DANFOSS Z-Wave termosztatikus fej

Márka: DANFOSS Katalógus száma: 1074486

Ingyen szállítás

DANFOSS Z-Wave termosztatikus fej

A DanfossLivingConnect Z termosztatikus fej kényelmes és intelligens hőmérsékletszabályozást tesz lehetővé, csak illeszd rá a radiátorra, és hagyd néhány napig tanulni. További információ

25490

25 490 Ft ÁFA-val

Katalógus száma: 1074486

Leírás

Termékleírás

Z-Wave termosztatikus fej

A DanfossLivingConnect Z a kényelmes és intelligens hőmérsékletszabályozást szolgálja. Csak állítsd rá a radiátorra, és hagyd, hogy néhány napig tanuljon.

  • ** Állítsa be saját programját: **

Ha egy bizonyos időben szeretnél fűteni, egyszerűen beállíthatod az időprogramokat a vezérlőegységben. Ha senki sem tartózkodik otthon több napra, egyszerűen váltsd át az Üdülési módra.
- ** Gyönyörű, csendes és önellátó: ** Kivételes designról árulkodik a Red Dot Design Award-díj is. A fej teljesen csendes, így még a hálószobában sem zavar meg. Két AA elem körülbelül 2 évig tart, és időben elmondja, ha újak szükségesek. A csere egy percen belül kezelhető.

  • ** Könnyen felszerelhető kábel nélkül: **

Mivel a fejnek saját tápellátása van, és minden kommunikáció vezeték nélküli, nem kell kábel. Egyszerűen távolítsd el az eredeti fejet, válaszd ki a megfelelő átalakítást (a leggyakoribb típusok RA és M30 × 1,5 (K)), illeszd be a szelepet és a Danfoss csapot. A rendszerhez való hozzáadás percek alatt történik.

  • ** Intelligens fűtés: **
Az úgynevezett PID- szabályozó képességének köszönhetően a fej maga is megtanulja, hogyan lehet hatékonyan szabályozni a fűtést az optimális hőmérséklet eléréséhez ugrás nélkül. Ha megnyitsz egy ablakot, akkor kikapcsolja a fűtést. Gondol arra, hogy megvédje magát a fagyástól, ha nem vagy otthon. Továbbá, ha nem fűtesz, rendszeresen forgatja a szelepet, hogy ne álljon meg a folyamatos áramlás, így tehát együtt dolgozhat a kapcsoló modulokkal, amelyek kazán üzemmódok szabályozására is képesek.

Paraméterek

%2% paraméterei

Tető típusa Elektromos
Szín fehér
Típus termosztát fejegység

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.