Hape Csomókötés technikára tanító póni játék.
3 490 Ft

2 640 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a csomókötés technikára kiválóan alkalmas tanító játék órákig lefoglalja a gyerekeket és fejleszti a finommotorikájukat. A póni madzag sörényének és farkának kötögetésével a gyerekek megtanulják nemcsak a színeket de számolni is, fejlesztik kézügyességüket.


LENA Fa gyöngyök Maxi Dózisban
3 440 Ft

Gyönyörű fából készült gyöngyök és láncok számtalan különböző színekben. Nagy csomagolás, amely lenyűgöz mindenkit, aki szeret gyöngyöt fűzni, vagy gyártani. Kitűnő tevékenység az észlelések és érzékek fejlesztéséhez.


MaDe Gyöngykészlet, 24 cm
3 090 Ft

Akció

A gyöngykészlet egy csodálatos szórakozás gyermekeknek 3 éves kortól. Változtasd meg a gyöngyök színét a forgó edénynek hála, amelybe elegendő forró vizet helyezni, és a színes gyöngyök máris a világon vannak. Hozz létre eredeti nyakláncot vagy karkötőt.


SES 3D Figura készítő Kreatív játék
5 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A SES 3D Figura készítő Kreatív játék szettel a gyerekek saját, egyedi figurákat készíthetnek. A figurák megtervezése fejleszti a kreativitásukat és a kézügyességüket is. A szórakoztató és könnyen elkészíthető figurákkal a gyerekek egy álma válik valóra.


Teddies Jégvarázs vasalható gyöngyök 4000db
5 700 Ft

Színes vasalható gyöngyöket tartalmazó aranyos készlet a közkedvelt Jégvarázs motívummal. A készlet 4000 gyöngyöt tartalmaz. A gyöngyök és a sablon egy praktikus dobozban vannak. A gyöngyöket elegendő az alaplapon kirakni, átvasalni vasalóval, és máris készen van a szokatlan kép.


Teddies Vasalható gyöngyök, 10.000db- dobozban
5 300 Ft

Sok színes vasalható gyöngyöt tartalmazó nagy készlet. A készlet 10.000 gyöngyöt tartalmaz. A gyöngyök egy praktikus, füllel ellátott dobozban vannak elhelyezve. A gyöngyöket elegendő az alaplapon kirakni, átvasalni vasalóval, és máris készen van a szokatlan kép.


Woody Felfűzhető gyöngyök - Béka
4 390 Ft

3 630 Ft

Ez a vidám, béka alakú doboz készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz különböző színekben. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez. A békát képkeretként is használhatod.


Woody Felfűzhető gyöngyök - Szív
4 390 Ft

3 970 Ft

Ez a készlet különböző formájú gyöngyöket tartalmaz különböző színben szív alakú dobozban. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez. A szívecskét képkeretként is használhatod.


B.toys Pop Arty Gyöngyfűző
7 690 Ft

Készíts karkötőt vagy nyakláncot a B.toys Pop Arty göngyfűzőjével! Az 500 db gyöngyöt tartalmazó készlettel bármilyen ékszer elkészíthető, mindemellett rengeteg fajtájú és színű gyöngyöt tartalmaz. A rugalmas anyagból készült gyöngyök könnyedén egymáshoz kapcsolhatók és még fűzőszálra sincs szükség.


Woody "Fűzhető gyöngyök" 200 fa doboz
4 674 Ft

4 240 Ft

Készlet fa gyöngyökkel és fűző madzagokkal, melyek megfelelőek karkötők vagy nyakláncok elkészítésére. A gyöngyök különböző színűek és formájúak. A készlet egy **praktikus dobozt ** is tartalmaz, hogy játszás után a gyöngyöket egy helyen tudd tárolni.


Ravensburger Puzzle szőnyeg, 1500 db
4 740 Ft

A Ravensburger Puzzle szőnyeg 1500 db-os puzzle kirakásához nyújt remek segítséget! A puzzle -t közvetlenül a csúszásmentes filcszőnyegen kell kirakni, mellyel nemcsak a tárolása, hanem a szállítása is könnyen megoldható. A szett a szőnyegen kívül egy műanyag tubust és két gumiszalagot is tartalmaz. Ezek segítségével a félkész puzzle egyszerűen feltekerhető és rögzíthető, így ha legközelebb elővesszük, onnan folytathatjuk, ahol abbahagytuk.


SES Vasalható gyöngy dobozban - 7000 db
4 510 Ft

SES Vasalható gyöngyök. Vegyes színű, dobozos vasalható gyöngyök. A csomagban 7000 db gyöngy található, a gyöngyök egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak.