Epee Epee Project plüss kabalája meglepetés csőben

Epee Epee Project plüss kabalája meglepetés csőben

Száma: 38155008
Közvetlenül partnerünktől
A Plush Project nagyszerű, kreatív barkácsolási szórakozás a díszítésben és a stílusban – most meglepetés változatban! A csőben egy plüssállat található – meglepetés. Soha nem tudhatod, melyiket kapod meg.A könnyen használható festékpumpával és 2 színes jelölővel varázsolj új stílust ennivalóba. Kés További információ
8 934 Ft
8 393 Ft
-6%
Partnerünktől: SEVERNOGROUP Sp. z o.o.

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: SEVERNOGROUP Sp. z o.o.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 38155008

Leírás

A Plush Project nagyszerű, kreatív barkácsolási szórakozás a díszítésben és a stílusban – most meglepetés változatban! A csőben egy plüssállat található – meglepetés. Soha nem tudhatod, melyiket kapod meg.

A könnyen használható festékpumpával és 2 színes jelölővel varázsolj új stílust ennivalóba. Készítse el saját mintáját kézzel, vagy használjon kész mintákat sablonokból. A plüssállattal való játék után kimoshatod, és a semmiből új stílusokat alkothatsz!

A játék belsejében 6 féle festhető állatot találhatsz: egyszarvú, kutya, hal, uszkár, fóka, majom (a termék egy meglepetésjáték – nincs információnk arról, hogy mi van benne, ezért: nincs befolyásunk a kapott plüssmintára).

 

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.