COLORAY.HU Üvegkép Modern növényi növények 140x70 cm

COLORAY.HU Üvegkép Modern növényi növények 140x70 cm

Száma: 23446483
Közvetlenül partnerünktől
Üvegkép Modern növényi növények nagyszerű módszer bármilyen szoba díszítésére. Kiválaszthatja bárhol, ahol egyedi illusztráció ajánlott lesz. A színek gazdagsága rendkívüli légkört segít megteremteni. Az inspiráció minden szoba berendezésének kulcsát képezi. Ha… További információ
39 900 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.12 - 2023.4.14 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23446483

Leírás

Üvegkép Modern növényi növények nagyszerű módszer bármilyen szoba díszítésére. Kiválaszthatja bárhol, ahol egyedi illusztráció ajánlott lesz. A színek gazdagsága rendkívüli légkört segít megteremteni. Az inspiráció minden szoba berendezésének kulcsát képezi. Ha az üzletünkben, történő vásárlás mellett dönt, rendkívül esztétikus és nagyszerűen mutató dekorációkra számíthat. Coloray.hu-nél az üvegképek széles kínálatával rendelkezünk és legmagasabb minőségű dekorációkat biztosítunk, melyek beilleszkednek sok különféle berendezési stílusba. Ha Üvegkép Modern növényi növények mellett dönt, egyszer és mindenkorra megváltoztatja minden szoba jellegét. Ismerje meg az elképesztő üvegképeket az üzletünkben, melyek elragadtatnak minden látogatót. Ajánljuk, hogy vegye igénybe az ajánlatot a Coloray.hu üzletben.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.