EFKO Narratív kirakó Egy utazáson 9 darab

EFKO Narratív kirakó Egy utazáson 9 darab

Száma: 25486008
Közvetlenül partnerünktől
A nagyméretű puzzle-darabok szabadon kombinálhatók. Történetek sokasága hozható létre.Egy fából készült figura is jár hozzá. További információ
6 350 Ft
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2024.3.14 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.3.14 - 2024.3.19 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 25486008

Leírás

Egy mesekirakó, amely a gyerekeket kis mesemondókká változtatja! Ez a gyönyörűen illusztrált kirakó bővíti a szókincset, és felkelti a gyerekek vágyát, hogy mindig új történeteket találjanak ki. A mesepuzzle összerakása ösztönzi a finommotorikus készségeket, fejleszti a képzelőerőt és javítja a gyerekek kommunikációs készségét. Rakd össze a darabokat tetszőleges sorrendben, és máris elkezdheted kitalálni a meséket. A puzzle 9 darabból áll, amelyek tetszőleges sorrendben összerakhatók. A csomag 9 darabot tartalmaz. A puzzle hossza kb. 98 cm. A csomag tartalmaz egy mozdonyt ábrázoló fafigurát. 3 éves kortól alkalmas gyermekek számára.

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.