Lamart LT7044 fűszertartó készlet 12 db STEEL
6 790 Ft

6 390 Ft

Fűszertartó készlet üvegből és rozsdamentes acélból készült egy forgó állványon, amely minden modern beltérbe illeszkedik. A Lamart fűszertartók alkalmasak a mosogatógépben történő mosásra. Az állvány magassága 25 cm. A készlet tartalmaz 12 darabot plusz állványt.


Lamart LT7045 daráló 2x 60 ML SANDGLASS
2 490 Ft
2 390 Ft

Műanyag fűszer daráló modern kivitelben kerámia őrlőszerkezettel. A LAMART darálón be lehet állítani a kívánt darálás durvaságát. A két átlátszó rekesz lehetővé teszi a feltöltését és megfigyelését, hogy mennyi fűszer van még benne.


Lamart SPICE LT7009 Fűszertartó készlet, 6 db
4 890 Ft

A stílusos és praktikus Lamart SPICE LT7009 Fűszertartó készlet 6 db fűszertartó rendezett tárolására alkalmas. A forgatható állványon a 85 ml térfogatú fűszertartók rögzíthetők, és a fogantyúval könnyen hordozhatja őket. A fűszertartók ellenálló üvegből készültek, fedőjük nélkül moshatók mosogatógépben is.


Fackelmann Só és borstartó mágnessel
6 487 Ft

5 690 Ft

Rozsdamentes acél fűszertartó léccel, amely a mágneseknek köszönhetően tart. A felső üvegnek köszönhetően jól látható mennyi fűszer van a tartókban. Nem kell a lécen lennie, tarthatja a hűtőn is.


Küchenprofi NEW YORK Só- és borsdaráló szett
9 987 Ft

7 990 Ft

Küchenprofi NEW YORK Só- és borsdaráló szett kiválóan alkalmas az Ön otthonába. Könnyen tárolható, valamint egyszerű a tisztítása. Kiváló anyag felhasználásával készült, így garantált a hosszú élettartam. Mindkét eszköz kerámia örlőfejjel rendelkezik.


Maxwell & Williams Bounce Sódaráló, 11 cm
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Maxwell & Williams Bounce egy kiváló minőségű és egyedi dizájnnal rendelkező sódaráló. A termék anyaga akril, amely szilárd és ellenállóvá teszi a korrózióval szemben. Szemcseméretén akár állíthat is, ráadásul tisztítása is igen egyszerű.


Ceramic Blade NC-2883 Fűszerőrlő
6 790 Ft

6 190 Ft

Ceramic Blade Chili és fűszerdaráló segítségével könnyedén darálhatja le fűszer- és gyógynövényeit egyaránt. Lezárható fedelének köszönhetően pedig a fűszer mindig fiss lesz. Ergonómikus markolata megkönnyíti a darálást, kíméli a kezet.


CATLER SM 2011 Elektromos só- és borsdaráló
15 090 Ft

13 990 Ft

Catler elektromos só- és borsdaráló, melynek segítségével könnyedén, egy gombnyomással őrölhetjük az ételekbe a legfontosabb fűszereket. A rozsdamentes acél kivitel garantálja a minőséget és a hosszú élettartamot. A kerámia csiszolókövek hatékonyan morzsolja szét a só- illetve borsszemeket.


Lamart LT7013 TUBE Só-és borsdaráló, 4x40 ml
2 562 Ft

2 390 Ft

LAMART LT7013 TUBE Só-és borsdaráló egy állítható fűszerőrlő eszköz. A rozsdamentes acélból készült daráló két átlátszó, utántölthető fűszertartóval ellátott, hogy Ön könnyen nyomon követhesse a benne lévő fűszerek mennyiségét. A forgó mozgással történő őrlés egyszerű mechanizmuson alapul, végei lezárhatóak, így megakadályozható a fűszerek esetleges kihullása.


Lamart LT7012 Gravity Fűszerdaráló
2 590 Ft

LAMART LT7012 Gravity Fűszerdarálóban bármilyen őrölhető fűszer belehelyezhető. Az állítható őrlő és az átlátszó tartó teszi igazán praktikussá ezt a konyhai eszközt. A rozsdamentes acélból készült daráló egyszerűen újratölthető, a motoros őrlés 6 AAA-s elemmel működőképes.


TORO Elektromos só- és borsdaráló
2 990 Ft

TORO só- és borsdaráló elektromos működtetésének köszönhetően rendkívül praktikus, és egyszerűen használható. Egyetlen gomb megnyomásával bekapcsol és néhány másodperc alatt tökéletes só- vagy borsőrleményt hoz létre. Működtetéséhez 6 db AA elemre van szükség.


Tescoma SEASON Fűszertartó, 10 darabos
4 400 Ft

Tescoma Fűszertartó egy műanyag állvány, amire a fűszeres zacskókat akaszthatjuk. Praktikus, könnyen felrakható szórófejet rakhatunk a csomagokra, melyek segítségével egyszerűbben adagolhatjuk a tartalmukat. A jól záró mechanizmusnak köszönhetően, biztonságos a tárolás és a szórás is.


Küchenprofi Toronto Só- és borsörlő, 2 db
7 487 Ft

5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Küchenprofi Toronto Só- és borsörlő egy mechanikus őrlő készlet, mellyel a frissen őrölt fűszerek összehasonlíthatatlan ízét adhatja ételeinek. Egyszerűen megtölthető sóval és borssal. Gyönyörű akril kivitelezésének köszönhetően asztala szép dísze lesz.


Tescoma Virgo Wood Só- és borsőrlő, 24 cm
7 090 Ft

Tescoma Virgo Wood Só- és borsőrlő kiváló minőségű brazil kaucsukfából készül. Az állítható őrlési finomság segítségével gyorsan és egyszerűen darálhatjuk az egész borsszemeket, tetszés szerint ízesítve az ételeket. Hagyományos, de elegáns külsejének köszönhetően modern és klasszikus berendezésű konyhákba is egyaránt illik.


Tescoma President 659560 Só-és borsdaráló
8 380 Ft

Tescoma elektromos só/bors daráló, melynek segítségével gyorsan és hatékonyan készíthetünk frissen őrölt fűszereket. Az állítható őrlési finomság segítségével ideálisan ízesíthetjük az ételeket. Kiváló minősgű anyagfelhasználás garantálja az időtállóságot.


Tescoma President 2in1 Elektromos só- és borsdaráló
11 990 Ft

10 200 Ft

Tescoma President 2in1 elektromos só- és borsdarálóval mindig kiváló ízű ételeket készíthet. A készülék egyetlen gombnyomásra aprítja a nagyszemű sót és borsot, így mindig frissen őrölt fűszerekkel készítheti fogásait. A frissen darált fűszerek erőteljesebb, finomabb ízt adnak az elkészített ételeknek. Az első osztályú kerámia daráló mechanizmusnak nem jelenthet akadályt nagy mennyiségű fűszer ledarálása sem.


Lamart Grind LT7011 Elektromos Daráló
2 390 Ft

Lamart Grind LT7011 fűszer/bors/só daráló könnyű műanyagból készült, kerámia őrlőmechanizmussal, beállítható őrlési finomsággal. Az átlátszó töltőedény lehetővé teszi, hogy ellenőrizzük a daráló telítettségét. A daráló egy kézzel kezelhető egy gomb megnyomása után, a daráló motorja 6×AAA elemmel működik.


Banquet AKCENT mechanikus fűszerdaráló 22 cm
4 300 Ft

Az AKCENT mechanikus fűszerdaráló egyszerű ételízesítésével tűnik ki, legyen az friss bors vagy só. A daráló állítható őrlési finomságú kerámia őrlő mechanizmussal rendelkezik


Banquet AKCENT mechanikus fűszerdaráló 37 cm
5 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az AKCENT mechanikus fűszerdaráló egyszerű ételízesítésével tűnik ki, legyen az friss bors vagy só. A daráló állítható őrlési finomságú kerámia őrlő mechanizmussal rendelkezik


Banquet BRILLANTE fűszertartó készlet 16 db
7 490 Ft

A BRILLANTE fűszertartó készlet 16 üveg fűszertartót tartalmaz fa fedéllel. A forgóállvány gumifából készült. Így most már minden kedvenc fűszered kéznél lesz.


Banquet BRILLANTE mechanikus fűszerőrlő 5,8 x 15,3 cm
2 497 Ft

2 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A kiváló minőségű mechanikus fűszerőrlő kerámia mechanizmussal rendelkezik a könnyű elforgatás érdekében. A Banquet BRILLANTE mechanikus fűszerőrlő 5,8 cm átmérőjű, kaucsukfából készült, formája népszerű kúpos alakú.


Banquet Elektromos fűszerőrlő INTENSE 22,5 cm
3 290 Ft
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elektromos fűszerőrlő elegáns réz színben. A BANQUET INTENSE fűszerőrlő bármilyen fűszert egy pillanat alatt ledarál. Így a frissen őrölt borsot bármikor élvezheted. A készüléket 4 db AA-elem táplálja, amelyek nem része a csomagolásnak.


Banquet Fűszerdaráló CULINARIA Elektromos tubus
2 746 Ft
2 690 Ft

Fűszerdaráló a Banquet cégtől nemesacél kivitelezésben. A daráló mechanizmusa kerámiából gyártott. A frissen őrölt fűszernek köszönhetően a megfelelő kulináris élményt éred el.


Banquet Fűszerdaráló CULINARIA Elektromos tubus
3 247 Ft
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gravitációs fűszerdaráló Culinaria a Banquet márkától. A daráló mechanizmusa kerámiából gyártott. A daráló műanyagból és fémből készült.


Banquet Mechanikus daráló szett BRILLANTE
3 247 Ft
3 090 Ft

Daráló szett a Banquet cégtől fa kivitelezésben. Mechanikus daráló frissen őrli a fűszert és kiemeli az étel kulináris élményét. A daráló kerámia mechanizmussal ellátott. A szett só és borsdarálóként készült.


Ceramic Blade InnovaGoods 2 az 1-ben só és borsőrlő
4 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Innova Goods kézi só és borsőrlő a Ceramic Blade-től kiváló segítőtárs a konyhába. Állítsd be az őrlés durvaságát és sózd és borsozd meg a készülő ételt anélkül, hogy külön kelljen a sótartót és borstartót használnod.


Ceramic Blade NC-2300 Daráló
8 590 Ft

Ceramic Blade NC-2300 Daráló tökéletes választás minden háztartásba. Segítségével megfelelő méretűre apríthatja a sót, vagy a borsot, de akár sajtot vagy fokhagymát is apríthat vele. A rozsdamentes acél anyagának köszönhetően nemcsak stílusos, hanem rendkívül tartós és praktikus is.


Ceramic Blade NC-2927 Só- és borsőrlő, 2 db
6 699 Ft

6 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ceramic Blade NC-2927 Só- és borsőrlő egy mechanikus őrlő készlet, mellyel a frissen őrölt fűszerek összehasonlíthatatlan ízét adhatja ételeinek. Egyszerűen megtölthető sóval és borssal. Gyönyörű rozsdamentes acél kivitelezésének köszönhetően asztala szép dísze lesz.


Cilio Bergamo Elektromos Só- és borsörlő szett-46%
18 737 Ft

9 990 Ft

Akció

Cilio Bergamo Elektromos Só- és borsörlő segítségével könnyedén, egy gombnyomással őrölhetjük az ételekbe a legfontosabb fűszereket. Átlátszó tartállyal, rozsdamentes acélból, tartós és mutatós. Egyszerűen megtölthető sóval és borssal. Rozsdamentes acél kivitelezésének köszönhetően asztala szép dísze lesz. A készülék alsó világítással ellátott, 4 db AA elemmel működik. Akár egy kézzel is használható.


Cilio "Piccante" Chili őrlő, 14,5 cm-50%
9 987 Ft

4 990 Ft

Akció

Cilio „Piccante“ Chili őrlő tartós, áttetsző műanyagból és kiváló rozsdamentes acélból készül. Segítségével az egész chili paprika gyorsan és könnyedén őrölhető. Hagyományos, de elegáns külsejének köszönhetően modern és klasszikus berendezésű konyhákba is egyaránt illik.


Eldom MP22 Fűszermalom, Piros
3 090 Ft

Az ELDOM MP22 Fűszermalom kiváló választás fűszerek kézi aprítására. Segítségével megfelelő méretűre apríthatja a sót, vagy borsot. Az őrlő kerámia malomkővel van felszerelve, ez biztosítja az egyszerű és gyors aprítást.


Hama Xavax Mini só és fűszer daráló, 2 db
2 490 Ft

A só és bors mini daráló készlet rozsdamentes acélból készül. A mini változat alkalmas utazáshoz vagy kis konyhákban. Durva szemcsézett só és egész fűszerek őrléséhez.


ILSA Só- vagy borsdaráló, 15 cm
3 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Ilsa Só- vagy borsdaráló segítségével mindig frissen őrőlhetjük az ételünk ízesítésére kívánt só- vagy borsmennyiséget. Az elegáns fa burkolat alatt minőségi kerámia betét található. Ideális választás, jól mutat mind a konyhában mind az étkezőasztalon.


Lamart Fűszerdaráló LT7035 fa
2 290 Ft

Fűszerdaráló esetleg bors- és sódaráló. Fából készült kerámiai daráló mechanizmussal, állítható darálás vastagsággal. A daráló használata egyszerű a forgó mechanizmusnak köszönhetően.


Lamart Fűszerdaráló LT7036 fa
4 110 Ft

Fűszerdaráló esetleg bors- és sódaráló. Fából készült kerámiai daráló mechanizmussal, állítható darálás vastagsággal. A daráló használata egyszerű a forgó mechanizmusnak köszönhetően.


Lamart LT7017 8 darabos fűszertartó szett
5 390 Ft

Lamart LT7017 Fűszertartó készlet modern kivitelezésű, rendkívül jól mutat a konyhában. A készlet 8 darabból áll, fedő nélkül mosogatógépben is tisztítható. Műanyag markolatának köszönhetően rendkívül könnyen hordozható.


Lamart LT7029 Elektromos só- és borsdaráló
2 790 Ft

Lamart Elektromos só/bors daráló segítségével gyorsan és hatékonyan készíthetünk frissen őrölt fűszereket. A modern designnak köszönhetően amellett, hogy rendkívül hasznos, remekül mutat a konyhai kiegészítők között, használata pedig kifejezetten egyszerű. Az állítható őrlési finomság segítségével ideálisan ízesíthetjük az ételeket. Kiváló minőségű anyagfelhasználás garantálja az időtállóságot. A daráló egy kézzel kezelhető egy gomb megnyomása után. Működtetéséhez 6 db AAA elemre van szükség.


Lamart LT7030 Só- és borsdaráló
2 895 Ft

2 590 Ft

Lamart LT7030 Só- és borsörlő rozsdamentes acélból készült, mely biztosítja a hosszú élettartamot. Kiválóan alkalmas háztartásába, mivel egyszerű a használata és kevés helyet foglal el. Tisztántartása könnyű, nem igényel hosszabb időt. A két átlátszó töltőedény lehetővé teszi, hogy ellenőrizzük a daráló telítettségét. Egyszerűen megtölthető sóval és borssal.


Maxwell & Williams Bounce Borsőrlő, 11 cm
4 390 Ft
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Maxwell & Williams Bounce borsőrlő praktikus csavarral rendelkezik, amellyel az őrlési finomság állítható. Kiváló minőségű szénacél örlőszerkezettel ellátott, díszdobozban kapható.


Renberg RB-4253 Fűszertartó, 7 db-os
5 090 Ft

4 390 Ft

Renberg RB-4253 Fűszertartó, 7 db-os praktikus tárolást biztosít fűszereinek. a hat fűszertartó tégely kétsorosan helyezkedik el az állványon. A tégelyek anyaga üveg, kupakjaik pedig rozsdamentes acélból készültek, a tartós minőség érdekében.


Tescoma SEASON Fűszertartó Forgó Állvány, 12 db
6 990 Ft

5 860 Ft

Tescoma Fűszertartó egy műanyag forgatható állvány, amire a fűszeres zacskókat akaszthatjuk. Praktikus, könnyen felrakható szórófejet rakhatunk a csomagokra, melyek segítségével egyszerűbben adagolhatjuk a tartalmukat. A jól záró mechanizmusnak köszönhetően, biztonságos a tárolás és a szórás is.


Tescoma SEASON Fűszertartó forgóállvány ,Fekete, 8 db
11 890 Ft

10 200 Ft

Tescoma SEASON forgó fűszertartó állvány 8 darab fűszertartóval érkezik Önhöz. A tartók nagyon jó minőségű üvegből és műanyagból készültek. A forgóállvány miatt nagyon praktikus, pillanatok alatt megtalálhatja és kiveheti a megfelelő fűszert. Tárolja a konyhapulton, és takarítson meg időt és energiát vele.


Tescoma VIRGO 2 az 1-ben bors és sódaráló, 22 cm
8 830 Ft

A VIRGO 2 az 1-ben bors és sódaráló kiválóan alkalmas az ételek frissen őrölt borssal és sóval történő ízesítésére. Két prémium kerámia őrlő mechanizmussal felszerelt, melyeknek köszönhetően önállóan állítható a só és a bors őrlési szemcsenagysága.


Tescoma Virgo Borsőrlő, 14 cm
4 400 Ft

Tescoma Virgo Borsőrlő tartós, áttetsző műanyagból és kiváló rozsdamentes acélból készül. Az állítható őrlési finomság segítségével gyorsan és egyszerűen darálhatjuk az egész borsszemeket, tetszés szerint ízesítve az ételeket. Elegáns külsejének köszönhetően modern és klasszikus berendezésű konyhákba is egyaránt illik.


Tescoma Virgo Borsőrlő, 24 cm
8 830 Ft

Tescoma Virgo Borsőrlő tartós, áttetsző műanyagból és kiváló rozsdamentes acélból készül. Az állítható őrlési finomság és a kerámia csiszolókő segítségével gyorsan és egyszerűen darálhatjuk az egész borsszemeket, tetszés szerint ízesítve az ételeket. Elegáns külsejének köszönhetően modern és klasszikus berendezésű konyhákba is egyaránt illik.


Tescoma Virgo Chili őrlő, 16 cm-15%
4 890 Ft

4 120 Ft

Akció

Tescoma Virgo Chili őrlő tartós, áttetsző műanyagból és kiváló rozsdamentes acélból készül. Segítségével az egész chili paprika gyorsan és könnyedén őrölhető. Hagyományos, de elegáns külsejének köszönhetően modern és klasszikus berendezésű konyhákba is egyaránt illik.


Tescoma Virgo Wood Só- és borsőrlő, 18 cm
5 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tescoma Virgo Wood Só- és borsőrlő kiváló minőségű brazil kaucsukfából készül. Az állítható őrlési finomság segítségével gyorsan és egyszerűen darálhatjuk az egész borsszemeket, tetszés szerint ízesítve az ételeket. Hagyományos, de elegáns külsejének köszönhetően modern és klasszikus berendezésű konyhákba is egyaránt illik.


Tescoma Virgo Wood Só- és borsőrlő, 28 cm
5 590 Ft

Akció

Tescoma Virgo Wood Só- és borsőrlő kiváló minőségű brazil kaucsukfából készül. Az állítható őrlési finomság segítségével gyorsan és egyszerűen darálhatjuk az egész só- és borsszemeket, tetszés szerint ízesítve az ételeket. Hagyományos, de elegáns külsejének köszönhetően modern és klasszikus berendezésű konyhákba is egyaránt illik.