Herlitz Be.bag AirGo Iskolatáska, Csillagos
30 405 Ft

13 260 Ft
+ ingyen szállítás

Herlitz Be.bag AirGo iskolatáskában a változatos szervezőrekeszeknek köszönhetően átláthatóan tárolhatók a tanszerek. Tágas belső rekeszében stabilan elkülöníthetők a laptopok vagy tabletek is. A táska párnázott hátrészével és puha pántjaival rendkívül kényelmesen hordozható.


BAAGL Superman Iskolatáska
17 247 Ft

15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Baagl Superman mintás, egyterű hátizsák, szivacsos, állítható vállpánttal. Divatos megjelenésének és minőségi kialakításának köszönhetően remek választás iskolába járáshoz és szabadidős tevékenységekhez egyaránt. Ergonomikus kialakítású, ennek köszönhetően kevésbé terheli gyermeke hátát. A táska mindkét oldalán hálós zseb, mely ideális az üdítő tárolására. Fényvisszaverő elemekkel a gyermek biztonsága érdekében. Tágas belső rekesszel és az elején egy cipzáros zsebbel.


Herlitz Iskolatáska, Dinó
15 990 Ft
15 820 Ft
+ ingyen szállítás

Herlitz dinós iskolatáskát kifejezetten első osztályosoknak tervezték. Könnyű és ergonomikus kialakításának és légáteresztő anyagának köszönhetően maximális kényelmet biztosít gyermekünknek. A nagyméretű első és oldal zsebekben lehetőség van uzsonna tároló illetve üveg tárolására. Optimális láthatóságot biztosítanak a magas minőségű fényvisszaverő elemek.


CoocaZoo Rayday iskolatáska, Purple Magentic
26 143 Ft

23 630 Ft
+ ingyen szállítás

Ugyan a CoocaZoo Rayday főképp iskolatáskának ajánlott, mellette kiválóan használható általános hátizsákként is. Két nagy rekesze és kisebb zsebei bőven biztosítanak helyet a füzeteken, könyveken, mappákon túl a személyes tárgyaknak is. A táskában párnázott laptoptartó zseb is helyet kapott. Légáteresztő anyaggal párnázott vállpántok és hátrész a kényelem és szellőzés érdekében. A fokozott biztonságért a hátizsák fényvisszaverő elemekkel van ellátva. „Purple Magentic“ színben.


Karton P+P Iskolai készlet OXY Fashion virágcsokros
22 390 Ft

16 810 Ft
+ ingyen szállítás

Iskolai készlet modern Fashion Flowers mintával. Kitűnő választás az általános iskola felső tagozatos és középiskolás diáklányok számára. A készlet iskolatáskát, tolltartót és egy tornazsákot tartalmaz. Ezzel a készlettel azonos mintázatú iskolai kellékekre tehetsz szert.


Pixie Crew Kreatív lány hátizsák
20 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az egyedülálló pixeles iskolai hátizsák buborékos dizájnban az elsős és I. fokozatos alapiskolás diákok számára alkalmas. Köszönhetően a szilikon táblának és egy pixeles csomagnak, minden nap, össze lehet rakni a hátizsákra egy más motívumot. A rendes iskolai aktatáskákhoz képest ez lehetővé teszi, hogy fejlessze a gyermek fantáziáját, kreativitását és ügyességét. A hátizsákhoz tartozik egy tasak 200 színes képponttal. Ezzel a hátizsákkal szinte minden gyerek örömmel megy az iskolába.


Herlitz Geometric iskolatáska, Pink
19 990 Ft

18 770 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Herlitz Geometric Iskolatáska nemcsak az iskolai időszak, de a szabadidős tevékenységek időtlen kiegészítője. Nagyon könnyű hátizsák, amely anatómiai kialakításával és puha vállpántjaival gyermeke kényelmét szolgálják. Fényvisszaverő elemek gondoskodnak a megfelelő biztonságról és jó láthatóságról.


Karton P+P ERGO Kids Fish Hátizsák
15 770 Ft

Karton P+P ERGO Kids Fish Hátizsák anatómiai kialakításának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít a gyerekek számára. A benne lévő 3 nagy és 2 kisebb zsebében kényelmesen elfér minden tankönyv, füzet és egyéb apróság amire szüksége lehet egy kisdiáknak. A rajta lévő fényvisszaverő elemek gyengébb látási körülmények között is láttatja a gyerekeket.


CsOCs Iskola hátizsák - Zátopek kék
6 190 Ft

Iskola hátizsák a cseh olimpiai csapat motívummal alkalmas az Általános Iskola I. és II. fokozatú diákok számára. A hátizsák anatómiai alakú háttámlával, párnázott vállpántokkal, laptop rekesszel és fényvisszaverő elemekkel rendelkezik.


CsOCs Iskola hátizsák - Zátopek piros
6 190 Ft

Iskola hátizsák a cseh olimpiai csapat motívummal alkalmas az Általános Iskola I. és II. fokozatú diákok számára. A hátizsák anatómiai alakú háttámlával, párnázott vállpántokkal, laptop rekesszel és fényvisszaverő elemekkel rendelkezik.


Step by Step Iskolatáska Fekete párduc, 5 db-os szett
53 040 Ft
+ ingyen szállítás

Step by Step fekete párduc iskolatáska-készlet tartalmaz egy iskolatáskát, teljesen felszerelt tolltartót, hengeres ceruzatartót pénztárcát, valamint egy tornazsákot, egyszóval mindent amire gyermekének az iskolában szüksége lehet. A táska ergonómiailag tervezett, gerincoszlophoz igazodó hátfala aluminium merevítő profillal és párnázott légáteresztő anyagbevonattal készült. Fényivsszaverő csíkokkal rendelkezik gyermeke fokozott biztonsága érdekében.


Back Me Up No Fear - Shark hátizsák
10 590 Ft

9 990 Ft

A nagy belső térrel és párnázott laptop tartóval ez a No Fear márkabrandinges hátizsák tökéletes kelléke a főiskolás, egyetemista ingázásnak. Kiváló minőségi kivitel.


Herlitz Be.bag AirGo Iskolatáska, Gördeszka
30 405 Ft

23 790 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Herlitz Be.bag AirGo Iskolatáska gördeszkás mintájával feldobja a hétköznapokat. Könnyű és ergonomikus kialakítású, légáteresztő anyagból. Nagy méretű első és oldalsó zsebek teszik rendkívül praktikussá.


Karton P+P PREMIUM FC Barcelona anatómiai hátizsák
22 220 Ft

A világhírű FC Barcelona licenccel rendelkező iskolai hátizsák. A hátizsák anatómiailag kialakított párnázott hátrésszel rendelkezik, mely biztosítja a háton való megfelelő elhelyezkedést. A párnázott vállpántok kényelmes viseletet biztosítanak. Nem hiányoznak a fényvisszaverő elemek és a tartós aljrész sem. Az általános iskola alsó tagozatos diákjainak alkalmas.


Karton P+P Premium Iskolatáska, Fekete párduc
27 910 Ft
+ ingyen szállítás

Karton P+P Premium Iskolatáska, Fekete párduc már általános iskolától remek választás. Gyermeke tanszerei, könyvei könnyedén elférnek benne, ergonomikus kialakításának hála pedig kényelmes is hordozása. Modern mintájával feldobja a hétköznapokat.


BAAGL Supergirl Stay Calm Hátizsák poncsóval
17 247 Ft

15 990 Ft
+ ingyen szállítás

Baagl egy ergonómiailag kialakított Supergirl mintás hátizsák. Két nagy cipzáras rekesz, laptoptartó zseb, oldalsó kulacstartó részek. Állítható szivacsos vállpánt, párnázott hátrész. Fényvisszaverő elemek a biztonságos közlekedés érdekében. A hátizsák tartalmaz egy vízálló poncsót. Ideális választás iskolába, edzsésre vagy akár a mindannapokhoz.


Karton P+P Anatómiai hátizsák, Szófia hercegnő
19 903 Ft

17 270 Ft
+ ingyen szállítás

Karton P+P Anatómiai hátizsák a Szófia hergecnő kedvelő kislányok kedvence lesz. Vastagon párnázott, szellőztető barázdákkal ellátott ergonomikus hátkiképzése tökéletesen igazodik kicsi és nagyobb gyerekek hátához egyaránt. A táska puha vállpántjai több ponton is állíthatóak. A hátizsák 3 nagy cipzáras rekesszel rendelkezik – a legnagyobb rekeszen belül textil elválasztó elem segíti a rendszerezést. A táska elején, oldalán és vállpántjain nagy felületű fényvisszaverő elemek gondoskodnak róla, hogy a viselője nagyobb biztonságban legyen.


Pink Lining Hátitáska - Captain Amazing
9 161 Ft

7 490 Ft

Képes hátitáska óvodáskorú és kisgyermekek számára, akiknek már ilyen táskára „szükségük van“ rajzaik vagy képeskönyveik hordozására. Az elülső oldalon lévő áttetsző zsebbe elhelyezhető a táska büszke tulajdonosának műalkotása. A hátizsák belsejében hálós zseb található, vállpántjai állíthatók.


Scout Dínós Iskolatáska szett
91 613 Ft

86 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Scout Dínós Iskolatáska szett, minden kisfiú kedvenc hátizsákja lehet. 5 részes, tartalmaz egy hátizsákot, tolltartót, ceruzatartót, tornazsákot, és pénztárcát, ugyanolyan mintázatban. Az előnyösen kialakított vállpántok és hátrész révén igazán kényelmes viselet, emellett a cipzáros zsebek praktikussá teszik. A rajta lévő *fényvisszaverő elemek** gyengébb látási körülmények között is láttatja a gyerekeket. Gyermeke osztályában az összes szem erre a divatos táskára fog szegeződni.


Karton P+P Iskolatáska, Winx Couture
13 990 Ft

12 750 Ft

Karon P + P Iskolatáska, Winx Couture dizájnnal egy igazán lányos, ugyanakkor elegáns iskolai kiegészítő. Kifejezetten könnyű, ennek ellenére tágas, 23 literes űrtartalommal rendelkezik. Párnázott kialakításának köszönhetően kényelmes a használata.


Step by Step Virágos Iskolatáska szett
50 380 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Step by Step Iskolatáska szett, Virágos minden kislány kedvenc hátizsákja lehet. 4részes, tartalmaz egy hátizsákot, tolltartót, ceruzatartót, tornazsákot, ugyanolyan mintázatban. Az anatómiailag kialakított vállpántok és hátrész révén igazán kényelmes viselet, emellett a cipzáros zsebek praktikussá teszik. A rajta lévő fényvisszaverő elemek gyengébb látási körülmények között is láttatja a gyerekeket. Gyermeke osztályában az összes szem erre a divatos táskára fog szegeződni.


Stil Orient Hátizsák
15 490 Ft

13 190 Ft

Akció

Stil Orient Hátizsák alkalmas iskolai és szabadidős tevékenységekhez is. Az iskolába szükséges tanszereket és felszereléseket kényelmesen elpakolhatod tágas cipzáras zsebeiben. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kevésbé terheli gyermeke hátát. A kényelmes légáteresztő anyaga miatt nagy melegben is kényelmes viselet. A táskán fényvisszaverő csík található a még nagyobb biztonságért.


Hello Kitty Iskolatáska
10 490 Ft

Tökéletesen kidolgozott hátizsák vonzó lányos megjelenéssel Hello Kitty-s dizájnban. Szuper hátizsák, ami minden kisiskolást boldoggá tesz! Az általános iskola 1. és 2. osztályos tanulói számára. A hátizsák ergonómiai kialakítású hátrésszel, puha vállszíjakkal és sok fényvisszaverő elemmel rendelkezik, amik nagyobb biztonságot nyújtanak.


Step by Step Iskolatáska-szett, 5 db
53 040 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Step by Step Iskolatáska-szett stílusos megjelenésével tökéletes választás az iskolai tanszerek tárolására. A szett a nagy méretű hátizsák mellett, egy tolltartót, pénztárcát, tornazsákot és ceruzatartót és tartalmaz. Az ergonomikus kialakítású, 18 l-es űrtartalmú hátizsák párnázott légáteresztő anyagbevonatával tökéletesen igazodik a gerincoszlophoz, ezáltal kényelmes viseletet biztosít. A több, praktikusan kialakított zsebnek köszönhetően könnyedén rendszerezhetjük az iskolai tanszereket.


Herlitz Be.bag AirGo Iskolatáska, Szíves
19 990 Ft

18 600 Ft
+ ingyen szállítás

Herlitz Be.bag AirGo iskolatáskában a változatos szervezőrekeszeknek köszönhetően átláthatóan tárolhatók a tanszerek. Tágas belső rekeszében stabilan elkülöníthetők a laptopok vagy tabletek is. A táska párnázott hátrészével és puha pántjaival rendkívül kényelmesen hordozható.


Karton P+P Anatómiai hátizsák PREMIUM FLEXI Pillangó
20 890 Ft

19 280 Ft
+ ingyen szállítás

Anatómiai iskolai hátizsák ergonomikusan kialakított hátrésszel a hátizsák háton való megfelelő fekvése érdekében. A táskába Flexi összehúzó rendszerrel van ellátva, így a gyermek magassága szerint állítható. Nem hiányoznak a fényvisszaverő elemek sem. A táska az általános iskola alsó tagozatos diákjai számára ajánlott.


Karton P+P Anatómiai hátizsák PREMIUM FLEXI Truck
22 590 Ft

Anatómiai iskolai hátizsák ergonomikusan kialakított hátrésszel a hátizsák háton való megfelelő fekvése érdekében. A táskába Flexi összehúzó rendszerrel van ellátva, így a gyermek magassága szerint állítható. Nem hiányoznak a fényvisszaverő elemek sem. A táska az általános iskola alsó tagozatos diákjai számára ajánlott.


Karton P+P OXY One Spirit Anatómiai hátizsák
16 990 Ft
16 340 Ft

Karton P+P OXY One Spirit hátizsákkal biztos nagy sikered lesz az iskolában. Az iskolába szükséges tanszereket és felszereléseket kényelmesen elpakolhatod a tágas és osztott belső részben. Az anatómiai kialakítású hátizsák merevített hátfallal van ellátva, amely gerinckímélő és a helyes testtartást segíti elő. Kiváló minőségű, tartós anyagból készült. Párnázott, állítható vállpánttal, a kényelmes mindennapi használathoz. A táskán fényvisszaverő csík található a még nagyobb biztonságért.


Karton P+P OXY SPORT Anatómiai hátizsák, Neon Pink
19 550 Ft

Karton P+P OXY Sport hátizsákkal biztos nagy sikered lesz az iskolában. Az iskolába szükséges tanszereket és felszereléseket kényelmesen elpakolhatod a 3 nagy tárolórészben. Az anatómiai kialakítású hátizsák merevített hátfallal van ellátva, amely gerinckímélő és a helyes testtartást segíti elő. Kiváló minőségű, tartós anyagból készült. Párnázott, állítható váll- és mellpánttal, a kényelmes mindennapi használathoz. A táskán fényvisszaverő csík található a még nagyobb biztonságért.


Karton P+P PREMIUM Frozen 3-72818 anatómiai hátizsák
22 590 Ft

A kislányok által közkedvelt Frozen licenccel rendelkező iskolai hátizsák. A hátizsák anatómiailag kialakított párnázott hátrésszel rendelkezik, mely biztosítja a háton való megfelelő elhelyezkedést. A párnázott vállpántok kényelmes viseletet biztosítanak. Nem hiányoznak a fényvisszaverő elemek és a tartós aljrész sem. Az általános iskola alsó tagozatos diákjainak alkalmas.


Karton P+P PREMIUM anatómiai iskolatáska, macska
19 960 Ft

Elbűvölő lányos cica motívummal ellátott iskolatáska. Az iskolatáska anatómikusan formázott, bélelt hátrésszel rendelkezik, melynek köszönhetően a hátizsák megfelelően ül a háton. A bélelt pántoknak köszönhetően az iskolatáska kényelmesen hordható. Nem hiányoznak a fényvisszaverő elemek és a merev alsórész sem. Az általános iskolák alsó tagozatos tanulói számára alkalmas iskolatáska.


Pixie Crew Dino iskolatáska
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az egyedi pixeles iskolai hátizsák dinoszauruszok dizájnban az elsős és I. fokozatos alapiskolás diákok számára alkalmas. Köszönhetően a szilikon táblának és egy pixeles csomagnak, minden nap, össze lehet rakni a hátizsákra egy más motívumot. A rendes iskolai aktatáskákhoz képest ez lehetővé teszi, hogy fejlessze a gyermek fantáziáját, kreativitását és ügyességét. A hátizsákhoz tartozik egy tasak 200 színes képponttal. Ezzel a hátizsákkal szinte minden gyerek örömmel megy az iskolába.


Pixie Crew Kreatív diák hátizsák Minecraft
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kétkamrás diák hátizsák zöld kockák és a világhírű online Minecraft játék stílusában. Hátizsák egy szilikonos táblával lehetővé teszi a saját motívumok létre hozását. Bélelt, szellőző hátlappal és párnázott vállpántokkal rendelkezik. A tárolórekeszben laptop zseb is található. 200 INGYENES pixel és egy kreatív ötlet brosúra minden hátizsák része.


BAAGL ergonomikus iskolatáska – Szörny Rt. Girls - nagy
19 890 Ft

9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szörny Rt. mintájú lányos iskolatáska. A táska az általános iskola alsó tagozatos diákjai számára ajánlott. A tökéletesen ergonomikus hátrész és a párnázott vállszíjak biztosítják a kényelmes hordást. Nem hiányozhatnak a fényvisszaverő elemek sem a nagyobb biztonságért.


CoocaZoo Rayday iskolatáska, Magic Polka
33 110 Ft
+ ingyen szállítás

Kiváló minőségű hátizsák, az általános iskola 2. osztályába járó gyermekek számára. A hátizsák szellős Air Mash habból készült hátpárnával rendelkezik. Megfelelően nagy helyet biztosító tárhely belső rekesszel a nehéz tárgyakra. Nem hiányzik belőle a elülső zseb, az oldalzsebek, sem pedig a hátsó oldalon lévő titkos zseb. Fényvisszaverő elemek az iskolatáska minden oldalán.


Karton P+P Anatómikus hátizsák OXY One Tollpihe minta
19 390 Ft

14 770 Ft

OXY Fashion iskolai hátizsák ergonomikus kialakítású Soft system hátrésszel. A zsák három összekötött cipzáras rekeszre van osztva, oldalsó (akár palacktartó) zsebekkel is fel van szerelve. Nem hiányzik a notebookrekesz sem. A hátizsák több pontján fényvisszaverő felületek kaptak helyet.


Karton P+P PREMIUM Despicable Me 3 Unicorn anatómiai iskolatáska
20 890 Ft

19 800 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Közkedvelt Despicable Me 3 Unicorn motívummal ellátott iskolatáska. Az iskolatáska anatómikusan formázott, bélelt hátrésszel rendelkezik, melynek köszönhetően a hátizsák megfelelően ül a háton. A bélelt pántoknak köszönhetően az iskolatáska kényelmesen hordható. Nem hiányoznak a fényvisszaverő elemek és a merev alsórész sem. Az általános iskolák alsó tagozatos tanulói számára alkalmas iskolatáska.


Pixie Crew Diák hátizsák fekete betűk
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

Kétrekeszes hátizsák szilikon táblával, ami lehetővé teszi a saját motívumok létrehozását. Párnázott és légáteresztő hátlappal és vállszíjakkal rendelkezik. A tárolóhelyben egy notebook zseb is található. 200 INGYENES pixel és egy kreatív ötletekkel teli brosúra is része minden hátizsáknak.


Pixie Crew Hello Kitty diák hátizsák
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Pixeles diák hátizsák Hello Kitty dizájnban. Hátizsák egy szilikonos táblával lehetővé teszi a saját motívumok létre hozását. Ergonomikus kialakítású szellőző hátlappal és párnázott, állítható vállpánttal rendelkezik. A tárolórekeszben laptop zseb is található. 200 INGYENES pixel és egy kreatív ötlet brosúra minden hátizsák része.


Pixie Crew Kreatív hátizsák Parafa
12 990 Ft

Egyedi parafa hátizsák mindenki számára, aki különbözni szeretne a többiektől. Szilikon panellel pixel art motívumok létrahozására. -Elegendő helyet biztosít az A4-es dokumentumok és a tanszerek számára. -A hátizsák elülső rekeszében cipzáras zseb található a kisebb dolgok számára. 200 ingyenes apró pixellel, betűvel és emojival teli csomagocska is jár hozzá.


Stil Iskolai hátizsák Junior NEW Sweet Horse
18 490 Ft

14 080 Ft

Minőségi iskolai hátizsák kedves kivitelezésben kisiskolásoknak. Az ergonomikus alakú hátlap lélegző anyagból készült. A hátizsák súlya 800 g. A hátizsák sok zsebbel rendelkezik az összes segédeszközre és a szükséges fényvisszaverő elemek sem hiányoznak.


Karton P+P PREMIUM anatómiai iskolatáska, Robot
18 490 Ft

15 440 Ft

** Közkedvelt Robot motívummal ellátott iskolatáska. Az iskolatáska anatómikusan formázott, bélelt hátrésszel rendelkezik, melynek köszönhetően a hátizsák megfelelően ül a háton. A bélelt pántoknak köszönhetően az iskolatáska kényelmesen hordható. Nem hiányoznak a fényvisszaverő elemek és a merev alsórész sem. Az általános iskolák alsó tagozatos tanulói számára alkalmas iskolatáska.


Karton P+P PREMIUM anatómiai iskolatáska, T-rex
19 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

** Közkedvelt T-Rex motívummal ellátott iskolatáska. Az iskolatáska anatómikusan formázott, bélelt hátrésszel rendelkezik, melynek köszönhetően a hátizsák megfelelően ül a háton. A bélelt pántoknak köszönhetően az iskolatáska kényelmesen hordható. Nem hiányoznak a fényvisszaverő elemek és a merev alsórész sem. Az általános iskolák alsó tagozatos tanulói számára alkalmas iskolatáska.


Target Hello Kitty Blue Square Iskolatáska-38%
12 856 Ft

7 890 Ft

Akció

Target Hello Kitty Blue Square Iskolatáska ideális választás gyermeke számára. A népszerű mintával rendelkező táskával vidámak lesznek az iskolai mindennapok. Párnázott hátoldalának köszönhetően kényelmes a hordozása.


BAAGL Batman Hátizsák, Fekete
17 247 Ft

15 990 Ft

Baagl Batman logós hátizsák, szivacsos, állítható vállpánttal. Divatos megjelenésének és minőségi kialakításának köszönhetően remek választás iskolába járáshoz és szabadidős tevékenységekhez egyaránt. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kevésbé terheli gyermeke hátát. A táska mindkét oldalán hálós zseb van, mely ideális az üdítő tárolására. Fényvisszaverő elemekkel a gyermek biztonsága érdekében. Tágas belső rekesszel és az elején egy cipzáros zsebbel.


CoocaZoo CarryLarry2 Lime District Iskolatáska
31 780 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

CoocaZoo CarryLarry2 Lime District Iskolatáska használható iskolatáskának, sportoláshoz, szabadidős tevékenységekhez. Párnázott, légáteresztő, valamint állítható hátrésze maximális kényelmet nyújt. Elülső oldalán lévő két rögzítőpántja segítségével kedvenc gördeszkáját is a táskára rögzítheti. A jobb teherelosztás érdekében derékra és mellkasra csatolható övvel, is rendelkezik.


Herlitz Be.bag Cube Iskolatáska, Fekete
21 930 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Hosszúkás, lekerekített tetejű Herlitz Be.bag Cube iskolatáska, melyben tágas rekeszekben, jól elkülönítve tárolható akár a laptop vagy tablet is. Anatómiai formálású hátrésze és pántjai növelik a kényelmet. A táska biztonsági pántokkal is rendelkezik, melyek stabilan tartják annak szerkezetét hordozás közben is.


Karton P+P PREMIUM Dolly anatómiai iskolatáska
19 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elbűvölő lányos Doll motívummal ellátott iskolatáska. Az iskolatáska anatómikusan formázott, bélelt hátrésszel rendelkezik, melynek köszönhetően a hátizsák megfelelően ül a háton. A bélelt pántoknak köszönhetően az iskolatáska kényelmesen hordható. Nem hiányoznak a fényvisszaverő elemek és a merev alsórész sem. Az általános iskolák alsó tagozatos tanulói számára alkalmas iskolatáska.