Uni-ball Posca akril filctoll PC-1MR, 0,7 mm, gleccserkék (ultra vékony hegy)

Uni-ball Posca akril filctoll PC-1MR, 0,7 mm, gleccserkék (ultra vékony hegy)

Száma: 43577086
Közvetlenül partnerünktől
  • árnyékmarker, amely a többi Posca színmarkerrel azonos tulajdonságokkal rendelkezik. -A profik és lelkes művészek számára tervezték, akiknek igényük van arra, hogy ultravékony és egyenletes vonalakat írjanak széles választékban …
További információ
1 650 Ft
Partnerünktől: TvFit.cz

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 43577086

Leírás

-árnyékmarker, amely a többi Posca színmarkerrel azonos tulajdonságokkal rendelkezik. -A profiknak és lelkes művészeknek tervezték, akiknek igényük van arra, hogy ultravékony és egyenletes vonalakat írjanak a színek széles választékában. -Ultravékony hegyű 0,7 mm-es vonal – elasztomer (PIN típusú) -Páratlan tintát tartalmaz, amelynek összetétele a megalkotása óta nem változott, rendkívül gazdag pigmentekben és rendkívül ellenálló a légköri körülményekkel és az idő múlásával szemben. -Matt színei nagy mélységűek – a művészek imádják munkáikhoz, a rajongók pedig ámulnak a „varázslatos“ Posco-effektuson. -Egyedülálló szelepes mechanizmussal rendelkezik, amely garantálja a tökéletes tömítést és idővel megtakarítja a festéket. -Ezzel a mechanizmussal töltik fel a Posca filctollakat használatra, és az alkotás során a hegyet annyiszor telítik újra, ahányszor csak szükséges. -A tinta nagyon gazdag pigmentekben, így kiváló sűrűségű eredményeket mutat. -Egyedülálló vízbázisú formulája fényes, átlátszatlan, matt színeket biztosít, amelyek valóban tartósak. -Ez szagtalan. -A színek rétegezhetőek, keverhetőek, vízben oldódóak, időjárásállóak és korlátlan kreatív lehetőségeket kínálnak. -Made in Japan.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.