3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Woody Katicás Golyóvezető Fajáték rendkívűl jól fejleszti a gyerekek motoros készségeit, és a kézügyességét. Kiváló elfoglaltságot nyújthat ezzel a játékkal a gyerekeknek. A fajáték 2 éves kortól ajánlott.

Woody Motorika 3D Fajáték

Woody Motorika 3D Fajáték

Értékelés: 4,5
5 390 Ft

Woody Motorika 3D-s játék kiváló választás a 2 évnél idősebb gyermekek számára. A készlet színes és izgalmas formáival azonnal felhívja magára a gyermek figyelmét, emellett pedig rengeteg fejlesztő hatással rendelkezik. Célja, hogy a motorikus képességeket és a térbeli tudatosságot már a legkisebb korban fejleszteni tudja, ezt pedig a különböző nehézségi fokokkal teremti meg. Hosszú ideig leköti a figyelmet, s nem foglal nagy helyet, így tökéletes választás minden gyermek számára.

Viga Fa formaillesztő

Viga Fa formaillesztő

Értékelés: 4,3
7 144 Ft 3 890 Ft

Fa formaillesztő színes formákkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik beilleszteni a megfelelő formát, és tanulj együtt a legkisebbekkel.

Woody Alapformák

Woody Alapformák

Értékelés: 4,6
3 090 Ft 2 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Woody alapformák kirakó a geometriai formákkal ismerteti meg a legkisebbeket. Fából készült és 16 darab tartozik hozzá. A vidám színek vonzzák a tekintetet.

Woody Készségfejlesztő fajáték
3 410 Ft

Woody készségfejlesztő fajáték kiváló eszköz gyermeke kézügyességének fejlesztésére. A kicsik megtanulhatják megkülönböztetni a színeket az élénk színű hengerek megfelelő elhelyezésével a falapon és növelhetik a motoros készségeiket a hengerek kiütésével.

Woody Színes, katicás labirintus Fajáték
9 290 Ft 6 440 Ft

Woody Színes, katicás labirintus játékban három különböző színű dróton tologathatják a kicsik a különböző színű és formájú gyöngyöket, ezáltal hamar kialakul a kezükben a finomabb mozdulatokat igénylő mozgás. A gyöngyök élénk színe és formái hamar felkeltik a kicsik érdeklődését. Ezzel a játékkal a gyerekek logikai készsége is fejlődik.

Plan Toys Rendezés formában és méretben
7 490 Ft

Plan Toys formarendező játék segíti a gyermekek készségeinek fejlődését, hiszen játék közben megismerhetik a különböző színeket, formákat és méreteket. A dombornyomott lemezbe egyetlen módon illeszkednek a fadarabok. Fejleszti a gyerekek finom motoros készségeit, valamint a figyelmet és a koncentrációt is. A játék 2 éves kortól ajánlott.

Woody Húzható százlábú

Woody Húzható százlábú

Értékelés: 4,9
4 690 Ft 3 940 Ft

Hagyományos fa játék Húzható százlábú, amely mozgás közben vidáman hullámzik. Ennek hála a gyerekek húzni fogják akarni.

Plan Toys Összecsukható fa
5 920 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Minden fából készült darab különböző formájú és típusú fává csukható össze. Segít a gyerekeknek a színek, az arányok és a méretek tanulásában, valamint megtanítja őket saját fantázia alapján készíteni dolgokat.

Plan Toys Felfűzhető pasztell gyöngyök
5 920 Ft

Fűzd fel a húrra az összes formát! A gyerekeknek rengeteg szórakozásra van szükségük. Ösztönzik a gyermekeket a motoros készségek, a kreativitás, a koncentráció és a türelem fejlesztésére.

Plan Toys Kisdob

Plan Toys Kisdob

Értékelés: 4,4
8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kitűnő fa dob fa dobverőkkel kiegészítve, ami fejleszti a gyerekek finom motorikáját és a hallásukat. Ez a dob az ovisok egyik kedvenc játéka.

Goki Építőelemek és egy kirakós játék
6 710 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az építőjáték, amelyben az alap formákon kívül akár 3D-s kockát is készíthetsz… ez ám a kihívás! Ideális a készségek gyakorlására és különösen a türelme fejlesztéséért. Szükséged lesz a kreativitásodra, az előrelátás tehetségére és ez után úgy megy mint a karikacsapás!

Plan Toys Memóriajáték - Hangulatok
8 810 Ft

Ez a készlet 24 darab fából készült zsetont tartalma, melyek különböző hangulatokat ábrázolnak. Ebben a memóriajátékban a gyermekek megtanulnak két hasonló érzelmet egymáshoz párosítani. Tanítsd meg gyermekednek a színek és hangulatok közti összefüggést és gyakorold vele az angolt.

Plan Toys Tábla geometriai alakzatokkal
7 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa játéktábla színes geometriai alakzatokkal, ami fejleszti a logikai gondolkodást, a színek és alakzatok felismerését. A színes játék leköti a gyerekek figyelmét és elkezdenek gondolkozni azon, hogy melyik alakzat melyik helyre tartozik.

Teddies Egyensúlyozós fajáték
5 690 Ft 4 690 Ft

Teddies Egyensúlyozós fajáték fejleszti a gyermekek készségeit. A játék során a színes fa elemeket úgy kell a tartóra rakni, hogy az ne dőljön el és közben a mellékelt kártya színkombinációi is egyezzenek. A játék által a gyermekek ügyességi és koncentrációs képessége fejlődik. A játék apró alkatrészeket tartalmaz, így két éves kortól ajánlott.

Woody Rainbow - Az én házam
5 251 Ft 4 690 Ft

Woody Rainbow – Az én házam egy készségfejlesztő játék gyermekek számára. Gyermeke gyakorolhatja vele az építést, az alakzatok megkülönböztetését. Az összes elemet felhasználva a végeredmény mindig más és más ház lehet.

Woody Formaválogató kocka - megújult külső
4 190 Ft 3 940 Ft

Ez a formaválogató kocka úgy lett kialakítva, hogy a gyermek az adott alakzatot csakis a megfelelő nyíláson keresztül tudja átnyomni a kockába. A kocka tartalmát alkotó alakzatok egyike sem megy át más nyíláson, csak a neki meghatározott alakún. A gyermek segítségére lesznek a színek is. Minden nyílás ugyanis a hozzá tartozó alakzat színével van elhatárolva.

Woody Összerakható fa játékvonat
4 674 Ft 3 940 Ft

Összerakható fa játék tehervonat 2 vagónnal és színes kockákkal. Az egész vonat szétszedhető és mint játékkocka használható, összerakáskor serkenti a gyermekek logikai gondolkodását. A képzelőerejüket fejleszti, hogy úgy rakják össze, hogy különböző módokban közlekedhessen.

Hape Motorikus labirintus

Hape Motorikus labirintus

Értékelés: 4,3
8 578 Ft 7 090 Ft

A Motorikus labirintus didaktikai játék végtelen lehetőségeket rejt magában, mint a golyókkal való mozgás spirálok mentén és a célba való eljuttatásuk. Az élénk színek a kisfiúk és a kislányok érdeklődését is felkeltik. A labirintus gyönyörű alsó részét színes illusztrációk és egy kisvonat díszítik.

Woody Felfűzhető Kubus - háziállatok
3 150 Ft

Klasszikus kockákból álló gyerek kubus képekkel, melynek ráadásul olyan funkciója, hogy a gyerekek felfűzhetik a kockákat a nyelekre. A képek és a termék dizájnja a cseh tervező által lettek kifejlesztve. A nyeleknek biztonsági funkciójuk van, és ha a gyerek ráesik a nyelekre, azok meghajlanak.

Hape Fa csavarok

Hape Fa csavarok

Értékelés: 4,6
3 540 Ft

Ez az innovatív kirakós játék minden kis felfedezőt magával ragad. Nyolc különböző darab csavarozható egymásba és így hozható létre több változat.

Hape Puzzle táblán - Földművesek
2 490 Ft

Gyermeked szereti az állatokat és a természetet? Ennek a kirakósnak köszönhetően megismerkedhet az állatokkal s azok lakóhelyével. Kiváló kiegészítő a formák és a különböző tárgyak felismerésének megtanulásához.

Woody Kubus 2x2 Farm
2 390 Ft 2 230 Ft

Kubus fa kockák 2 × 2 állatokkal a farmról. A képek egy cseh tervező műhelyéből származnak. A kockákat úgy alakították ki, hogy a helyes összerakásukat megkönnyítse az egyes képek háttérének összehangolát színe.

Bino Akvárium horgászbottal puzzle kirakó
2 490 Ft

Mágneses kirakó gyerekeknek fából, akvárium formájú vidám képekkel a tengeri világból. A gyerek a formák és alakok szerint megpróbálja megtalálni a megfelelő képet (képzelet és a logikus gondolkodás fejlődése), majd a megfelelő helyre illeszti (finom motorika fejlődése).

Woody Kalapálós asztal Up and down
3 540 Ft

A hagyományos fa kalapálós játék új, jobb változata, ezúttal a fa és a műanyag kombinációjában. A felhasznált anyagok és színek új kombinációján kívül itt elsősorban a rendszer újult meg, amelynek alapján ez a kalapálós játék működik. A rudak párokban, egymással szemben vannak elhelyezve, egy műanyag „hintára“ erősítve. Az egyik rúd leütésével a vele szemben álló rúd automatikusan kibújik és készen áll a leütésre.

Woody Mágneses torony játék

Woody Mágneses torony játék

Értékelés: 4,8
3 940 Ft

Woody összecsukható piramis szétválasztható, mágneses félkörökből áll. A játék remekül fejleszti a gyerekek finom motorikus készségeit, és közben szórakoztatva tanítja is őket. A Woody termékek nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban is. Gyermekek számára 2 éves kortól ajánljuk.