Emsa Utazási fűszerkészlet 4db-27%
2 190 Ft 1 590 Ft

Kiárusítás

Egy négy fűszertároló utazókészlet egy puha szövettel rögzített burkolatban ideális mind utazáshoz, mind konyhai felhasználáshoz.

Tescoma President 2in1 Elektromos só- és borsdaráló
11 990 Ft 9 990 Ft

Tescoma President 2in1 elektromos só- és borsdarálóval mindig kiváló ízű ételeket készíthet. A készülék egyetlen gombnyomásra aprítja a nagyszemű sót és borsot, így mindig frissen őrölt fűszerekkel készítheti fogásait. A frissen darált fűszerek erőteljesebb, finomabb ízt adnak az elkészített ételeknek. Az első osztályú kerámia daráló mechanizmusnak nem jelenthet akadályt nagy mennyiségű fűszer ledarálása sem.

Lamart LT7021 Elektromos daráló
1 990 Ft

Lamart LT7021 Elektromos daráló kialakított formájának köszönhetően kényelmes, biztonságos fogást biztosít használatához. Segítségével egyszerűen készíthetünk frissen őrölt fűszereket. Könnyedén utántölthető.

Lamart LT7045 daráló 2x 60 ML SANDGLASS
2 490 Ft 2 390 Ft

Műanyag fűszer daráló modern kivitelben kerámia őrlőszerkezettel. A LAMART darálón be lehet állítani a kívánt darálás durvaságát. A két átlátszó rekesz lehetővé teszi a feltöltését és megfigyelését, hogy mennyi fűszer van még benne.

Lamart LT7012 Gravity Fűszerdaráló
3 090 Ft 2 890 Ft

LAMART LT7012 Gravity Fűszerdarálóban bármilyen őrölhető fűszer belehelyezhető. Az állítható őrlő és az átlátszó tartó teszi igazán praktikussá ezt a konyhai eszközt. A rozsdamentes acélból készült daráló egyszerűen újratölthető, a motoros őrlés 6 AAA-s elemmel működőképes.

Orion Fűszertartó üveg/króm16 db
8 690 Ft

A fűszereket tartalmazó készlet forgó, nyitható állványban van elhelyezve, amelyből könnyen kivehetőek és amelybe könnyen vissza is helyezhetőek. Tizenhat üveg fűszertartó krómozott fedéllel. Gyorsan megtöltheted őket kedvenc fűszereiddel.

Tescoma SEASON Fűszertartó, 10 darabos
4 390 Ft

Tescoma Fűszertartó egy műanyag állvány, amire a fűszeres zacskókat akaszthatjuk. Praktikus, könnyen felrakható szórófejet rakhatunk a csomagokra, melyek segítségével egyszerűbben adagolhatjuk a tartalmukat. A jól záró mechanizmusnak köszönhetően, biztonságos a tárolás és a szórás is.

Lamart Fűszerdaráló LT7036 fa
4 490 Ft 4 290 Ft

Fűszerdaráló esetleg bors- és sódaráló. Fából készült kerámiai daráló mechanizmussal, állítható darálás vastagsággal. A daráló használata egyszerű a forgó mechanizmusnak köszönhetően.

Tescoma Virgo Chili őrlő, 16 cm
5 790 Ft

Tescoma Virgo Chili őrlő tartós, áttetsző műanyagból és kiváló rozsdamentes acélból készül. Segítségével az egész chili paprika gyorsan és könnyedén őrölhető. Hagyományos, de elegáns külsejének köszönhetően modern és klasszikus berendezésű konyhákba is egyaránt illik.

Tescoma VIRGO 2 az 1-ben bors és sódaráló, 22 cm
8 790 Ft

A VIRGO 2 az 1-ben bors és sódaráló kiválóan alkalmas az ételek frissen őrölt borssal és sóval történő ízesítésére. Két prémium kerámia őrlő mechanizmussal felszerelt, melyeknek köszönhetően önállóan állítható a só és a bors őrlési szemcsenagysága.

Banquet Fűszerdaráló CULINARIA Elektromos tubus
2 690 Ft 2 190 Ft

Fűszerdaráló a Banquet cégtől nemesacél kivitelezésben. A daráló mechanizmusa kerámiából gyártott. A frissen őrölt fűszernek köszönhetően a megfelelő kulináris élményt éred el.

Lamart LT7044 fűszertartó készlet 12 db STEEL
6 790 Ft 6 390 Ft

Fűszertartó készlet üvegből és rozsdamentes acélból készült egy forgó állványon, amely minden modern beltérbe illeszkedik. A Lamart fűszertartók alkalmasak a mosogatógépben történő mosásra. Az állvány magassága 25 cm. A készlet tartalmaz 12 darabot plusz állványt.

Tescoma Virgo Borsőrlő, 14 cm
4 390 Ft

Tescoma Virgo Borsőrlő tartós, áttetsző műanyagból és kiváló rozsdamentes acélból készül. Az állítható őrlési finomság segítségével gyorsan és egyszerűen darálhatjuk az egész borsszemeket, tetszés szerint ízesítve az ételeket. Elegáns külsejének köszönhetően modern és klasszikus berendezésű konyhákba is egyaránt illik.

Tescoma Virgo Wood Só- és borsőrlő, 28 cm
8 790 Ft

Tescoma Virgo Wood Só- és borsőrlő kiváló minőségű brazil kaucsukfából készül. Az állítható őrlési finomság segítségével gyorsan és egyszerűen darálhatjuk az egész só- és borsszemeket, tetszés szerint ízesítve az ételeket. Hagyományos, de elegáns külsejének köszönhetően modern és klasszikus berendezésű konyhákba is egyaránt illik.

Tescoma Virgo Borsőrlő, 24 cm-28%
8 790 Ft 6 290 Ft

Kiárusítás

Tescoma Virgo Borsőrlő tartós, áttetsző műanyagból és kiváló rozsdamentes acélból készül. Az állítható őrlési finomság és a kerámia csiszolókő segítségével gyorsan és egyszerűen darálhatjuk az egész borsszemeket, tetszés szerint ízesítve az ételeket. Elegáns külsejének köszönhetően modern és klasszikus berendezésű konyhákba is egyaránt illik.

Banquet BARRIL fűszerkészlet 100 ml, 7 db, fekete
7 590 Ft

AfűszerkészletBarril, egy ABS műanyag forgatható állványon 7 db található krómozott markolattal hat üveges fűszertartóval szilikon tömítéssel és műanyag fedővel 100 ml térfogattal." A fűszertartók sokoldalú felhasználása

Banquet BRILLANTE mechanikus fűszerőrlő 5,8 x 20,3 cm
3 190 Ft 2 990 Ft

Mechanikus őrlő durva szemű sóra vagy egész borsra. A keramikából készült őrlési rendszer még gyakori használat esetén is élességet biztosít. Teste gumis fából készült. A Banquet BRILLANTE mechanikus fűszerőrlő 5,8 × 20,3 cm természetes megjelenésű, így könnyedén illeszkedik konyhádba.

Banquet CULINARIA Duo kézi fűszerőrlő 23 x 5 cm
2 190 Ft 1 990 Ft

Mechanikus őrlő durva szemű sóra vagy egész borsra. A keramikából készült őrlési rendszer még gyakori használat esetén is élességet biztosít. 2az1ben funkcionális megoldás két ellentétes edényben, a középső részen egyesítve. A Banquet CULINARIA Duo kézi fűszerőrlő 23 × 5 cm rozsdamentes acélból készült, akril edényekkel ellátott.

Banquet Só- és borsszóró CULINARIA 35 ml, 5 db
2 190 Ft 1 990 Ft

CULINARIA készlet 4 db 35 ml-es só- és borsszórót tartalmaz, melyek üvegből készültek és egy fém tartóban helyezkednek el. 2 nagyobb fűszertartója az egész fűszereknek, míg 2 kisebb az őrölt fűszereknek megfelelő, mindez egy fém tartóban található. A készlet tökéletesen mutat az asztalon.

Lamart LT7013 TUBE Só-és borsdaráló, 4x40 ml
2 590 Ft 2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

LAMART LT7013 TUBE Só-és borsdaráló egy állítható fűszerőrlő eszköz. A rozsdamentes acélból készült daráló két átlátszó, utántölthető fűszertartóval ellátott, hogy Ön könnyen nyomon követhesse a benne lévő fűszerek mennyiségét. A forgó mozgással történő őrlés egyszerű mechanizmuson alapul, végei lezárhatóak, így megakadályozható a fűszerek esetleges kihullása.

TORO Só- és borsdaráló 26 cm
5 388 Ft 3 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klasszikus dizájnú, 26 cm magas lakkozott fa só- és borsdaráló a Toro márkától, amelyek kiválóan illeszkednek a kézbe. A fűszerdarálók megadják az kész étel tökéletes ízét.

Ceramic Blade InnovaGoods 2 az 1-ben só és borsőrlő
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Innova Goods kézi só és borsőrlő a Ceramic Blade-től kiváló segítőtárs a konyhába. Állítsd be az őrlés durvaságát és sózd és borsozd meg a készülő ételt anélkül, hogy külön kelljen a sótartót és borstartót használnod.

TORO Só- és borsdaráló 35 cm
6 638 Ft 5 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Klasszikus dizájnú, 35 cm magas lakkozott fa só- és borsdaráló a Toro márkától, amelyek kiválóan illeszkednek a kézbe. A fűszerdarálók megadják az kész étel tökéletes ízét.

Tescoma SEASON Fűszertartó Forgó Állvány, 12 db
6 990 Ft 5 890 Ft

Tescoma Fűszertartó egy műanyag forgatható állvány, amire a fűszeres zacskókat akaszthatjuk. Praktikus, könnyen felrakható szórófejet rakhatunk a csomagokra, melyek segítségével egyszerűbben adagolhatjuk a tartalmukat. A jól záró mechanizmusnak köszönhetően, biztonságos a tárolás és a szórás is.

Banquet Elektronikus fűszerdaráló CULINARIA
2 990 Ft

Rozsdamentes acél daráló Culinaria kerámia őrlő mechanizmussal őrlésének durvasága állítható. Kitűnő az ételek ízesítésére frissen darált fekete borssal vagy frissen darált sóval és egyéb fűszerekkel.

TORO Fűszerdaráló + 4 fűszertartó
4 750 Ft 4 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

TORO fűszerdaráló készlettel friss fűszerőrleményt tud darálni közvetlenül a főzés előtt. A készlet tartalmazza a 4 üveg fűszertárolót fedéllel és a rozsdamentes acélból készült darálót. Ezzel a készlettel a főzés szórakoztató!

Banquet BRILLANTE fűszertartó készlet 12 db
7 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A BRILLANTE fűszertartó készlet 12 üveg fűszertartót tartalmaz fa fedéllel. A forgóállvány gumifából készült. Így most már minden kedvenc fűszered kéznél lesz.

CATLER SM 2011 Elektromos só- és borsdaráló
15 090 Ft 13 990 Ft

2 év garancia

Catler elektromos só- és borsdaráló, melynek segítségével könnyedén, egy gombnyomással őrölhetjük az ételekbe a legfontosabb fűszereket. A rozsdamentes acél kivitel garantálja a minőséget és a hosszú élettartamot. A kerámia csiszolókövek hatékonyan morzsolja szét a só- illetve borsszemeket.

Hama Xavax Mini só és fűszer daráló, 2 db
2 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A só és bors mini daráló készlet rozsdamentes acélból készül. A mini változat alkalmas utazáshoz vagy kis konyhákban. Durva szemcsézett só és egész fűszerek őrléséhez.

Orion 10 db fűszer polcon

Orion 10 db fűszer polcon

Értékelés: 4,5
8 390 Ft

A fűszerekkel ellátott fa polc lehetővé teszi, hogy kedvenc fűszereid mindig kéznél legyenek. A polc falra is felakasztható, esetleg a konyhapultra is helyezhető.

Banquet CULINARIA Duo kézi fűszerőrlő 19 x 4,5 cm
2 490 Ft

Praktikus kézi fűszerőrlő segítségével a só és bors, mindig a lehető legfrissebb formában van kéznél. Banquet CULINARIA Duo kézi fűszerőrlő 4,5 cm átmérőjű, kerámia darálószerkezettel és akril tartályokkal rendelkezik.

Fackelmann Só és borstartó mágnessel
6 487 Ft 5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rozsdamentes acél fűszertartó léccel, amely a mágneseknek köszönhetően tart. A felső üvegnek köszönhetően jól látható mennyi fűszer van a tartókban. Nem kell a lécen lennie, tarthatja a hűtőn is.

Tescoma SEASON Fűszertartó forgóállvány ,Fekete, 8 db
11 890 Ft 9 990 Ft

Tescoma SEASON forgó fűszertartó állvány 8 darab fűszertartóval érkezik Önhöz. A tartók nagyon jó minőségű üvegből és műanyagból készültek. A forgóállvány miatt nagyon praktikus, pillanatok alatt megtalálhatja és kiveheti a megfelelő fűszert. Tárolja a konyhapulton, és takarítson meg időt és energiát vele.

Lamart Grind LT7011 Elektromos Daráló
2 390 Ft

Lamart Grind LT7011 fűszer/bors/só daráló könnyű műanyagból készült, kerámia őrlőmechanizmussal, beállítható őrlési finomsággal. Az átlátszó töltőedény lehetővé teszi, hogy ellenőrizzük a daráló telítettségét. A daráló egy kézzel kezelhető egy gomb megnyomása után, a daráló motorja 6×AAA elemmel működik.

Orion Fűszertartó üveg/króm12 db
8 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A fűszereket tartalmazó készlet forgó, nyitható állványban van elhelyezve, amelyből könnyen kivehetőek és amelybe könnyen vissza is helyezhetőek. Tizenkét üveg fűszertartó műanyag fedéllel. Gyorsan megtöltheted őket kedvenc fűszereiddel.

Tescoma President 659560 Só-és borsdaráló
8 390 Ft

Tescoma elektromos só/bors daráló, melynek segítségével gyorsan és hatékonyan készíthetünk frissen őrölt fűszereket. Az állítható őrlési finomság segítségével ideálisan ízesíthetjük az ételeket. Kiváló minősgű anyagfelhasználás garantálja az időtállóságot.

Westmark 5 darabos fűszertartó
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns nemesacél fűszertartó a Westmark márkától négy dobozból és egy nemesacél alátétből áll. A dobozok alja praktikus mágnessel van ellátva, így biztonságosan ül az alátéten, valamint kétféle módon nyithatók a kiváló adagolás érdekében. A termékre 5 éves garancia vonatkozik.

Westmark Só és borsdaráló Acryl
2 490 Ft

Elegáns kézi fűszerőrlő kiváló minőségű fekete akrilból ezüst kiemeléssel a Westmark márkától. A kerámia őrlőmechanizmus mindenekelőtt só, bors és más fűszerek őrlésére alkalmas. A termékre 5 év garancia vonatkozik.

Tescoma Virgo Wood Só- és borsőrlő, 24 cm
7 090 Ft

Tescoma Virgo Wood Só- és borsőrlő kiváló minőségű brazil kaucsukfából készül. Az állítható őrlési finomság segítségével gyorsan és egyszerűen darálhatjuk az egész borsszemeket, tetszés szerint ízesítve az ételeket. Hagyományos, de elegáns külsejének köszönhetően modern és klasszikus berendezésű konyhákba is egyaránt illik.

Tescoma VITAMINO Elektromos sódaráló (64277)
8 790 Ft

Tescoma VITAMINO Elektromos sódarálóval mindig kiváló izű ételeket készíthet. A daráló automatikusan aprítja a nagyobb szemű sót, így a frissen őrölt só erőteljes, finom ízét kapják ételei. Az első osztályú kerámia daráló mechanizmusnak 6 db AAA elem ad energiát.

Banquet AKCENT mechanikus fűszerdaráló 37 cm
5 344 Ft 5 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az AKCENT mechanikus fűszerdaráló egyszerű ételízesítésével tűnik ki, legyen az friss bors vagy só. A daráló állítható őrlési finomságú kerámia őrlő mechanizmussal rendelkezik

Banquet BRILLANTE mechanikus fűszerőrlő 6,4 x 25 cm
4 590 Ft 4 390 Ft

Mechanikus őrlő sóra, borsra, vagy egyéb egzotikus fűszerekre. A keramikából készült őrlési rendszer még gyakori használat esetén is élességet biztosít. Teste gumis fából készült. A Banquet BRILLANTE mechanikus fűszerőrlő 6,4 × 25 cm természetes megjelenésű, így könnyedén illeszkedik konyhádba.

Banquet BRILLANTE mechanikus fűszerőrlő 6 x 25,4 cm
3 790 Ft 3 490 Ft

Mechanikus őrlő durva szemű sóra vagy egész borsra. A keramikából készült őrlési rendszer még gyakori használat esetén is élességet biztosít. Teste gumis fából készült. A Banquet BRILLANTE mechanikus fűszerőrlő 6 × 25,4 cm természetes megjelenésű, így könnyedén illeszkedik konyhádba.

Chef'n DUO bors- és sóőrlő
12 490 Ft

A Duo só- és borsőrlő nagyszerű kiegészítő minden konyhában. Egy kézzel történő használatra tervezték. A terméket előretöltött formában értékesítik. 5 típusú érdességre állítható.

ILSA Daráló borsra/sóra 20 cm fából
4 600 Ft 3 290 Ft

A daráló 20 cm magas, ezért nagyon jól fog mutatni az ebédlő asztalodon, nemcsak mint dísz. A fából készült daráló belsejében el van rejtve egy kerámia daráló, amely tökéletesen alkalmas mint a só úgy a bors darálására is.

Kela MAILA Só- és borsszóró
3 190 Ft

Újdonság

KELA márkájú só- és borsszóró különössé varázsolja az asztali terítéket. A stílusos bordázott kialakításnak köszönhetően praktikus konyhai dekorációként is szolgál. Kerámiából készült