Kneipp Ízület és izomlazító fürdőkristály
2 430 Ft

Kellemes pihenést az izmok és az ízületek. Thermal sót bányásznak föld alatti bányákban Németországban több mint 250 millió éves. A sók fürdő termékek Kneipp® fordul elő egy ilyen koncentrált mennyiség (98%), hogy ugyanaz a hatása, mint ha volt a tengeri levegő.

Kneipp Szabad légutak fürdőkristály 500 g
2 330 Ft 2 110 Ft

Segélyezési és a megfázás megelőzésére. Thermal sót bányásznak föld alatti bányákban Németországban több mint 250 millió éves. A sók fürdő termékek Kneipp® fordul elő egy ilyen koncentrált mennyiség (98%), hogy ugyanaz a hatása, mint ha volt a tengeri levegő.

Bomb Cosmetics Pezsgő fürdőbomba (Bath Blaster ø 7,5 cm) 160 g
1 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fedezze fel a krémes fürdőbombát, amely illóolajokat, shea és kakaóvajat tartalmaz.  . Élvezze a hidratáló fürdőt, ahol belélegezheti a gyógynövények, gyümölcsök- vagy virágok kellemes illatait. A fürdőbomba egyszerre látványos és hatásos, ezenkívül különleges élménnyé varázsolja a fürdést.

Bomb Cosmetics Pezsgő fürdőbomba Légy az enyém  (Bath Blaster ø 7,5 cm) 160 g
1 160 Ft 1 070 Ft

Fedezze fel a krémes fürdőbombát, amely illóolajokat, shea és kakaóvajat tartalmaz.  . Élvezze a hidratáló fürdőt, ahol belélegezheti a gyógynövények, gyümölcsök- vagy virágok kellemes illatait. A fürdőbomba egyszerre látványos és hatásos, ezenkívül különleges élménnyé varázsolja a fürdést.

Weleda Körömvirág babafürdető 200 ml
4 280 Ft

Finom, nem habzó babafürdető - kíméletesen tisztít és gyengéden ápolja a baba bőrét. Fürdés után a baba bőre selymesen puha lesz. A babák születésének első napjától használható – újszülöttek, csecsemők, de idősebb, rendkívül érzékeny, atópiás ekcémában szenvedő gyermekek ápolására is alkalmas.

TETESEPT Mély lazulás fürdő koncentrátum 125 ml
2 770 Ft 2 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A mély lazulás fürdő koncentrátum javítja a hangulatot. Regenerálja a testet és az elmét a stressz és a napi stressz hatására. Jázmint, indiai citromfüvet, bergamottot és narancsot tartalmaz.

TETESEPT Fürdősó Mély lazulás 600 g
2 910 Ft 2 620 Ft

A mély relaxáció fürdősó javítja a hangulatot, regenerálja a testet és az elmét a stressz és a napi stressz hatására. Jázmint, indiai citromfüvet, bergamottot és narancsot tartalmaz. .

Accentra Fürdősó a sült alma illatával Hello Winter (Bath Salt) 100 g
1 190 Ft

Újdonság

Ez a pihenéssel és kellemes illatokkal teli ajándék mindenkit magával ragad, aki kedveli a fürdőzést. A Hello Winter luxus fürdősónak nemcsak, hogy mennyei illata van, de szép ajándék is. Az ajándékcsomagolással megspórolhatja a csomagolást és a masnikötést.

Accentra Fürdősó Cosy Moments (Bath Salt) 100 g
1 380 Ft

Újdonság

Ez a pihenéssel és kellemes illatokkal teli ajándék mindenkit magával ragad, aki kedveli a fürdőzést. Cosy Moments fürdősó boróka és meleg borostyán illatú kockás kesztyűben. Az ajándékcsomagolással megspórolhatja a csomagolást és a masnikötést.

Accentra Fürdősó Romantic Vintage (Bath Salt) 150 g
1 190 Ft

Fürdősó a tea rózsa és bársony illatával. Ez a pihenéssel és kellemes illatokkal teli ajándék mindenkit magával ragad, aki kedveli a fürdőzést. Az illata ellenállhatatlan. Nemcsak, hogy mennyei illata van, de szép ajándék is.

Accentra Pezsgő fürdőbomba Berry Christmas (Bath & Body Fizzer) 250 g
1 850 Ft

Újdonság

Ez a pihenéssel és kellemes illatokkal teli ajándék mindenkit magával ragad, aki kedveli a fürdőzést. Ez a Berry Christmas vörös színű, csillogó fürdőbomba tökéletes kikapcsolódást nyújt Önnek. Az ajándékcsomagolással megspórolhatja a csomagolást és a masnikötést.

Accentra Pezsgő fürdőbomba Holly Jolly(Bath Fizzer) 200 g
1 820 Ft

Újdonság

Ez a pihenéssel és kellemes illatokkal teli ajándék mindenkit magával ragad, aki kedveli a fürdőzést. Holly Jolly pezsgő fürdőbomba Iced Pudding illatával. Nemcsak, hogy mennyei illata van, de szép ajándék is. Az ajándékcsomagolással megspórolhatja a csomagolást és a masnikötést.

Accentra Pezsgő fürdőbomba Vanilla & Musk Winter Magic (Bath Fizzer) 1 ks
720 Ft

Újdonság

Kiszállításkor véletlenszerűen kerül kiválasztásra. Pezsgő fürdőbomba vanília és pézsma illattal, cukorka formájában. Ez a pihenéssel és kellemes illatokkal teli ajándék mindenkit magával ragad, aki kedveli a fürdőzést. Nemcsak, hogy mennyei illata van, de szép ajándék is. .

Aveda Shampure multifunkcionális nyugtató olaj (Composition Oil) 50 ml
10 770 Ft 10 130 Ft

Shampure multifunkcionális nyugtató olaj hidratálja a bőrt tanúsított organikus napraforgó- és rétolaj tápláló keverékével. Ez biztosítja a bőr számára a szükséges regenerációt és nyugtató hatást, és azonnali természetes ragyogást kölcsönöz a bőrnek.

Aveda Többfunkciós Beautifying (Composition Oil) 50 ml
10 450 Ft

Szépítő többfunkciós kozmetikai olaj egy tápláló olaj, amely lágyítja és hidratálja a bőrt a tanúsított organikus olívaolaj és a sáfrányolaj tápláló keverékével. Ynikající is orvoslás fürdő, masszázs olaj, vagy a hajas fejbőr.

Babor SPA Energizing (Massage & Bath Oil) 200 ml ml
10 360 Ft

SPA Az Energizing fürdő és a masszázsolaj gondoskodó olajokat tartalmaz a bőrön belüli kellemetlen feszültségek megelőzése érdekében. Ez az olaj masszázsolajként is használható. Újraélesztő hatású, puha és táplált, a bőrön nem hagy zsíros érzést.

Baylis & Harding Egyszarvú habfürdő (Bath Foam) 500 ml
2 110 Ft 1 800 Ft

Finom fürdőhab csodálatos édes illattal és egyszarvú kialakítással. Kényeztesse magát a megfelelő pihenéssel. Kellemesen lazítja a testét és az érzékeit, és a bőrét selymesen puha tapintásúvá teszi. .