McNeill Mc Neill iskolai hátizsák, Motocross versenyző / ERGO Light MOVE

Márka: McNeill Katalógus száma: 100022162284

Közvetlenül partnerünktől

McNeill Mc Neill iskolai hátizsák, Motocross versenyző / ERGO Light MOVE

Motocross versenyző – felső hátizsák ERGO Light Move, a német márka Mc Neill
További információ

49055

78 235 Ft Piaci ár ÁFA-val együtt
49 055 Ft
-37%

Katalógus száma: 100022162284

Leírás

Termékleírás

<span id = „result_box“ class = "" lang = „cs“> <span title = „A rangos Mc Neill márka tökéletesen rugalmas és funkcionális iskolai hátizsákja adaptálható gyermekéhez!“> Tökéletesen rugalmas és A rangos Mc Neill márka funkcionális iskolai hátizsákja adaptálható gyermekéhez! <span title = „A hátsó rendszer innovatív függőleges beállításának köszönhetően a hátizsák könnyen beállítható a gyermek alakjához és növekedési sebességéhez.“> Az innovatív függőleges a hátsó rendszer beállításának köszönhetően a hátizsák könnyen testhez és üteméhez igazítható. a gyermek növekedése. <span title = „A legmagasabb hasznossági, esztétikai és biztonsági értékekkel rendelkezik.“> A legmagasabb hasznossági, esztétikai és biztonsági értékekkel rendelkezik.
<span title = „Ezeket használják kizárólag prémium vízálló anyagok, amelyek biztosítják, hogy a színek nem fakulnak el. "> Csak a prémium vízálló anyagokat használják annak biztosítására, hogy a színek elhalványuljanak . <span title = "Az integrált mellkasi heveder és a deréköv garantálja a tökéletes kényelmet és a hátsó felület egyenletes eloszlását.“> Az integrált mellkasi öv garantálja a tökéletes kényelmet és a egyenletes terhelést a hátsó felületen és deréköv . <span title = „A párna kényelmes és lélegző anyagból készül, valamint van egy nagyon könnyű megerősítése és oldalsó hevederei, amelyek stabilan tartják.“> A párna kényelmes és lélegző anyag, és vannak olyan nagyon erős megerősítések és oldalsó hevederek is, amelyek stabilan tartják őket.
<span title = „A válltáska két kiegészítő hevederrel van felszerelve, amelyek nagyobb kényelmet nyújtanak a vállak körül, és állítható vállszíjakkal. S alakú hevederek lélegző hálóbéléssel és fényvisszaverő csíkokkal. "> A hátizsák két kiegészítő hevederrel van felszerelve, amelyek a váll körül nagyobb kényelmet nyújtanak, és állítható Sb alakú vállszíjjal. lélegző hálóbéléssel és fényvisszaverő csíkokkal.
<span title = "A hátizsáknak van egy mágneses zárja, amely biztosítja a könnyű kinyitást és bezárást, ideértve a rendelkezésre álló hely optimális felhasználását.“> A hátizsáknak mágneses zárja. < / b>, amely garantálja a könnyű kinyitást és bezárást, ideértve a rendelkezésre álló hely optimális felhasználását.
<span title = „A hátizsák alja erős, vízálló és mosható, amely megvédi a nedvességtől és a szennyeződéstől. "> A hátizsák alja szilárd , vízálló és mosható , hogy megvédje a nedvességtől és a szennyeződéstől.
<span title = "A nagy nagy kamrát elválasztó, rugalmas, kibővíthető oldalsó cipzáras zacskók választják el egy leeresztőnyílással a folyadékok biztonságos szállításához.“> A nagy nagy kamrát egy válaszfal választja el, rugalmas bővíthető oldalsó cipzáras zseb ürítő nyílással a folyadékok biztonságos szállításához. <span title = „Tágas elülső zseb tízhez és szervező mobil és más kisebb dolgokhoz. "> Elülső tágas zseb snack és szervező mobil és más kisebb dolgokhoz.
<span title =“ A Mc Neill válltáskát kifejezetten hangsúlyosan fejlesztették ki. a gyermekek biztonsága érdekében. „> A Mc Neill hátizsákot kifejezetten a gyermekbiztonság -ra fejlesztették ki.
<span title =“ Gazdag és egyedi fényvisszaverő elemek és fluoreszkáló felületek sötétben világítanak, és az iskolás fiúk is láthatóbbá válnak. nagyobb távolságra. „> Gazdag és egyedi fényvisszaverő elemek és a fluoreszkáló felületek sötétben világítanak, és az iskolás fiú nagyobb távolságból jobban láthatóvá válnak.
<span title =“ Modern kivitelezés és kialakítás. „> Modern kivitelezés és kialakítás. <span title =“ Ezzel a hátizsákkal az iskolád valóban elegáns lesz, és a fényvisszaverő elemeknek köszönhetően nem kell aggódnia biztonságának! „> Ezzel a hátizsákkal az iskolás fiú valóban elegáns lesz, és a fényvisszaverő elemeknek köszönhetően nem kell aggódnia a biztonsága miatt.
<span title =“ Vállméret: 30 × 39 × 23 cm. „> Hátizsák mérete : 30 × 39 × 23 cm. <span title =“ Térfogat: 21 l. „> Térfogat : 21 l. </ span > <span title = "Súly: 1100 g.“> Súly : 1100 g. </
A termék teljes csomagolt méretei: szélesség: 329mm, magasság: 409mm, hosszúság: 259mm
A teljes termék tömege: 1.33 Kg


Paraméterek

%1% %2% paraméterei


* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.