Spin Master Hatchimals puzzle 48x db exkluzív állatkával
2 688 Ft
2 640 Ft

A készlet része egy puzzle aranyos állatos mintával valamint egy Hatchimals tojás exkluzív állatkával. A puzzle-játék nagyszerű szórakozást biztosít, emellett a gyermek fejleszti térlátását és finommotorikáját.


DINO DINOSZARUROSZOK VILÁGA 100XL neon
3 363 Ft

3 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az őskorban olyan állatok léteztek a földön, amilyeneket el sem tudunk képzelni. Rakd össze mind a 100 XL méretű darabot és alkosd meg a feltörő vulkán alatti lényeket. – Szórakoztató játék az egész család számára.


DINO Fekete fehér lovak 1000 darabos
3 738 Ft

3 220 Ft

fekete fehér lovakat ábrázoló puzzle, a lovak szerelmeseinek nagy kedvence lesz. Az éles elméjűségen kívül az összerakás során a türelmet és a koncentráció készséget is gyakorolhatod. – Szórakozás az egész családnak.


DINO FROZEN: TESTVÉRI SZERETET 200 diamond
3 113 Ft

2 610 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek puzzle 200 darabbal és gyémánttal rendelkezik. Rakd össze a szép hercegnős képet a mellékelt ragasztóval pedig ragaszd egymáshoz. A saját fantáziád szerint díszítheted csillogó kövekkel.


DINO Kisvakond nyaral puzzle, 2 x 48 db
2 500 Ft

Dino Kisvakond nyaral puzzle egy 2 × 48 darabos motoros készséget fejlesztő játék. Remek elfoglaltság a gyermekeknek, de családi kikapcsolódásnak is tökéletes.


DINO Pandák secret collection 1000 db
3 738 Ft

3 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Keresd az elrejtett titkokat! A kirakott puzzle egy sokkal nagyobb pandacsaládod rejt, mint ahogy azt várnád. Keresd ott is, ahol a medvékre nem is számítanál. Az összerakás, ragasztás és bekeretezés után ideális dekoráció lehet, például a gyerekszobában.


DINO Sofia és az egyszarvú 200 diamond
3 113 Ft

2 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek puzzle 200 darabbal és gyémánttal rendelkezik. Rakd össze a szép Sofia hercegnőt és az egyszarvút ábrázoló képet a mellékelt ragasztóval pedig ragaszd egymáshoz. A saját fantáziád szerint díszítheted csillogó kövekkel.


Galt Dzsungel Baby Puzzle 6x2 db
2 590 Ft

2 370 Ft

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a dzsungelben élő állatokat. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető állatot tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.


Galt Farm Baby Puzzle 6x2 db
2 590 Ft

2 340 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a farmon élő állatokat. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető állatot tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.


Galt Háziállatok Baby Puzzle
2 590 Ft

2 170 Ft

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik az állatokat. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető háziállatot tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.


Galt Járművek Baby Puzzle

Galt Járművek Baby Puzzle

Értékelés: 5
2 330 Ft

A Galt Baba puzzle tökéletes választás babák és kisgyermekek számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a járműveket. A rejtvénykészlet 6 darab aranyos, összeilleszthető járművet tartalmaz. Minden kép két darabból áll, tehát egyszerűen összeilleszthetőek.


Galt Hosszú Padló Puzzle - Dzsungel
5 490 Ft

4 360 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Galt szőnyegpuzzle hanghatásokkal egyedi és szórakoztató játék lehet gyermeke számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a dzsungelben élő állatokat. Nem mérgező, könnyű és könnyen tisztítható.


Galt Mágikus Puzzle - Kalóz Hajó 2
4 090 Ft
3 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Galt Mágikus Puzzle izgalmas, 50 darabos kirakós, 15 mágikus ponttal. A kirakós egyes részein, az úgynevezett mágikus pontokon, a tartalmom drözsöléssel feddhető fel. Így segít a gyermekek motoros képességeinek fejlesztésében.


Galt Nagy padló puzzle - város
5 280 Ft

Gyönyörű, illusztrált padló puzzle, ami egyedülálló szórakozást nyújt a gyerekeknek. Harminc nagyméretű darab, amik tökéletesen illeszkednek egymásba és segítenek a motorikus készségek és képességek fejlesztésében. Nyolc másik darab, amik közlekedési eszközöket vagy éppen egy körhintát ábrázolnak, a megépített kép érdekesebbé tételére és különálló játszásra szolgálnak.


Galt Dzsungel Szőnyeg puzzle, 30 db
5 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Galt szőnyegpuzzle egyedi és szórakoztató játék lehet gyermeke számára. A játék fejleszti a kreativitást és a motorikus képességeket. A puzzle segítségével a gyermekek megismerhetik a dzsungelben élő állatokat, valamint játszószőnyegként is használható. 30 darabból, illetve 8 állatból áll. 3 éves kortól ajánlott.


LARSEN Cirkuszi vonat és Szafari Puzzle szett
3 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Larsen puzzle szett kirakói egyszerre biztosítanak jó szórakozást és kreatív tevékenységet. Mivel alapvetően logikai játékok, segítségükkel a gyerekek játszva tanulnak, emellett absztrakt gondolkodásuk és vizuális memóriájuk is fejlődik. A szett egy Cirkuszi vonat és egy Szafari tematikájú kirakót tartalmaz.


LARSEN Dél-Amerikai esőerdő és Szanvanna puzzle
3 170 Ft

A Larsen kirakói egyszerre biztosítanak jó szórakozást és kreatív tevékenységet . Mivel alapvetően ez egy logikai játék , így játszva tanul a gyermek a segítségével. Emellett megismerkedhetnek a különböző formákkal, így absztrakt gondolkodásuk és vizuális memóriájuk is fejlődik.


LARSEN Puzzle szett, Kórház és Tűzoltóság
3 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Larsen Kórház és Tűzoltóság kirakói egyszerre biztosítanak jó szórakozást és kreatív tevékenységet. Mivel alapvetően ez egy logikai játék, így játszva tanul a gyermek a segítségével. Emellett megismerkedhetnek a különböző formákkal, így absztrakt gondolkodásuk és vizuális memóriájuk is fejlődik.


Ravensburger A hihetetlen család 2 100 darabos
2 888 Ft

2 200 Ft

Gyönyörű puzzle a sikeres Hihetetlen család 2 film hőseinek motívumával nemcsak lerövidíti a várás pillanatait és megbízhatóan elszórakoztat, de fejleszti a finom motorikát és további képességeket is. Egyes részei minőségileg kidolgozottak, így a kirakó kemény alapra való felragasztásával attraktív képpé varázsolja.


Ravensburger A hihetetlen család 2 200 darabos
2 890 Ft

2 560 Ft

Gyönyörű puzzle a sikeres Hihetetlen család 2 film hőseinek motívumával nemcsak lerövidíti a várás pillanatait és megbízhatóan elszórakoztat, de fejleszti a finom motorikát és további képességeket is. Egyes részei minőségileg kidolgozottak, így a kirakó kemény alapra való felragasztásával attraktív képpé varázsolja.


Ravensburger Alvin 3x49 darabos
2 457 Ft

2 070 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Lépj közelebb Alvin és a mókusok világához! Rakj ki egy eredeti tündér motívummal ellátott kirakós játékot, és a kemény hátlapnak köszönhetően helyezd őket bárhová is szeretnéd. Hívd meg barátait és élvezd a szórakozást. Fejleszd érzékszerveidet és a motoros készségeit.


Ravensburger Alvin, Simon,Theodore 100 darabos
2 828 Ft

2 370 Ft

Rakd ki a 100 db-os puzzlet eredeti motívummal. Élvezd a sok szórakozást, és hívd meg a barátaidat. A merev hátlapnak köszönhetően a kész képeket fellógathatod a faladra. Fejleszd érzékszerveidet és motoros készségeidet.


Ravensburger Bélyegek 500 darabos
2 828 Ft

2 500 Ft

Érdekes puzzle a kezdő bélyeggyűjtőknek. 500 darabos puzzle Bélyegek motívummal – csak arra vár hogy összeállítsd! Üsd el az időt és fejleszd közben az érzékeidet. Hívd meg barátaidat, hogy minél könnyebben menjen a munka.


Ravensburger Boldog nő, boldog élet 1000 darab
3 939 Ft

3 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Eredeti puzzle Boldog nő, boldog élet motívummal. Díszítsd ki szobádat a kemény hátlapnak köszönhetően. Tökéletes elfoglaltság nem csak esős napokra.


Ravensburger Csikók 150 darabos
2 828 Ft

2 340 Ft

Gyönyörű puzzle Csikók motívummal. A kemény alapnak köszönhetően bárhova kiállítható. Fejleszti az érzékeket és a motorikát. Élvezd a kalandot és hívd meg barátaidat, hogy minél könnyebben menjen a munka. 150 darabos puzzle vár.


Ravensburger Disney aranyhaj 100 darabos
2 828 Ft

2 230 Ft

Egy gyönyörű Disney-történet, melynek köszönhetően a puzzle egyenesen a hálószobában lehet. Fejleszd a motorikus képességeket és az érzékszerveket. Hívd meg barátaidat és élvezd a szórakozást.


Ravensburger Disney Pixar könyv újságkivágásokból 1000 darab
3 939 Ft

3 300 Ft

Rakd össze Disney könyvét újságkivágásokból. Emlékezz a jól ismert karakterekre, melyek 1000 darabból állnak. Hívd át barátaidat is, hogy könnyebben menjen a munka. Élvezd a szórakozást, és akaszd ki az elkészült képet ahová csak szeretnéd.


Ravensburger Disney Spiderman 100 darabos
2 828 Ft

2 230 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rakd ki a hősödet az eredeti tervezésű puzzleval. A pókember készen áll és vár tégedet, 100 darabból áll. Fejleszd készségeidet és motoros ismereteidet, és csatlakozz barátaihoz. Élvezd a szórakozást.


Ravensburger Disney Star Ward Epizód VIII 3x49 darabos
2 457 Ft

2 110 Ft

Benned is felébred az erő a Star Wars VIII. epizódjának kirakójának kirakása közben. Hozz létre három különböző képet, és kerülj közelebb a filmhez. A kemény hátsórésznek köszönhetően a kirakós játékokat a falon lehet elhelyezni. Kezd el és élvezd a szórakozást.


Ravensburger Disney Star Wars: Luke Skywalker 1000 darab
3 939 Ft

3 020 Ft

A Star Wars főszereplője, Luke Skywalker 1000 puzzle darabra osztva. Ideális gyűjtők és rajongók számára. Az összerakott kép a kemény hátlapnak köszönhetően bárhová felfüggeszthető.


Ravensburger Disney Star Wars: VIII. epizód 1000 darab
3 939 Ft

3 140 Ft

Csillagok háborúja nyolcadik sorozatához kapcsolódó puzzle kirakós. 1000 darabból álló puzzle, mely összeállítás után a kemény hátlapnak köszönhetően bárhová felfüggeszthető. Hívd át barátaidat is, hogy könnyebben menjen a munka.


Ravensburger Dolomitok 1000 darab
3 939 Ft

3 140 Ft

Díszítsd szobádat a saját kezűleg összerakott, Dolomitokat ábrázoló puzzle-val. Semmi sem okoz nagyobb örömöt, mint a jól elvégzett munka eredménye. Hívd meg testvéreidet vagy barátaidat, hogy könnyebben menjen a munka.


Ravensburger Hihetetlen család 2 1000 darabos
4 090 Ft

3 020 Ft

Gyönyörű puzzle a sikeres Hihetetlen család 2 film hőseinek motívumával nemcsak lerövidíti a várás pillanatait és megbízhatóan elszórakoztat, de fejleszti a finom motorikát és további képességeket is. Egyes részei minőségileg kidolgozottak, így a kirakó kemény alapra való felragasztásával attraktív képpé varázsolja.


Ravensburger Idilli francia házak 2000 darab
7 397 Ft

5 750 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A gyönyörű francia házak atmoszférája magával ragad abban a pillanatban, amint összerakod a 2000 darabból álló puzzle kirakóst. Az Idilli francia házak képet összerakás után a kemény hátlapnak köszönhetően bárhová felfüggesztheted, ahová csak szeretnéd.


Ravensburger Jégvarázs Puzzle, 300 db
3 290 Ft

2 200 Ft

Ravensburger Jégvarázs Puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. Olaf mellett a képeken feltűnnek a történet egyéb kedvelt szereplői is. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége és logikája. A 300 db-os kirakó szám miatt nem jelent nagy nehézséget a kisebbek számára sem.


Ravensburger Kezdd el élni az álmodat 1000 darab
3 939 Ft

3 260 Ft

Ma van a megfelelő nap a Kezdd élni az álmodat eredeti motívumú puzzle kirakására. Rakd ki a puzzle-t, és fejlesztd közben érzékeidet és finommotoros készségedet. Az elkészült képet a kemény hátlapnak köszönhetően bárhova felfüggesztheted.


Ravensburger Kilátás a földre 300 darabos
2 828 Ft

2 370 Ft

Nézd a Földet egy másik perspektívából. Egyedi Ravensburger puzzle, mely gondoskodik a szórakoztatásodról. Fejleszd a motorikádat és élvezd a felfrissülést. Ne hagyd ki barátaidat sem, hívd meg őket, hogy minél könnyebben menjen a munka.


Ravensburger Trópusi érzés 1000 darab
3 939 Ft

3 020 Ft

Gyönyörű színes puzzle eredeti motívummal. Rakd ki az 1000 darabot, és hagyd magad elvarázsolni az ülő papagájok színes kombinációjával. Rövidíts le egy hosszú pillanatot, és fejleszd finommotoros készségedet. Hívd át barátaidat is, hogy könnyebben menjen a munka.


Ravensburger Verdák XXL puzzle 200db
3 290 Ft

2 370 Ft

Ravensburger Verdák Puzzle tökéletes választás kisfiúknak és kislányoknak is. Ha kirakod a puzzle-t, akkor Villám McQueen tárul a szemed elé. A 200 db-os kirakó szám miatt remek szórakozás és kikapcsolódás a család minden tagjának, elkészülte után pedig remek díszítőeleme lehet bármely szobának. Mozaikdarabjai könnyedén illeszkednek egymáshoz.


Ravensburger Yosemite Park 1000 darabos
3 939 Ft

3 100 Ft

Mindigis vonzott Kalifornia? Egy kicsivel közelebb kerülhetsz hozzá a Yosemite Park kirakós játékkal. Állítsd össze az 1000 darabból álló puzzle-t, és a végeredmény egy gyönyörű kép lesz, mely a kemény alapnak köszönhetően bárhova kifüggeszthető. Élvezd a kalandot és hívd meg barátaidat, hogy minél könnyebben menjen a munka.


Spin Master Paw Patrol kiemelkedő fa puzzle
4 406 Ft

3 700 Ft

Rakja ki ezt az egyedüli fa puzzlet, mely egyes részei magasabbak, a közkedvelt Mancs őrjárat sorozat kutya mentőseinek motívumával. A puzzle-val való játék remek szórakozás, mellyel a gyerek fejleszti térbeli képzelőerejét és finom motorikáját.


Clementoni Hófehérke szőnyeg puzzle
6 249 Ft

2 940 Ft

Jó minőségű szőnyeg puzzle a Hófehérke meséből. Élénk és ragyogó színekkel ellátott, keményített kartonból készült puzzle a Super Color sorozatból. Segít fejleszteni a gyerekek kézügyességét és képzelőerejét. Összeállítás utáni mérete 70 × 100 cm.


Clementoni Verdák szőnyeg puzzle
6 610 Ft

Kiváló minőségű szőnyeg puzzle a közkedvelt Verdák meséből. Élénk és ragyogó színekkel ellátott, keményített kartonból készült puzzle a Super Color sorozatból. Segít fejleszteni a gyerekek kézügyességét és képzelőerejét. Összeállítás utáni mérete 70 × 100 cm.


MaDe Hab puzzle – autópálya
6 902 Ft

5 150 Ft

Hab puzzle autópálya motívummal, mely tökéletesen hozzájárul a képzelőerő fejlesztéshez a legkisebb gyermekeknél. Emellett nagyszerű hőszigetelő képességgel rendelkező szőnyegként is szolgál. A részek puhák és könnyen tisztíthatóak.


MaDe Hab puzzle - dinoszauruszok
6 902 Ft

6 480 Ft

Hab puzzle dinoszaurusz motívummal, mely tökéletesen hozzájárul a képzelőerő fejlesztéshez a legkisebb gyermekeknél. Emellett nagyszerű hőszigetelő képességgel rendelkező szőnyegként is szolgál. A részek puhák és könnyen tisztíthatóak.


MaDe Hab puzzle - farm
6 902 Ft

5 560 Ft

Hab puzzle farm motívummal, mely tökéletesen hozzájárul a képzelőerő fejlesztéshez a legkisebb gyermekeknél. Emellett nagyszerű hőszigetelő képességgel rendelkező szőnyegként is szolgál. A részek puhák és könnyen tisztíthatóak.


MaDe Hab puzzle - reptér
6 022 Ft

4 750 Ft

Hab puzzle reptéri motívummal, mely tökéletesen hozzájárul a képzelőerő fejlesztéshez a legkisebb gyermekeknél. Emellett nagyszerű hőszigetelő képességgel rendelkező szőnyegként is szolgál. A részek puhák és könnyen tisztíthatóak.