tulup.hu Konyhai üveg panel Kereszt nap top 120x60 cm

tulup.hu Konyhai üveg panel Kereszt nap top 120x60 cm

Száma: 40211437
Közvetlenül partnerünktől
A nagyszerű és funkcionális konyhai díszekhez egyebek mellett a Konyhai üveg panel Kereszt nap top tartozik További információ
43 900 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.4.26 - 2024.4.30 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 40211437

Leírás

A nagyszerű és funkcionális konyhai díszekhez egyebek mellett a Konyhai üveg panel Kereszt nap top tartozik. Legjobb nyomtatásnak köszönhetően egy izgalmas dekorációt jelent, a tartós anyagnak köszönhetően pedig legjobban védi a falakat szennyeződések ellen. Konyhai üveg panel Kereszt nap top tisztítása nem igényes, nincs a festék leválásának vagy fakulásának veszélye. Ha egy évekre szóló konyhai díszítést keres, válassza az attraktív Konyhai üveg panel Kereszt nap top-t. Döntsön a nem banális design és a legmagasabb minőség mellett.Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.