COLORAY.HU Vászonkép Festés tengeri hullámok 100x50 cm

COLORAY.HU Vászonkép Festés tengeri hullámok 100x50 cm

Száma: 23442924
Közvetlenül partnerünktől
Vászonkép Festés tengeri hullámok remek módszer bármilyen szoba díszítésére. Érdemes kiválasztani bárhol, ahol elképesztő illusztráció igényelt . A színek gazdagsága szokatlan légkört A szépség minden beltér létrehozásának kulcsát képezi. Ha az üzletünkben,… További információ
13 400 Ft
Korábbi ár
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2023.3.31 - 2023.4.04 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 23442924

Leírás

Vászonkép Festés tengeri hullámok remek módszer bármilyen szoba díszítésére. Érdemes kiválasztani bárhol, ahol elképesztő illusztráció igényelt . A színek gazdagsága szokatlan légkört A szépség minden beltér létrehozásának kulcsát képezi. Ha az üzletünkben, történő vásárlás mellett határoz, rendkívül szép és egyedi dekorációkra számíthatnak. Az ajánlatunkban a canvas képek széles kínálatával rendelkezünk és magas minőségű díszeket biztosítunk, melyek beilleszkednek sok különféle berendezési stílusba. Ha Vászonkép Festés tengeri hullámok mellett határoz, egyszer és mindenkorra megváltoztatja minden szoba jellegét. Ismerje meg az elképesztő vászonképeket a honlapunkon, melyek elragadtatnak minden látogatót. Meghívjuk, hogy ismerkedjen meg az ajánlattal a Coloray.hu-nél.  

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.