COLORAY.HU Üvegkép Absztrakt 100x50 cm

COLORAY.HU Üvegkép Absztrakt 100x50 cm

Száma: 23313932
Közvetlenül partnerünktől
Üvegkép Absztrakt remek ötlet bármilyen beltér dekorációjára. Kiválaszthatja bárhol, ahol szokatlan illusztráció szükséges . A színek gazdag palettája rendkívüli légkört visz be a helyiségbe. Az inspiráció minden helyiség létrehozásának kulcsa. Ha az üzletünkben,… További információ
22 500 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23313932

Leírás

Üvegkép Absztrakt remek ötlet bármilyen beltér dekorációjára. Kiválaszthatja bárhol, ahol szokatlan illusztráció szükséges . A színek gazdag palettája rendkívüli légkört visz be a helyiségbe. Az inspiráció minden helyiség létrehozásának kulcsa. Ha az üzletünkben, történő vásárlás mellett dönt, rendkívül esztétikus és nagyszerűen mutató képekre számíthat. Coloray.hu-nél az üvegképek széles kínálatával rendelkezünk és magas osztályú dekorációkat biztosítunk, melyek beilleszkednek sok különféle berendezési stílusba. Ha Üvegkép Absztrakt mellett dönt, megújíthatja minden tér stílusát. Fedezze fel a kivételes üveg illusztrációkat a Coloray.hu-nél, melyek elbűvölnek minden látogatót. Ajánljuk, hogy vegye igénybe az ajánlatot a Coloray.hu üzletben.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.