Kaiser 3D Húsvéti tojás sütőforma
6 737 Ft 5 390 Ft

Kaiser 3D húsvéti sütőforma tökéletes választás mindenki számára. Anyagának köszönhetően egyenletesen és szépen megsül benne a sütemény. Tapadásmentes teflon bevonatának köszönhetően a süti tojás kivétele rendkívül egyszerű. Kiváló választás mindenkinek, aki egy egyedi tervezésű, ugyanakkor praktikus és hasznos sütőformára vágyik!

Orion Bárány alakú kerámia forma, 34 cm
2 590 Ft

Az Orion bárány sütőforma ellenálló kerámia bevonatának köszönhetően tapadásmentes belső felületet biztosít. A kerámia bevonatnak köszönhetően egyszerűen tisztítható is. A kerámia formák egyenletesen nyelik el a hőt és fokozatosan engedik el, aminek köszönhetően az ételek jól átsülnek. A maximális sütési hőmérséklet 280 °C. A bárány hossza 34 cm.

Orion Szilikon bárány forma
3 490 Ft

Hagyományos bárány alakú sütőforma modern, szilikon anyagból. A bárány szépen kivehető a formából, nem tapad hozzá, szép alakja van kidolgozott részletekkel. A forma nem veszi fel az ételek illatát, higiénikus, ellenáll –40 °C és +230 °C hőmérsékleteknek. Amellett, hogy különböző tésztákat készíthet benne, alkalmas kocsonya, fasírt és töltelékek készítésére is. A megerősített szilárd forma, amely biztosítja a stabilitást és a könnyű kezelhetőséget.

Orion Kerámia forma NYÚL

Orion Kerámia forma NYÚL

Értékelés: 3,7
2 888 Ft 2 490 Ft

Nyúl alakú glazúrozott kerámia forma klasszikus dizájnnal. Az anyag hosszú élettartamú. A maximális sütési hőmérséklet 280°C. A nyúl hossza 21 cm.

Banquet Szilikon forma a kiflikre CULINARIA
2 490 Ft

Banquet szilikon formával egyszerre 30 darab kicsi kiflit tudsz megsütni. Az anyag, amelyből a forma készült, ellenáll a nagyon magas hőmérsékleteknek, és alkalmas a mosogatógépbe. Nem köti le az ízeket, vagy az élelmiszer szagát.

Tescoma Grissini sütőforma, Szilikon
3 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

tapadásmentes Tescoma grissinisütő formában igazán ízletes házi pálcákatet készíthetünk. Szilikon bevonata miatt könnyedén tisztítható és nem ragad bele az étel sem. Szilikonból készült forma, amely 230°C- ig hőálló, és mosogatógépben is mosható.

Zenker tepsi a vaníliás kiflikre
4 790 Ft

Tepsi a vaníliás kiflikre, ami tapadásmentes teflonból készült. Egy tepsin 42 kiflicske készíthető el, amik egyformák lesznek. Mosogatógépben nem mosható.

Zenker Kosárka forma

Zenker Kosárka forma

Értékelés: 4,9
2 490 Ft

Forma a mini kosárkákhoz, ami nagyon ellenálló és tapadásmentes anyagból készült. Folyóvíz alatt ajánlott mosni, nem alkalmas a mosogatógépben való tisztításra. A csomagolás 6 darab formát tartalmaz.

Zenker Karácsonyi forma, 31x15x7 cm
4 090 Ft 3 090 Ft

Hogyha nincs otthon karácsonyi dísz. A készülődés a Zenker formájának köszönhetően igen egyszerű. Felülete tapadásmentes teflon felülettel nem tartalmaz káros anyagokat és 230 ° C-ig ellenálló.

Zenker Tepsi a vaníliás kiflikre, 30 db
3 290 Ft 2 490 Ft

Tökéletesen szimmetrikus vaníliás kiflik és tepsi a Zenker márkától. Felülete tapadásmentes teflon felülettel nem tartalmaz káros anyagokat és 230 ° C-ig ellenálló. Süss egyszerre aká 30 kiflit.

Fackelmann Desszert forma + „Srdce“ kiszúró
2 590 Ft

Újdonság

A Fackelmann desszert készítővel szép és szimmetrikus szív alakú desszerteket készíthetsz. Ezt a desszertforma lenyomattal és praktikus fogantyúval egészül ki. A forma minőségi rozsdamentes acélból készült.

Zenker Sütőlemez buktákra (12x), 36 x 27 x 5 cm
5 090 Ft

Újdonság

Sütőlemez buktákra 36 × 27 × 5 cm méretekkel a Zenker márkától lehetővé teszi a finom desszertek, vagy akár reggeli elkészítését. A nem tapadó Teflon Classic felülete biztosítja a kényelmes sütést.

Zenker 3D Bárány sütőforma
4 890 Ft

Készíts aranyos húsvéti bárányt az ünnepi asztalra!A Zenker 3D bárány sütőformában könnyen elkészítheted a bárány alakú süteményt. Tapadásmentes bevonatának köszönhetően a tészta nem ragad bele a formába, így könnyen kiveheted belőle. A kisült tésztát töltsd meg krémmel, majd díszítsd ki a bárányt tejszínhabbal, vagy mázakkal.

Banquet Szilikon bárányforma CULINARIA Red 31 x 16 x 9 cm
3 190 Ft 2 490 Ft

A szilikon bárányforma elengedhetetlen a húsvéti sütésnél. Ez a Banquet márkájú forma nem tartja magában ételek az ízét vagy a szagát, könnyen karbantartható és ellenáll a magas főmérsékletnek 240 °C-ig. Nem tartalmaz drótkonstrukciót, mégis tartja a formáját.

Zenker 3D Nyuszi alakú sütőforma
4 590 Ft

Készíts aranyos húsvéti nyuszit az ünnepi asztalra!A Zenker 3D sütőformában könnyen elkészítheted a nyuszi alakú süteményt. Tapadásmentes bevonatának köszönhetően a tészta nem ragad bele a formába, így könnyen kiveheted belőle. A kisült tésztát töltsd meg krémmel, majd díszítsd ki a nyuszit tejszínhabbal, vagy mázakkal.

Tescoma DELÍCIA Kerámia bárány sütőforma
7 390 Ft

Kerámia forma kifinomult részletekkel a hagyományos húsvéti bárány sütéséhez. A vastag falú, kétszínű mázas kerámia természetes tapadásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. A húsvéti bárány alakú kerámia sütőforma bármilyen sütőben használható és mosogatógépben mosható.

Banquet Szilikon forma a dióra CULINARIA
2 490 Ft

Banquet szilikon formával egyszerre 40 darab diót tudsz megsütni. Az anyag, amelyből a forma készült, ellenáll a nagyon magas hőmérsékleteknek, és alkalmas a mosogatógépbe. Nem köti le az ízeket, vagy az élelmiszer szagát.

Zenker Habroló forma 6db

Zenker Habroló forma 6db

Értékelés: 5
2 490 Ft

Habroló forma a Zenker márkától 1,7×6,5 cm átmérővel, kónikus. A csomagolásban hat formát találsz, ami Teflon**Classic tapadásmentes felülettel rendelkezik.

Orion Fonottas süteményforma

Orion Fonottas süteményforma

Értékelés: 4,3
3 090 Ft

Az Orion Süteményforma segítségével plusz munka nélkül készíthet olyan süteményeket, melyeknek fonott formája van. Kiváló minőségű termék tapadásmentes felülettel ellátva. Használat után könnyen és gyorsan tisztítható, 280 °C-ig hőálló.