tulup.hu Akrilkép Sötét szörnyű formában 100x50 cm 2 fogas

tulup.hu Akrilkép Sötét szörnyű formában 100x50 cm 2 fogas

Száma: 40149011
Közvetlenül partnerünktől
A lakás díszítésére vonatkozó ötletek fontolgatása során érdemes olyan haladó forma felé fordulni, mint a Akrilkép Sötét szörnyű formában További információ
49 900 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.7.01 - 2024.7.03 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 40149011

Leírás

A lakás díszítésére vonatkozó ötletek fontolgatása során érdemes olyan haladó forma felé fordulni, mint a Akrilkép Sötét szörnyű formában. Ez egy innovációs termék, melynek jellemzője a kivitel remek minősége és jelentős esztétikai előnye. Minden helyiségben, ahol felfüggesztjük a Akrilkép Sötét szörnyű formában-t,  a fal egy szép és elegáns díszítést nyer. A díszített falakkal rendelkező helyiségek új jelleget kapnak, ezért már ma válassza a saját Akrilkép Sötét szörnyű formában-t és változtassa meg a lakását!

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.