Bino Húzható kutya fajáték

Bino Húzható kutya fajáték

Értékelés: 4,4
6 890 Ft 3 930 Ft

Bino Húzható kutya fajáték remek választás gyermekének! A fából készült kedves állat boldogan csóválja farkát, ahogyan gyermeke húzza. A forgó kerekeknek köszönhetően igazán élvezetes vele játszani. A magas színvonalú kivitelezés révén garantált a biztonságos játék.

Bino Farm állatokkal, 49 darab
13 790 Ft 9 850 Ft

Fedezd fel a gyerekekkel a fa farmot az állatokkal és segíts a farmernek és farmerlánynak. A csomag tartalmaz istállót, kerítést és rengeteg állatot. A farm alátétet a gyermek nagy darabos kirakóból rakja össze.

Viga Fa formaillesztő, kocka

Viga Fa formaillesztő, kocka

Értékelés: 4,8
5 390 Ft 4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa formaillesztő doboz különböző alakú és színű kockákhoz. Az adott forma csupán a megfelelő nyíláson nyomható át. Minden alakzat behelyezését követően a fedél egyszerűen felemelhető és újból kezdhető az illesztgetés.

Bino Labirintus gyöngyökkel piros
1 830 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baba fűzős játék nagyon hasznos A színes gyöngyök egyik oldalról a másikra való elmozdítása, jó segítség a finom motorozás és a mozgás összehangolására. A gyermek játékokon és szórakozáson keresztül fejlődik.

Viga Fali játék Krokodil fából 91 cm.
17 290 Ft 12 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fali játék krokodil motívummal fából. A játék kockákat és különböző fajtájú útvesztőket tartalmaz. Ez a játék hosszú időre leköti a gyerekeket.

Viga Fakockák 9 db - farm

Viga Fakockák 9 db - farm

Értékelés: 4,9
3 990 Ft 3 540 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Függőlegesen építhető fakockák – rúdra húzogathatók. 4 különböző kép rakható ki. Megismerteti a gyermekeket a farmon élő állatokkal. A kockák kisgyermekek számára is alkalmasak.

Viga Fali játékrepülő fából elefánt
19 590 Ft 15 100 Ft

Fali játék elefánt motívummal fából. Játszhatsz a xilofonnal, a pálcákkal ütögetheted a falapokat,vagy forgathatod a kereket, amelyben gyöngyök vannak. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Viga Fából készült vonat
9 590 Ft 4 690 Ft

Fából készült vonat kirakó. Ezzel a játék a legkisebbek is kiválóan fejleszthetik az érzékszerveiket. A formák és a színek megkülönböztetése távol áll az egyszerűtől, nem is gondolnánk, hogy milyen nehéz lehet.

Viga Fali játékrepülő fából medve
19 290 Ft 15 370 Ft

Fali játék medve motívummal fából. A játék anyacsavart, tükröt, falabirintust és fogaskereket tartalmaz. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Bino Húzogatós krokodil Fajáték
6 890 Ft 4 720 Ft

Bino Húzogatós krokodil fajáték remek választás gyermeke számára. A krokodil egy veszélyes ragadozó, de most akár vidám barátja is lehet gyermekének. A forgó kerekeknek köszönhetően gyermeke bárhová magával viheti, így igazán élvezetes lesz a játék. A magas színvonalú kivitelezés garantálja a biztonságos játékot.

Bino Labirintus gyöngyökkel sárga
1 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Baba fűzős játék nagyon hasznos A színes gyöngyök egyik oldalról a másikra való elmozdítása, jó segítség a finom motorozás és a mozgás összehangolására. A gyermek játékokon és szórakozáson keresztül fejlődik.

Viga Fa fűzős játék - állatok
6 790 Ft 3 490 Ft

Fa fűzős játék állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Viga Fa fűzős játék - vadon élő állatok
6 790 Ft 3 690 Ft

Fa fűzős játék vadon élő állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.

Viga Fából készült labirintus - farmer
4 290 Ft 3 540 Ft

fa labirintus vidám, színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen mozgathatók két színes pályán. A labirintus egy része egy mágneses farmer figura. Az alakzatok mozgatásakor érezhetik a kezükben és fejlesztik a motoros készségeiket

Viga Falabirintus

Viga Falabirintus

Értékelés: 4,9
4 290 Ft 3 270 Ft

falabirintus különböző színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen tologathatók a három színes pályán. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Viga Fa húzható hernyó

Viga Fa húzható hernyó

Értékelés: 5
6 290 Ft 3 540 Ft

Fa húzható hernyó körülbelül 30×7 cm- es méretben. Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.

Woody Felfűzhető szekrényajtó Lányka
2 480 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa puzzle praktikus dobozban többszínű kivitelben. A doboz fedőlapján festett kislány nyílások vannak a testén, amelyek lehetővé teszik, hogy a fűzőket és a csipkéket. Elérhető az öltözék több variánsa.

Viga Fa kirakós pillangó

Viga Fa kirakós pillangó

Értékelés: 5
7 090 Ft 3 800 Ft

Pillangó formájú fa kirakós. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű kirakós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formákat, és rakd ki az egész pillangót.

Bino Húzogatós hernyó

Bino Húzogatós hernyó

Értékelés: 4
5 990 Ft 3 670 Ft

Bino Húzogatós hernyó aranyos fa játék, ami hamar a kisgyermekek kedvencévé válhat, hiszen bárhová könnyedén magukkall vihetik. Élénk színeivel és formájával azonnal felkelti az érdeklődését. A kerekek biztosítják a könnyű húzhatóságot, a márka pedig a magas színvonalú kivitelezést. A játék 3 éves kortól ajánlott.

Viga Fakockák 9 db - vadon

Viga Fakockák 9 db - vadon

Értékelés: 4,9
3 990 Ft 3 540 Ft

Függőlegesen építhető fakockák – rúdra húzogathatók. 4 különböző kép rakható ki. Megismerteti a gyermekeket a vadon élő állatokkal. A kockák kisgyermekek számára is alkalmasak.

Bino Húzogatós zsiráf

Bino Húzogatós zsiráf

Értékelés: 4,7
6 890 Ft 4 460 Ft

Bino Húzogatós zsiráf aranyos barátja lehet a gyermekeknek. Vicces formájával és kedves színével hamar a gyermekek szívébe lopja magát. A magas színvonalú kivitelezés biztosítja a biztonságos játékot.

Bino beillesztési formák a színe táblán
6 490 Ft 4 060 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A többfunkciós játék alkalmas sokféle készség sokoldalú tanulására! Hagyja, hogy a gyermeke különböző formákat kombináljon és megtanulja mi hova illik. Hosszú délutáni szórakoztató tanulás.

Bino Traktor utánfutóval

Bino Traktor utánfutóval

Értékelés: 4,6
8 690 Ft 5 110 Ft

Bino traktor utánfutóval ideális játék 3 évnél idősebb gyermekeknek. A fából készült játékhoz az ABC betűit tartalmazó fakockák is tartoznak, melyek elősegítik gyermeke tanulását.

Viga Fa hengeres formaillesztő
6 890 Ft 3 670 Ft

Henger alakú fa formaillesztő. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű beszúrós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formát a megfelelő nyílásba, és szabadulj meg minden kockától.

Bino Állatkerti vonat Fajáték
9 890 Ft 6 030 Ft

Magérkezett a Bino állatkerti vonat benne sok-sok vidám, színes állatfigurával. Az állatokat a kocsik oldalán található megfelelő alakú nyílásokon keresztül helyezketik be a gyerekek. Járék közben fejlődik az absztrakt gondolkodásuk és kéz-szem koordinációjuk. 3 éves kortól ajánlott játék.

Viga Fa formaillesztő

Viga Fa formaillesztő

Értékelés: 4,3
7 144 Ft 3 890 Ft

Fa formaillesztő színes formákkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik beilleszteni a megfelelő formát, és tanulj együtt a legkisebbekkel.

Viga Fali játékrepülő fából
51 090 Ft 42 050 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fali játék repülő motívummal fából. A játék öt darabból készült. Tartalma huzalgyöngy, hengeres tárcsa hanggal, labirintus kirakó, mágneses nyom és pályajáték, óra mozgó mutatókkal és fordulatokkal.

Plan Toys Mini búgócsiga
3 090 Ft 3 010 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A csomagolás 4 különböző színű és alakú búgócsigát tartalmaz. Mindegyik búgócsiga eltérő alakú, és a gyerekek különböző színeket figyelhetnek meg forgás közben. A finom motoros képességek fejlesztésére szolgáló játék szórakozást kínál a gyermekek számára.

Plan Toys Összerakható rakéta
7 480 Ft

Egy sor színes darab, amely a lábakkal az alsó részre hajlik, és így rakétát hoz létre. A játék fejleszti a fantáziát, a finom motorikát és színeket és formákat tanít.

Goki Hangszer - Esőcsináló hangszer
7 740 Ft

Ez a hangszer a zuhogó eső hangját hozza létre, ami nagyon megnyugtató. A csörgő forgatásával a baba figyeli a pattogó fémgolyókat és meghallja nyugtató hangjukat. – Kiváló az érzékszervi fejlődéshez.

Goki Kirakós- Kocka

Goki Kirakós- Kocka

Értékelés: 5
3 930 Ft

A készlet 4 külön kockát és 26 eredeti példányt tartalmaz. A kockák tömör fából készültek és minőségi és tartós rétegelt lemezből készülnek. Az előre kinyomtatott fából készült táblák azt mutatják, hogy a 4 db-os kocka színei és formái megegyezzenek a sablonnal. Hidd el, hogy nem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnhet.

Goki Tapintást fejlesztő játék II - különböző felületek pamutzsákban
14 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a tapintható játék kézi memóriajátéknak is nevezhető. Helyezd mind a 32 db 4 cm-es fa görgőt a pamutzsákba, és jól keverd össze. A gyermek csukot szemmel húzzon ki egy hengert a zsákból és tapogassa meg a felületét. Ezután ismét eléri a zsákot, és megpróbál egy második, azonos felületű görgőt találni érintéssel. Ha megtalálja az azonos párt, azt tartsa meg a gyermek és játsszon tovább. A gyermek tapintás érzékét fejleszti. A látássérülteknél is használják.

Plan Toys Felfűzhető pasztell gyöngyök
5 900 Ft

Fűzd fel a húrra az összes formát! A gyerekeknek rengeteg szórakozásra van szükségük. Ösztönzik a gyermekeket a motoros készségek, a kreativitás, a koncentráció és a türelem fejlesztésére.

Goki Tapintható játék - Ismerd meg a keret alakját
5 290 Ft

Minden képhez negatív keretkontúr tartozik. Csak érintéssel keresheted meg ezeket a darabokat. Ez a játék több játékmódot kínál, de mindegyikben egy közös dolog előfordul – nagyszerűek az érintés gyakorlásához.

Goki Tapintható játék - különböző felületek
9 060 Ft

Ez a tapintható játék kézi memóriajátéknak is nevezhető. Tíz különböző típusú anyagot készíthetsz tíz 4 cm átmérőjű fa görgőkben, valamint egy fából készült alátétben. A csukott szemmel meg kell tapintani az egyes anyagokat, és fel kell ismernie a megfelelő lyukakban lévő fa görgőket. Ez a játék, amely alkalmas a 3 éves korú gyermekek számára, nagymértékben fejleszti a gyermekek tapintható érzékeit. A látássérülteknél is használják.

Hape Húzó teknős
6 790 Ft

Tito nevű teknős a folyadékkal megtöltött páncéljával mozog, és szép efektusokat hoz létre. A játék segítségével a gyerekek megtanulnak járni és megtartani az egyensúlyt. A vízáramlás irányát befolyásolhatja a teknős mozatásával előre vagy hátra.

Plan Toys Gyűrűzött bárány
7 480 Ft

A gyerekek összeilleszthetik a megfelelő színeket, hogy bárányt alkossanak. A juhok több darabra vannak osztva, a fő része pedig a feje.

Goki Építőelemek és egy kirakós játék
6 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az építőjáték, amelyben az alap formákon kívül akár 3D-s kockát is készíthetsz… ez ám a kihívás! Ideális a készségek gyakorlására és különösen a türelme fejlesztéséért. Szükséged lesz a kreativitásodra, az előrelátás tehetségére és ez után úgy megy mint a karikacsapás!

Goki Érzéki pexeszó
8 530 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szövet pexeszó a memória és az érintés gyakorlására. A 20 párnázott kispárna el van rejtve táskában a játékosok előtt. A játék célja, hogy két azonos módon töltött párnát vegyél ki a táskából csak az érintés és az érzékek alapján. Érdekes játék, amelynek köszönhetően nagyon sok mókában lesz részed.

Goki Kirakós - alapformák

Goki Kirakós - alapformák

Értékelés: 5
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Olyan játék, amelyben a legfiatalabb gyerekek már jó motorikus készségeket mutatnak, és megismerkednek az alapvető alakzatokkal, mint például a szív, a háromszög, a csillag, a kör vagy a négyzet. Ez a kirakós ideális egy éves gyermekek számára. A kirakós fából készült.

Goki Memória játék súlya, 12 rész
12 210 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A különböző súlyú memóriát edző pexeso nem csak a memóriát fejleszti, hanem a tapintást is. A játékosoknak klasszikusan meg kell találniuk egy pár kockát, amelyek egyforma súlyúak. Tömeg összehasonlítás esetén azonban ez egy nagyon igényes feladat, amely még felnőtteket is megedz.

Goki Ügyességi játék - Csacsi
4 590 Ft

A játék célja, hogy minél több rakományt rakjál a csacsira, amely színes fa botokból van összeállítva. Minden játékosnak egy szín áll rendelkezésére. Ezután rendszeresen váltakoznak a fa botok elhelyezésében a szamár hátára. Az a játékos, akinek a saját botjának elhelyezésénél leesik egy korábban elhelyezett bot, minden leesett botot magához kell vinnie. Aki elsőnek szabadul meg az összes botjától, az lesz a nyertes

Hape Mini autópálya
7 539 Ft 6 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Figyeld, ahogy játékautóid kielőzik egymást! Ez a mini autópálya nagyon rövid idő alatt a gyermekek kedvencévé válik. Melyik a gyorsabb verda? Versenyezz, jegyezd fel a futamidőket és a helyezéseket! A játék nagyban a gyerekek fizikai tudását fejleszti.

Plan Toys Összerakható műanyag karikák
4 460 Ft

A pasztell karika készlet segít a gyerekeknek a méretek és színek megismerésében. A gyermekek megtanulják, hogy színes karikákat felhúzzák a rúdra és egy gyűrűvel lezárják azt. A karikák lágy pasztell színűek.

Viga Fából készült labirintus, nagy
10 890 Ft 10 500 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A színes fa labirintus különböző színes alakzatokkal rendelkezik, amelyek könnyen tologathatóak a három színes pályán. Ez a játék minden gyermek érdeklődését felkelti. Az alakzatok tologatásával a gyermekek fejlesztik motoros készségeiket és a kezeik érzékeit.

Viga Fa járóka

Viga Fa járóka

Értékelés: 4,7
17 390 Ft 13 400 Ft

Fa járóka játékelemekkel a gyermek járását és motorikáját fejleszti. Tartalma különböző átfűzős részek, útvesztők és forgatható játékok. Hosszú időre leköti a gyerekeket.

Woody Felfűzhető Kubus - háziállatok
3 140 Ft

Klasszikus kockákból álló gyerek kubus képekkel, melynek ráadásul olyan funkciója, hogy a gyerekek felfűzhetik a kockákat a nyelekre. A képek és a termék dizájnja a cseh tervező által lettek kifejlesztve. A nyeleknek biztonsági funkciójuk van, és ha a gyerek ráesik a nyelekre, azok meghajlanak.

Goki Forgass meg! - építőjáték fogaskerekekkel, 8 darab
4 330 Ft

Csak a kék fogaskerék és a hurok elhelyezése után láthatod, hogy az egész gépezet forogni fog. És milyen irányba fordul majd? A kerekek mindkét oldalra nyomtatott mintával rendelkeznek, és ez a játék nem csak szórakoztató és színes, hanem nagyszerű élmény a gyerekek számára. Hol találnak gyermekeid a környezetedben hasonló kerekeket?