tulup.hu Vászonkép falra Bamboo Virág Stones Art 120x60 cm

tulup.hu Vászonkép falra Bamboo Virág Stones Art 120x60 cm

Száma: 40152964
Közvetlenül partnerünktől
Vászonkép falra Bamboo Virág Stones Art este o alternativă de calitate digitală pentru decorațiunile de perete învechite cu picturi További információ
22 900 Ft
Partnerünktől: Drukarnia Piga

Partnerünk által szállítva

Termékek partnerünktől: Drukarnia Piga

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 40152964

Leírás

Vászonkép falra Bamboo Virág Stones Art este o alternativă de calitate digitală pentru decorațiunile de perete învechite cu picturi. Acesta este un produs care, datorită calității excepționale de imprimare și manoperei exacte va decora frumos orice interior contemporan. Vászonkép falra Bamboo Virág Stones Art pe propriul perete este o modalitate de a îmbunătăți și îmbogăți cele patru colțuri. Atunci când alegeți decorațiuni cu clasă și inspirate de trendurile contemporane pentru casa dvs., acordați atenție la Vászonkép falra Bamboo Virág Stones Art.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.