Bino formaillesztő, fából készült kis ház
6 102 Ft 3 920 Ft

Ötletes formaillesztő nyílásokkal a tetején, amely az alakzatok osztályozására szolgál. A játék segít az értelem, a finom motoros készségek fejlesztésében és még sok másban.

Bino Készségfejlesztő óra

Bino Készségfejlesztő óra

Értékelés: 4,5
5 230 Ft

Bino készségfejlesztő óra ideális választás otthoni, bölcsődei és óvodai használatra egyaránt. Segíti a gyerekek motorikus képességeinek javítását, fejleszti a logikus gondolkodást. Hozzászoktat a számok és az óra látványához, fogalmaihoz. Megjelenése színes és vidám, így kevesebb az esély arra, hogy a játékos tanulást a kicsik gyorsan elunják.

Woody Színes fa vonat építőelemekkel
7 330 Ft

Woody színes fa vonat variálható építőelemeivel, fény és hang effektjeivel szórakoztató játékot biztosít a gyerekeknek, miközben fejleszti a finom motorikus készséget is. A csomag tartalmazz 2 db AAA elemet. A Woody termékek nagy hangsúlyt fektetnek a kiváló minőségre, a biztonságra és a gyermekek fejlődésére, az összes növekedési szakaszban is. Gyermekek számára 2 éves kortól ajánljuk.

Bino Húzható kutya fajáték

Bino Húzható kutya fajáték

Értékelés: 4,4
6 890 Ft 3 920 Ft

Bino Húzható kutya fajáték remek választás gyermekének! A fából készült kedves állat boldogan csóválja farkát, ahogyan gyermeke húzza. A forgó kerekeknek köszönhetően igazán élvezetes vele játszani. A magas színvonalú kivitelezés révén garantált a biztonságos játék.

Bino Farm állatokkal, 49 darab
13 790 Ft 9 820 Ft

Fedezd fel a gyerekekkel a fa farmot az állatokkal és segíts a farmernek és farmerlánynak. A csomag tartalmaz istállót, kerítést és rengeteg állatot. A farm alátétet a gyermek nagy darabos kirakóból rakja össze.

Viga Fa abakusz

Viga Fa abakusz

Értékelés: 5
7 190 Ft 3 660 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa abakusz színes golyókkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik számolni, és tanulj együtt a legkisebbekkel.

DETOA Mik tartoznak össze? Képkirakó fajáték
4 190 Ft 3 660 Ft

Detoa Mik tartoznak össze? Képkirakó fajáték lényege, hogy a gyermekek megtanulják a tárgyak, állatok, ételek kategóriába sorolását. Fejlesztő játékok egyike, amely játszva tanítja a kicsiket a későbbiekben használható és szükséges tudásra. A játék 36 darab fából készült kockát tartalmaz. Színei kefejezett segítik a gyermekek koncentráló képességét.

Woody Kocsi kockákkal/ABC bélyegzővel
3 920 Ft

Fa kocsi természetes kivitelben piros kerekekkel és színes kockákkal. Minden kocka két oldalán színes és plasztikusan úgy tervezték, hogy bélyegzőként szolgáljon. A másik oldalán egyszínű számok, betűk, képek és egyéb gyermek motívumok szerepelnek.

DETOA Fa vonat kisvakonddal és barátaival
4 490 Ft 3 660 Ft

Hárman utaznak a vonaton: a Kisvakond, az egér és a béka. A vonattal nemcsak utazni lehet, bizonyos fokig szédszethető, és összerakható. Ezzel a gyerekek kreativitását fejleszti. A nagyobb élmény érdekében az utasok is mozgathatóak.

Viga Fa fűzős játék - állatok
6 790 Ft 3 490 Ft

Fa fűzős játék állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Bino Húzogatós krokodil Fajáték
6 890 Ft 4 710 Ft

Bino Húzogatós krokodil fajáték remek választás gyermeke számára. A krokodil egy veszélyes ragadozó, de most akár vidám barátja is lehet gyermekének. A forgó kerekeknek köszönhetően gyermeke bárhová magával viheti, így igazán élvezetes lesz a játék. A magas színvonalú kivitelezés garantálja a biztonságos játékot.

DETOA Kisvakondos fa mozdony
3 790 Ft 3 400 Ft

Detoa Kisvakondos fa mozdony élénk színeinek köszönhetően segít fenntartani gyermeke érdeklődését. Kiváló minőségű cseh termék. 3 éves kortól ajánlott.

DETOA Pexeso Közlekedési memóriajáték
3 920 Ft

Detoa Pexeso Közlekedési táblák memóriajáték, egy fából készült, 36 elemes memóriajáték, mely segít a gyermekeknek megismerni a közlekedési táblákat. Később, ezeket az ismereteket kamatoztathatják a gyakorlatban is, így könnyebbé válik nekik a tájékozódás a városi közlekedésben. A játék segít fejleszteni a gyermekek képességeit, könnyebben fogják felismerni a formákat, illetve megtanulják a közlekedési táblákat.

DETOA Számláló 100 golyó
4 990 Ft 3 920 Ft

Korunk fejlett technológiájának ellenére, a számláló továbbra is része a tanszereknek és alapvető segítőknek a számolással való megismerkedés során. Támogatja a logikus gondolkodást, segít az első feladatok kiszámításánál és dekoratív kivitelű.

Viga Fa fűzős játék - vadon élő állatok
6 790 Ft 3 690 Ft

Fa fűzős játék vadon élő állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Teddies Fa mozaik labda 63db

Teddies Fa mozaik labda 63db

Értékelés: 4,7
4 310 Ft

A fából készült interaktív játék egy színes labda mozaik formájában. A gyermekek a minta, vagy saját fantáziájuk alapján rakhatják be a labdákat. A játék támogatja a finommotoros készségek és a fantázia fejlődését.

Woody Fa építő torony

Woody Fa építő torony

Értékelés: 4,3
5 230 Ft

Woody fa építő torony oktató jellegű játék a legkisebbek számára. A három különböző torony felépítése elősegíti a gondolkodás és a kombinatorika fejlődését és segít a gyermekeknek a formák és színek megkülönböztetésében.

Woody Kamion beilleszthető alakokkal - állatok
4 840 Ft

kamion beilleszthető alakokkal megtanítja a gyermeket az állatalakok felismerésére és azoknak a megfelelő nyílásba helyezésére. A játék a motorika fejlesztésére is ajánlott. Hozzá tartozik egy madzag is, amellyel húzni lehet, vagyis a gyerekek valóban eljátszhatnak vele.

Woody Összeszerelhető betonkeverő
3 530 Ft

összeszerelhető betonkeverő olyan alkatrészekből van összeállítva, amelyeket szét lehet szedni, majd újra összerakni. Kisebb gyerekek használhatják húzható autóként is. Nagyszerű játék, amely fejleszti a gyermek motorikáját.

Woody Repülő papagáj - kicsi
3 400 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Masszív fából készült repülő papagáj, amely a zsinór meghúzásával hintázik és lengeti a szárnyát. A papagáj felakasztható például a csillárra, hogy vonzza a gyermekek figyelmét. Kiváló dekoráció a gyerekszobába.

Bino Játék kalapáccsal, 243 darab
4 090 Ft 3 400 Ft

A közkedvelt kalapácsos játék támogatja a gyermekek alkotó készségét és képzelőerejét. A különböző színű részekből rengeteg motívum alkotható, és a szögek és a kalapács segítségével a parafa alátéthez erősíthető. A készlet összesen 243 részt tartalmaz.

Viga Fa menet

Viga Fa menet

Értékelés: 4,8
6 690 Ft 4 840 Ft

Fa menet, amely színes fa formákat és színes húrokat tartalmaz. Dobozban csomagolt, melyet tárolóként is használhatsz. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Woody Golyópálya 26 darab

Woody Golyópálya 26 darab

Értékelés: 3
5 054 Ft 4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Golyópálya a kis építőknek, amely a gyerekeknek végső eredményt kínál: ha megfelelően van felépítve, a golyó az egész pályán áthalad. Támogatja a fantáziát, technikai gondolkodást és az ügyességet.

Bino Húzogatós hernyó

Bino Húzogatós hernyó

Értékelés: 4
5 990 Ft 3 660 Ft

Bino Húzogatós hernyó aranyos fa játék, ami hamar a kisgyermekek kedvencévé válhat, hiszen bárhová könnyedén magukkall vihetik. Élénk színeivel és formájával azonnal felkelti az érdeklődését. A kerekek biztosítják a könnyű húzhatóságot, a márka pedig a magas színvonalú kivitelezést. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Bino Húzogatós zsiráf

Bino Húzogatós zsiráf

Értékelés: 4,7
6 890 Ft 4 440 Ft

Bino Húzogatós zsiráf aranyos barátja lehet a gyermekeknek. Vicces formájával és kedves színével hamar a gyermekek szívébe lopja magát. A magas színvonalú kivitelezés biztosítja a biztonságos játékot.

Bino Összerakható torony

Bino Összerakható torony

Értékelés: 5
3 130 Ft

Didaktikus játék – Összerakható torony színes fa darabokkal minden ügyes gyerek számára. A játék egy ovális alapból áll öt fa rúddal, amelyekre fokozatosan a darabokat helyezzük. Fejleszti a képzelőerőt és a kombinációs képességet.

Bino Színek és számolás

Bino Színek és számolás

Értékelés: 5
4 690 Ft 3 920 Ft

Didaktikus játék – színek és számolás színes fa darabokkal. A játék egy ovális alapból áll öt fa rúddal, amelyekre fokozatosan a darabokat helyezzük. A gyerekek megtanulják megkülönböztetni a színeket.

Woody Felfűzhető szekrényajtó Lányka
2 480 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa puzzle praktikus dobozban többszínű kivitelben. A doboz fedőlapján festett kislány nyílások vannak a testén, amelyek lehetővé teszik, hogy a fűzőket és a csipkéket. Elérhető az öltözék több variánsa.

Woody Kisdob

Woody Kisdob

Értékelés: 4,8
5 690 Ft

A fa kisdob ütőfelülete a spirálos bontással több részre osztódik. Minden részen más hangmagasságot ad ki. A kisdob hangja kellemes, lágy és fa-szerű hangja, ami az anyagkivitelből adódik.

Woody Mágneses bőrönd figurákkal
9 160 Ft

Woody mágneses bőrönd 25 darab betétet és 42 darab formát tartalmaz, melyekkel a kicsik bármilyen képet kirakhatnak, ami eszükbe jut. Használatával fejlődik a képzelőerő, a finommotoros képességek és a logika is. Mágneses kialakításának köszönhetően a kirakott figurák nem mennek tönkre mozgatáskor sem, a bőrönd maga pedig praktikus tárolási lehetőséget nyújt.

Woody Repülő papagáj - nagy, 50 cm
5 307 Ft 5 100 Ft

Masszív fából készült repülő papagáj, amely a zsinór meghúzásával hintázik és lengeti a szárnyát. A papagáj felakasztható például a csillárra, hogy vonzza a gyermekek figyelmét. Kiváló dekoráció a gyerekszobába.

Bino Fa kocka kirakó - Baribal (15 db-os)
4 310 Ft

Bino Fa kocka kirakó mesés módja a gyermekek képességeinek fejlesztésére! Játékos módon fejleszti a konstruktív gondolkodást és a szem-kéz koordinációt.hatféle vidám, színes kép kirakása Baribal maci kedves figurájával igazi sikerélményt nyújthat gyermekének! Kirakható vízszintesen, függőlegesen, de kirakózás után akár torony is építhető belőle. Praktikus fa tároló doboz is jár hozzá! 3 éves kor felett ajánlott.

Woody Színes Játék Center

Woody Színes Játék Center

Értékelés: 4,2
8 999 Ft 7 850 Ft

Woody Játék Center egy kivételesen jó minőségű készségfejlesztő játék. A termék rendkívüli módon képes lekötni a gyerekek figyelmét, hiszen minden oldalán más – más izgalmas játék található. A termék segítségével játszva taníthatja meg gyermekét az óra használatára, illetve az összeadást és a kivonást is gyakorolhatja a golyós számológépen. Remekül fejleszti a gyerekek a motorikus képességeket, illetve a logikai képességeket is. Gyönyörű és változatos színeivel, és figyelemfelkeltő formáival rabul ejti a kisgyerekeket, és minden egyes alkalommal új és új meglepetéseket okoz játék közben! Gyermeke ezzel a játékkal önfeledten játszhat, és közben fejlesztheti képességeit és tudását is! TOVÁBB OLVASOM->

Bino Autópálya

Bino Autópálya

Értékelés: 4,6
5 990 Ft 3 920 Ft

Fa autópálya három színes kis autóval, amelyek hála a dőlésnek könnyedén megküzdenek a színes utak akadályaival. Állítsa be az autót a pálya legmagasabb pontjára és csak nézze mit csinál!

Woody Összeadás és kivonás készségfejlesztő
2 490 Ft 2 350 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Woody összeadás és kivonás készségfejlesztő játék szinte alapvető eszköz abban, hogy a gyerekek stresszmentesen elsajátítsák e két művelet fogalmát és helyes használatát. A benne lévő fa kockák egyik oldalán a feladat szerepel, másikon a megoldás. Ennek köszönhetően nem szükséges használatához szülői felügyelet, hiszen ellenőrizhetik magukat könnyedén.

Bino Traktor utánfutóval

Bino Traktor utánfutóval

Értékelés: 4,6
8 690 Ft 5 100 Ft

Bino traktor utánfutóval ideális játék 3 évnél idősebb gyermekeknek. A fából készült játékhoz az ABC betűit tartalmazó fakockák is tartoznak, melyek elősegítik gyermeke tanulását.

Teddies Fűzőcske, Háziállatok
4 710 Ft

Teddies fűzőcske kreatív játék, mely fejleszti a gyerekek készségeit. A játékban található 12 darab fa figura tanyasi környezetet és állatokat mintáz. A figurák egy zsinórra felfűzhetők különböző sorrendben, ami fejleszti a gyermekek szem-kéz koordinációját. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Bino Állatkerti vonat Fajáték
9 890 Ft 6 020 Ft

Magérkezett a Bino állatkerti vonat benne sok-sok vidám, színes állatfigurával. Az állatokat a kocsik oldalán található megfelelő alakú nyílásokon keresztül helyezketik be a gyerekek. Járék közben fejlődik az absztrakt gondolkodásuk és kéz-szem koordinációjuk. 3 éves kortól ajánlott játék.

Bino Zenedoboz Fajáték

Bino Zenedoboz Fajáték

Értékelés: 4,9
6 670 Ft

Bino zenedoboz tetején ülő Kisvakond és barátai figurák különleges hangulatot adnak a játékhoz. A fából készült zenedoboz a soba dísze is lehet, de a gyerekek a lejátszható dallam miatt is kedvelni fogják.

Teddies Fából készült fogaskerekek játék 14db
4 310 Ft

Fából készült interaktív játék egy élénk színű kirakós játék formájában. A gyermekek a minta, vagy saját fantáziájuk alapján rakhatják be a labdákat. A játék támogatja a finommotoros készségek és a fantázia fejlődését.

Viga Fa mágneses betűk és számok
4 890 Ft 4 710 Ft

Fa mágneses betűk és számok halmaza. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan. A játék sokáig lefoglalja a gyerekeket, és tanulni is fognak vele.

Woody ABC Puzzle
4 050 Ft

Woody ABC Puzzle segítségével nagyon könnyen meg lehet ismertetni a gyerekekkel a betűket. Ezáltal a gyerekek játékos formában tanulhatják a betűket. A készlet összesen 26 betűt tartalmaz az angol ABC-ből. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Woody Összeszerelhető autó

Woody Összeszerelhető autó

Értékelés: 4,2
4 050 Ft

Az összeszerelhető autó olyan alkatrészekből van összeállítva, amelyeket szét lehet szedni, majd újra összerakni. Kisebb gyerekek használhatják húzható autóként is. Nagyszerű játék, amely fejleszti a gyermek motorikáját.

Plan Toys Kocka darabok
5 890 Ft

Ez a színes törött kocka szett a kezdőknek segít a gyerekekkel, hogy felfedezzék és hasonlítsák össze az egyes részeket. A gyerekek megtanulják a részleges és a teljes közötti arányos viszonyt .

Plan Toys Mini búgócsiga
3 090 Ft 3 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A csomagolás 4 különböző színű és alakú búgócsigát tartalmaz. Mindegyik búgócsiga eltérő alakú, és a gyerekek különböző színeket figyelhetnek meg forgás közben. A finom motoros képességek fejlesztésére szolgáló játék szórakozást kínál a gyermekek számára.

Goki Hangszer - Esőcsináló hangszer
7 720 Ft

Ez a hangszer a zuhogó eső hangját hozza létre, ami nagyon megnyugtató. A csörgő forgatásával a baba figyeli a pattogó fémgolyókat és meghallja nyugtató hangjukat. – Kiváló az érzékszervi fejlődéshez.

Goki Tapintást fejlesztő játék II - különböző felületek pamutzsákban
14 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a tapintható játék kézi memóriajátéknak is nevezhető. Helyezd mind a 32 db 4 cm-es fa görgőt a pamutzsákba, és jól keverd össze. A gyermek csukot szemmel húzzon ki egy hengert a zsákból és tapogassa meg a felületét. Ezután ismét eléri a zsákot, és megpróbál egy második, azonos felületű görgőt találni érintéssel. Ha megtalálja az azonos párt, azt tartsa meg a gyermek és játsszon tovább. A gyermek tapintás érzékét fejleszti. A látássérülteknél is használják.