Hurom Hurom H400 Slow Juicer, fekete
Partnerünk által szállítva
Termékek partnerünktől: HUROM HUNGARY Kft.
Leírás
A Hurom H400 olyan juice élményt biztosít, amit egyetlen piacon elérhető háztartási használatú présgép sem képes utánozni.
Minimális szárazanyag tartalom, extrém mennyiségű friss, vitamin- és tápanyagdús juice!
A Hurom H400 új dimenziót nyitott az egészségvédelemben.
Hurom H400 – Egyszerűen nagyszerű!
A Hurom H400, az új lassú préselési technológiával dolgozó slow juicer, 2023-ban a Kitchen Innovation Díj nyertese lett. A gyártó évtizedes egészsgégmegőrző tudását, technológiai fejlesztéseit ebbe az egy smart tudású lassú présgépbe olvasztotta egybe. A korábbi, az Easy sorozatban megjelenő, speciális szűrő-csiga kombinációval (multicsigával) látta el a készüléket, aminek köszönhetően a tisztítása gyors és nagyon könnyű, össze- és szétszerelése pedig egyszerű.
Az új Hurom H400 legfigyelemreméltóbb tulajdonsága, hogy a préselés előkészületeit maximálisan lerövidíti: az alapanyagokat szinte egyáltalán nem szükséges felaprítani az inni- és ennivalók elkészítéséhez, hiszen óriási présgép betöltőnyílása és az adagolója is nagyobb lett.
Vedd kezedbe az irányítást: egészségmegőrzés Hurom H400 lassú préssel!
Hurom H400 slow juicer vonzerő lista
- Fejlett technológiai tudásának köszönhetően sokkal tisztább, tápanyagokban gazdagabb leveket készít, mint a bármelyik piaci lassú prés korábban.
- Beépített pép tartályt kapott, amitől sokkal kompaktabbá vált a géptest, nem foglal sok helyet a konyhapulton.
- Speciális multicsigával facsar, ami a Hurom egyik leghatékonyabb szűrő-csiga kombinációja.
- Multifunkciós tudású: juice, smoohtie, magtejek, fagylalt is készíthetőek vele.
- Mivel mindössze 3 alkatrészt kell szétszedni, összerakni, így a tisztán tartása, mosogatása is lényegesen egyszerűbb lett.
- A Hurom H400 lassú prés, mint az összes Hurom készülék, BPA mentes anyagból készült.
Hurom H400: tiszta, teljes értékű levek, közvetlenül a természetből
A zöldségekben és gyümölcsökben megtalálható fitonutriensek, enzimek jótékony hatásúak egészségünkre. A kor előrehaladtával testünk egyre nagyobb mennyiségben igényli őket az optimális működése érdekében. A legtöbb hagyományos présgép már a feldolgozás során károsítja az összetevőkben megtalálható elixíreket. A Hurom juice-olási technológia viszont a hidegen sajtolásnak köszönhetően a lehető legtisztább, teljes értékű leveket hozza el nekünk. Legyen fókuszban az egészségünk, fogyasszunk minél több természetes gyümölcs- és zöldséglevet, melyek tele vannak antioxidánsokkal és segítik megakadályozni a sejtkárosodást.
Irányítsd Te tested megújulási folyamatait Hurom H400 préssel!
A Hurom H400 hidegen sajtoló lassú prést úgy tervezték, hogy a juice-olás egy megszakítás nélküli, teljesen automatizált, professzionális folyamat legyen: a készülék aprít, darabol és présel is egyben. Teszi mindezt úgy, hogy közben folyamatosan nyomon tudod követni a lé tartalmat. A Hurom H400-zal készült levek magasabb mennyiségben tartalmazzák a természetből származó tápanyagokat, nagyon finom az ízük és a bennük található tápanyagok, enzimek, vitaminok könnyebben felszívódnak, így építve napról-napra egészségünket.
A tökéletes préselés többek között a Hurom újgenerációs fejlesztésének, a multicsigának is köszönhető, ami azt jelenti, hogy szűrőket és a csigát egy egységbe integrálták. Ez az innováció növeli a préselés hatékonyságát, azaz több tiszta lé kerül a poharakba.
A multicsiga egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy természetes mozgása minimálisra csökkenti az összetevők károsodását, így megmarad a természetes íz és minden jótékony tápanyag az italokban, ételekben, amelyek akár 72 órán keresztül is elállnak.