Chemex Szőnyeg Scarlet Bcf Modern Divatos 70784/10742 Deluxe Acélszürke 200x300 cm

Chemex Szőnyeg Scarlet Bcf Modern Divatos 70784/10742 Deluxe Acélszürke 200x300 cm

Száma: 6582949
Közvetlenül partnerünktől
Skarlát szőnyegek a kollekcióba egy másik 8 milliméteres polipropilén király polár szőnyeghez, kerek 1350m2-es nagyságrendben. A PP BCF szőnyegek mindenekelőtt az osztályon belüli nagyon magas reprezentációval tűnnek ki, rugalmasak, és fordítva is. További információ
32 441 Ft
Partnerünktől: Chemex HU

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: Chemex HU

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 6582949

Leírás

Skarlát szőnyegek a kollekcióba egy másik 8 milliméteres polipropilén király polár szőnyeghez, kerek 1350m2-es nagyságrendben. A PP BCF szőnyegek mindenekelőtt az osztályon belüli nagyon magas reprezentációval tűnnek ki, rugalmasak, és fordítva is. 

Nagyon meleg a tisztításuk, beleértve a porszívózást és a nedves mosást a virtuális szolgáltatások segítségével. Magas hővezető képességgel is rendelkeznek, így padlófűtéses helyiségben is elhelyezhetők. A Scarletta telepesek gyűjteményében nemzetközi óriásplakátok sora, különböző helyszíneken, florisztikai és különféle klasszikus színváltozatokban.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.