tulup.hu Nagy parafatábla Képes térkép 60x40 cm Fa

tulup.hu Nagy parafatábla Képes térkép 60x40 cm Fa

Száma: 100148266511
Közvetlenül partnerünktől
Szervezze meg ügyeit a Nagy parafatábla Képes térkép segítségével További információ
21 900 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.7.01 - 2024.7.03 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 100148266511

Leírás

Szervezze meg ügyeit a Nagy parafatábla Képes térkép segítségével. Ez a széles parafatábla kiváló minőségű parafából készült, és ideális üzenetek rögzítésére. A elegáns kialakítás minden környezethez illeszkedik, irodától a játékszobáig. Minden termékhez tartozik egy szett rajzszög, amelyek a termék galériájában alább láthatóak. Válaszd ki a kedvenc színed!

PARAFATÁBLA ELŐNYEI

✓ Tartós anyag: A tábla tartós parafa anyagból készült, amely lehetővé teszi különböző tárgyak, jegyzetek, fényképek és más fontos dokumentumok kitűzését rajzszeggel.

✓ Rajzszeg: A készlet tartalmaz rajzszeg, amely segíti a különböző jegyzetek kitűzését.

✓ Gyakorlati méret: A táblának megfelelő mérete van ahhoz, hogy fontos információkat tartalmazzon, miközben nem foglal túl sok helyet a falon. Elég nagy ahhoz, hogy fontos adatokat tartalmazzon, de elegendően kompakt, hogy ne uralkodjon a helyiségben.

✓ Egyszerű felszerelés: A parafatábla fém akasszal van ellátva, amely megkönnyíti annak a falra szerelését.

✓ Sokoldalúság: A parafatábla remekül használható naptárként, célkitűző térként, fontos feladatok listájaként vagy kreatív ötletek kifejezési helyeként. Ez egy kitűnő eszköz az idő és a munka kezeléséhez.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.