Kérastase Homme Capital Force (Anti- Hair Loss Roller) 30 ml
5 510 Ft

Kérastase Homme Capital Force Férfi hajhullás szérum lassítja a hajhullást és fokozza az új hajnövekedést. Erősíti a hajlakkot, egy speciális masszázsgolyónak köszönhetően, finoman serkenti a fejbőr érintett területeit. Az eredmény egészséges és sűrű haj.

Collamedic Kollagén kapszula hialuronsavval - 120 kapszula
13 250 Ft

Collamedic bioaktív tengeri kollagén = 100%-os tisztaságú készítmény Norvégiából.  A legmagasabb kollagéntartalmú készítmény a piacon!Bioaktív tengeri kollagént tartalmazó készítmény.  A szérum a tengeri kollagén, a hialuronsav és más prémium minőségű hatóanyagok egyedülálló kombinációja.

Collamedic Kollagén por 5000 mg - 30 tasak
11 760 Ft

Collamedic bioaktív tengeri kollagén = 100%-os tisztaságú készítmény Norvégiából.  A legmagasabb kollagéntartalmú készítmény a piacon! Bioaktív tengeri kollagént tartalmazó készítmény.

Nioxin 3D intenzív (Diaboost Thickening Xtrafusion Treatment)
16 820 Ft

Hajegyenesítő haj azonnali hatással A Nioxin Nioxin azonnal megerősíti a haját és növeli az egyes hajszálak átmérőjét. Közvetlenül behatol a hajba, növeli a hajlékonyságát és teljességét, és erősíti a hajat a gyökereken. Ez növeli a térfogatukat, és nem terheli a hajat.

Bione Cosmetics SOS hajlakk nőknek 200 ml
1 630 Ft

A Rescue SOS Spray egyedülállóan és átfogóan ötvözi az aktív hajvédő anyagokat a korai leesések ellen, miközben támogatja az új haj gyorsított növekedését. A fejen vannak olyan hajok is, amelyek egyébként elhalványultak volna, és a haj egyre vastagabb.

Alcina Emulzió hullámos hajra (Curl Emulsion) 100 ml
4 520 Ft

A hullámos hajemulzió egy öblítésmentes hajtermék, amely segít tökéletesen formázott fürtök megfogalmazásában. Tökéletesen formázza a göndör és hullámos hajot, megakadályozza a frizzst és növeli a térfogatot és a szükséges hullámzást.

Alpecin (Caffeine Liquid Hair Energizer) 200 ml
3 530 Ft

Koffein tonik a férfiaknak a hajnövekedés gyökerekben és mosás után. Erősíti a hajgyökeret, és energiát ad neki. Hatékonyan leküzdi az örökletes hajhullást. A rendszeres hajmosás után új kötetet kapnak.

Aveda Cure hővédelem Hair Damage Remedy (Daily Hair Repair )
13 230 Ft

Damage Remedy Thermal Hair Damage Remedy azonnal javítja a hajkárosodást, és megvédi a termikus hajformától. Mindössze 1 hét alatt 90% -kal csökkenti a károkat, és megvédi a hajat a hőkárosodástól 450 ° C-ig! Segít a haj felületének simításában, és alaposan táplálja.

Aveda Hajformázó szérum Light Elements (Smooting Fluid) 100 ml
11 310 Ft

A hajformázó szérum rugalmasságot, szilárdságot és természetes hidratációt biztosít a nap folyamán. A haja intenzív fényt kap és elősegíti egészséges megjelenését. Hatékonyan simítja a fürtöket és a hullámos hajat anélkül, hogy megterhelné őket. Minden hajtípusra alkalmas.