Woody Felfűzhető gyöngyök - Béka
5 480 Ft 4 590 Ft

Ez a vidám, béka alakú doboz készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz különböző színekben. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez. A békát képkeretként is használhatod.

Hape Csomókötés technikára tanító póni játék.
3 190 Ft

Ez a csomókötés technikára kiválóan alkalmas tanító játék órákig lefoglalja a gyerekeket és fejleszti a finommotorikájukat. A póni madzag sörényének és farkának kötögetésével a gyerekek megtanulják nemcsak a színeket de számolni is, fejlesztik kézügyességüket.

SES Vasalható gyöngyök - sörényes lovak
3 720 Ft

Ezzel a SES-készlettel szép sörényes lovacska készíthető reális színekkel Válaszd ki a kívánt gyöngyöket, helyezd el a szőnyegen, és kérj meg a felnőttet, hogy segítsen a munkában Végül add hozzá a gyönyörű sörényt. Fejleszd a kreativitásod és próbálj ki új lehetőségeket.

Woody Gyöngyök tubusban - rózsaszín
2 650 Ft

Ez a praktikus zárható tubusban levő készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz rózsaszín és lila árnyalatú színekben. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez.

SES L.O.L. - vasalható gyöngyök
4 080 Ft 3 790 Ft

Alkosd meg a kedvence ** L.O.L babáid** vasalható gyöngyökből. A csillogó matricáknak köszönhetően az L.O.L karakterek még ragyogóbbak lesznek. Élvezd a szórakozást és a meghökkentő eredményt. Kiváló minőségű anyagból készült.

SES Vasalható gyöngy - egyszarvú és hercegnő, 2100 db
4 790 Ft 4 390 Ft

Ezekkel a vasalható gyöngyökkel könnyen hozhatsz létre hercegnőket és egyszarvúkat. Használd a dobozon látható példákat, vagy készítsen saját alkotásokat. Órákig szórakozhatsz velük, és az eredmény mindig változatos lesz.

Viga Gyöngyöket tartalmazó fa szett
3 930 Ft 3 890 Ft

gyöngyöket tartalmazó fa szett különböző mintájú és méretű darabokat tartalmaz. Színes fűzőket is tartalmaz, amelyre a gyöngyök felfűzhetőek. A gyöngyök praktikus fa dobozba vannak csomagolva.

Woody Gyöngyök tubusban - türkiz
2 120 Ft

Ez a praktikus zárható tubusban levő készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz türkiz és kék árnyalatú színekben. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez.

Woody Gyöngyök tubusban - narancssárga
2 120 Ft

Ez a praktikus zárható tubusban levő készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz narancssárga,sárga és piros színekben. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez.

Woody Felfűzhető gyöngyök - Kis szív rózsaszín
2 120 Ft

Ez a készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz különböző színekben, rózsaszín szív alakú praktikus fa dobozban. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez.

Viga Felfűzhető fa gyöngyök
4 120 Ft

A műanyag tartály nagy fagyöngyöket és színes csipkéket tartalmaz, amelyeken a gyöngyök menetesek lehetnek. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

Viga Gyöngyöket tartalmazó fa szett, csokor
4 520 Ft

Gyöngyöket tartalmazó fa szett dobozban. Színes fűzőket is tartalmaz, amelyre a gyöngyök felfűzhetőek. A gyöngyök praktikus fa dobozba vannak csomagolva.

Melissa & Doug Fa gyöngyök ábécével
6 650 Ft

Hányféleképpen tudja kifejezni kis ékszerészed a „gyönyörű“ szót? A csomagolás sok fa betűs gyöngyöt tartalmaz, különféle gyönyörű formákkal és színes zsinórokkal, amelyekből nyakláncokat vagy karkötőket készíthetsz.

Woody Felfűzhető gyöngyök - Kis szív türkiz
2 390 Ft

Ez a készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz különböző színekben, türkiz szív alakú praktikus fa dobozban. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez.

Aquabeads Élet a tengerben készlet
2 420 Ft 2 390 Ft

Készítsd el a tengeri állatok egész sorát ezzel a gyöngykészlettel és sablonokkal. Ennek a műalkotásnak az elkészítése rendkívül egyszerű. Alkosd meg a saját ábrádat a sablon alapján és egyszerűen permetezd meg vízzel a permetező segítségével.

Lamps L.O.L. Gyöngy figurák készítése
3 390 Ft

A LOL Surprise Design kreatív készletével könnyen létrehozhatsz egy csillogó flitter-képet egy babáról. A készlet tartalmaz egy motívummal ellátott sablont, különböző színű flittereket, csipeszeket a flitterek és színes csészék tartásához. Ne várj tovább, inspirálódj a L.O.L motívumaival. Surprise és készítsd el saját grafikád.

SES Felvasalható gyöngyök - fénylő csillagok
3 850 Ft

Légy kreatív a SES Creative termékének segítségével és tudj meg többet a bolygókról, csillagokról és holdakról! Helyezd a gyöngyöket a lemezekre tetszőleges színben vagy formában, majd kérj meg egy felnőttet, hogy vasalja rá a őket.

SIMBA A&F Ajándék gyöngykészlet, 10000 db, tartozékokkal
4 650 Ft

Különböző formájú és színű gyöngyöket tartalmazó szett, amely praktikus ajándékdobozba van csomagolva. Húrt és összekötőket is tartalmaz, így csodás nyakláncok és karkötők készítését teszi lehetővé A csomagolásban 10 000 gyöngyöt találsz, amely határtalan alkotást tesz lehetővé.

Woody Felfűzhető ABC gyöngyök dobozban
8 390 Ft

Különböző fagyöngyökből és zsinórokból álló készlet, amely karkötők, vagy nyakláncok készítéséhez alkalmas. Különböző alakú színes gyöngyöket, ABC gyöngyöket, virágokat, szíveket, állatokat, zsinórokat és záróelemeket tartalmaz. Mindent egy praktikus fadobozba helyeztek, amely csúsztatható plexiüvegből készült fedéllel rendelkezik.

Woody Felfűzhető gyöngyök - Kis szív lila
2 390 Ft

Ez a készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz különböző színekben, lila szív alakú praktikus fa dobozban. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez.

Aquabeads Nagy gyöngykészlet

Aquabeads Nagy gyöngykészlet

Értékelés: 4,9
9 190 Ft

Készíts nagyban díszeket ennek az Aquabeads mega gyöngykészletnek a segítségével! Ennek a műalkotásnak az elkészítése rendkívül egyszerű. A sablon szerint egyszerűen elrendezheted a gyöngyöket, permetezd le vízzel a permetezővel és már készen is van a gyönyörű mestermű!

B.toys Pop Arty Gyöngyfűző, 300 db
6 390 Ft

Készíts karkötőt vagy nyakláncot a B.toys Pop Arty göngyfűzőjével! A 300 db gyöngyöt tartalmazó készlettel bármilyen ékszer elkészíthető, mindemellett rengeteg fajtájú és színű gyöngyöt tartalmaz. A rugalmas anyagból készült gyöngyök könnyedén egymáshoz kapcsolhatók és még fűzőszálra sincs szükség.