Woody Felfűzhető gyöngyök - Béka
4 650 Ft

Ez a vidám, béka alakú doboz készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz különböző színekben. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez. A békát képkeretként is használhatod.

Hape Csomókötés technikára tanító póni játék.
3 490 Ft 3 180 Ft

Ez a csomókötés technikára kiválóan alkalmas tanító játék órákig lefoglalja a gyerekeket és fejleszti a finommotorikájukat. A póni madzag sörényének és farkának kötögetésével a gyerekek megtanulják nemcsak a színeket de számolni is, fejlesztik kézügyességüket.

Teddies Vasalható gyöngyök, 10.000db- dobozban
5 980 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Sok színes vasalható gyöngyöt tartalmazó nagy készlet. A készlet 10.000 gyöngyöt tartalmaz. A gyöngyök egy praktikus, füllel ellátott dobozban vannak elhelyezve. A gyöngyöket elegendő az alaplapon kirakni, átvasalni vasalóval, és máris készen van a szokatlan kép.

Woody Gyöngyök tubusban - narancssárga
2 250 Ft

Ez a praktikus zárható tubusban levő készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz narancssárga,sárga és piros színekben. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez.

B.toys Pop Arty Gyöngyfűző, 300 db
7 310 Ft

Készíts karkötőt vagy nyakláncot a B.toys Pop Arty göngyfűzőjével! A 300 db gyöngyöt tartalmazó készlettel bármilyen ékszer elkészíthető, mindemellett rengeteg fajtájú és színű gyöngyöt tartalmaz. A rugalmas anyagból készült gyöngyök könnyedén egymáshoz kapcsolhatók és még fűzőszálra sincs szükség.

Woody Felfűzhető gyöngyök - Kis szív türkiz
1 860 Ft 1 720 Ft

Ez a készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz különböző színekben, türkiz szív alakú praktikus fa dobozban. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez.

Woody Gyöngyök tubusban - rózsaszín
1 980 Ft

Ez a praktikus zárható tubusban levő készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz rózsaszín és lila árnyalatú színekben. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez.

Woody Gyöngyök tubusban - türkiz
2 380 Ft

Ez a praktikus zárható tubusban levő készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz türkiz és kék árnyalatú színekben. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez.

Woody Felfűzhető gyöngyök - Szív
4 390 Ft 3 720 Ft

Ez a készlet különböző formájú gyöngyöket tartalmaz különböző színben szív alakú dobozban. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez. A szívecskét képkeretként is használhatod.

Aquabeads Ékszergyöngy-készlet
2 650 Ft

Elfogytak a gyöngyök az Aquabeads ékszerkészletedből? Töltsd fel őket ezzel a szettel! Ennek a műalkotásnak az elkészítése rendkívül egyszerű. Alkosd meg a saját ábrádat a sablon alapján és egyszerűen permetezd meg vízzel a permetező segítségével.

Aquabeads Élet a tengerben készlet
2 650 Ft

Készítsd el a tengeri állatok egész sorát ezzel a gyöngykészlettel és sablonokkal. Ennek a műalkotásnak az elkészítése rendkívül egyszerű. Alkosd meg a saját ábrádat a sablon alapján és egyszerűen permetezd meg vízzel a permetező segítségével.

Woody Felfűzhető gyöngyök - Kis szív lila
1 860 Ft 1 720 Ft

Ez a készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz különböző színekben, lila szív alakú praktikus fa dobozban. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez.

Aquabeads Gyöngykészlet kezdőknek
6 640 Ft

Aquabeads gyöngykészlet kezdőknek. Műalkotásod elkészítése rendkívül egyszerű. A sablon szerint egyszerűen elrendezheted a gyöngyöket a munkatáblán, permetezd le vízzel a permetezővel és már készen is van a gyönyörű mestermű!

Aquabeads Nagy gyöngykészlet
9 310 Ft

Készíts nagyban díszeket ennek az Aquabeads mega gyöngykészletnek a segítségével! Ennek a műalkotásnak az elkészítése rendkívül egyszerű. A sablon szerint egyszerűen elrendezheted a gyöngyöket, permetezd le vízzel a permetezővel és már készen is van a gyönyörű mestermű!

Aquabeads Ékszer készlet
2 650 Ft

Készítsd el mozaik ékszerek egész sorát ezzel a gyöngykészlettel és sablonokkal. Ennek a műalkotásnak az elkészítése rendkívül egyszerű. Alkosd meg a saját ábrádat a sablon alapján és egyszerűen permetezd meg vízzel a permetező segítségével.

Aquabeads Gyöngykészlet két alátéttel
10 910 Ft

Készíts különböző díszeket barátnőddel ennek a készletnek köszönhetően, amely két alátétet tartalmaz! Ennek a műalkotásnak az elkészítése rendkívül egyszerű. A sablon szerint egyszerűen elrendezheted a gyöngyöket, permetezd le vízzel a permetezővel és már készen is van a gyönyörű mestermű!

Woody Felfűzhető gyöngyök - Kis szív rózsaszín
2 380 Ft

Ez a készlet különböző formájú fa gyöngyöket tartalmaz különböző színekben, rózsaszín szív alakú praktikus fa dobozban. A készlethez vékony fűzők is járnak a felfűzéshez.

Woody "Fűzhető gyöngyök" 200 fa doboz
4 674 Ft 4 250 Ft

Készlet fa gyöngyökkel és fűző madzagokkal, melyek megfelelőek karkötők vagy nyakláncok elkészítésére. A gyöngyök különböző színűek és formájúak. A készlet egy **praktikus dobozt ** is tartalmaz, hogy játszás után a gyöngyöket egy helyen tudd tárolni.

Aquabeads Gyöngykészlet

Aquabeads Gyöngykészlet

Értékelés: 5
2 650 Ft

Elfogytak a gyöngyök az Aquabeads készletedből? Töltsd fel őket ezzel a szettel! Ennek a műalkotásnak az elkészítése rendkívül egyszerű. Alkosd meg a saját ábrádat a sablon alapján és egyszerűen permetezd meg vízzel a permetező segítségével.

Aquabeads Frozen gyöngykészlet
5 310 Ft

Készíts mozaikképek egész sorozatát a Jégvarázs rajzfilm motívumával ennek a gyöngykészletnek és sablonoknak a segítségével. Ennek a műalkotásnak az elkészítése rendkívül egyszerű. Alkosd meg a saját ábrádat a sablon alapján és egyszerűen permetezd meg vízzel a permetező segítségével.

Viga Felfűzhető fa gyöngyök
4 190 Ft 4 110 Ft

A műanyag tartály nagy fagyöngyöket és színes csipkéket tartalmaz, amelyeken a gyöngyök menetesek lehetnek. A játék színes kivitelezése egészségre ártalmatlan.

B.toys Pop Arty Gyöngyfűző
7 710 Ft

Készíts karkötőt vagy nyakláncot a B.toys Pop Arty göngyfűzőjével! Az 500 db gyöngyöt tartalmazó készlettel bármilyen ékszer elkészíthető, mindemellett rengeteg fajtájú és színű gyöngyöt tartalmaz. A rugalmas anyagból készült gyöngyök könnyedén egymáshoz kapcsolhatók és még fűzőszálra sincs szükség.

Hape Összefűzhető geometriai alakzatú gyöngyök
6 039 Ft 4 780 Ft

A gyerekek ezzel a kreatív fűzőjátékkal órákig eljátszanak. Csakis a kis építőn múlik, mit is fog összerakni – lehet az vonat, játékgiliszta vagy egészen más Az egyes gyöngyök, elemek fűző lyukakkal vannak ellátva, de lehet fűzés helyet csak építőjátékként is szórakozni velük.

LENA Fa gyöngyök Maxi Dózisban
3 450 Ft

Gyönyörű fából készült gyöngyök és láncok számtalan különböző színekben. Nagy csomagolás, amely lenyűgöz mindenkit, aki szeret gyöngyöt fűzni, vagy gyártani. Kitűnő tevékenység az észlelések és érzékek fejlesztéséhez.

SES 3D Figura készítő Kreatív játék
5 310 Ft

A SES 3D Figura készítő Kreatív játék szettel a gyerekek saját, egyedi figurákat készíthetnek. A figurák megtervezése fejleszti a kreativitásukat és a kézügyességüket is. A szórakoztató és könnyen elkészíthető figurákkal a gyerekek egy álma válik valóra.

SES Vasalható gyöngy dobozban - 7000 db
4 510 Ft

SES Vasalható gyöngyök. Vegyes színű, dobozos vasalható gyöngyök. A csomagban 7000 db gyöngy található, a gyöngyök egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaznak.

SIMBA A&F Ajándék gyöngykészlet, 10000 db, tartozékokkal
5 490 Ft 4 650 Ft

Különböző formájú és színű gyöngyöket tartalmazó szett, amely praktikus ajándékdobozba van csomagolva. Húrt és összekötőket is tartalmaz, így csodás nyakláncok és karkötők készítését teszi lehetővé A csomagolásban 10 000 gyöngyöt találsz, amely határtalan alkotást tesz lehetővé.

Teddies Jégvarázs vasalható gyöngyök 4000db
5 710 Ft

Színes vasalható gyöngyöket tartalmazó aranyos készlet a közkedvelt Jégvarázs motívummal. A készlet 4000 gyöngyöt tartalmaz. A gyöngyök és a sablon egy praktikus dobozban vannak. A gyöngyöket elegendő az alaplapon kirakni, átvasalni vasalóval, és máris készen van a szokatlan kép.

Viga Gyöngyöket tartalmazó fa szett
4 690 Ft 3 850 Ft

gyöngyöket tartalmazó fa szett különböző mintájú és méretű darabokat tartalmaz. Színes fűzőket is tartalmaz, amelyre a gyöngyök felfűzhetőek. A gyöngyök praktikus fa dobozba vannak csomagolva.