tulup.hu Konyhai üveg panel Márvány kő beton 125x50 cm

tulup.hu Konyhai üveg panel Márvány kő beton 125x50 cm

Száma: 40138383
Közvetlenül partnerünktől
Minden újszerű módon berendezett konyha olyan hely, ahol érdemes felszerelni a Konyhai üveg panel Márvány kő beton-t További információ
39 900 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

2024.6.20 - 2024.6.24 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 40138383

Leírás

Minden újszerű módon berendezett konyha olyan hely, ahol érdemes felszerelni a Konyhai üveg panel Márvány kő beton-t. A konyhai dekoráció ilyen díszítése nemcsak meglep jó minőségű nyomtatással, de kedvezően védi azt a falat is, amelyen elhelyezték. Konyhai üveg panel Márvány kő beton egy elbüvölő és funkcionális megoldás egyaránt. Amikor nekilátunk a konyhánk díszítésének, érdemes a Konyhai üveg panel Márvány kő beton-ba befektetni, mivel ez egy évekre szóló remek vásárlás!Ezenkívül szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy legalább 20 cm távolságot javasolunk az égőktől gáztűzhellyel, mert ez károsíthatja a terméken lévő lenyomatot.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.