COLORAY.HU Vászonkép Absztrakció 120x60 cm

COLORAY.HU Vászonkép Absztrakció 120x60 cm

Száma: 23311652
Közvetlenül partnerünktől
Vászonkép Absztrakció legjobb ötlet bármilyen helyiség díszletezésére. Érdemes kiválasztani mindenütt, ahol szokatlan illusztráció igényelt lesz. A színek gazdagsága rendkívüli légkört visz be a helyiségbe. {A kreativitás minden beltér komponálásának kulcsa. Ha a… További információ
18 900 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.4.03 - 2023.4.05 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23311652

Leírás

Vászonkép Absztrakció legjobb ötlet bármilyen helyiség díszletezésére. Érdemes kiválasztani mindenütt, ahol szokatlan illusztráció igényelt lesz. A színek gazdagsága rendkívüli légkört visz be a helyiségbe. {A kreativitás minden beltér komponálásának kulcsa. Ha a Coloray.hu üzletben, történő vásárlás mellett határoz, rendkívül szép és egyedi kompozíciókra számíthatnak. Coloray.hu-nél a canvas képek gazdag választékával rendelkezünk és magas minőségű díszeket biztosítunk, melyek beilleszkednek sok különféle berendezési stílusba. Ha Vászonkép Absztrakció mellett határoz, megújíthatja minden beltér légkörét. Ismerje meg a kivételes vászon dekorációkat a Coloray.hu-nél, melyek elbűvölnek minden vendéget. Meghívjuk, hogy nézze meg az ajánlatot a Coloray.hu üzletben.  

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.