Collamedic Kollagén por 5000 mg - 30 tasak
12 130 Ft

Collamedic bioaktív tengeri kollagén = 100%-os tisztaságú készítmény Norvégiából.  A legmagasabb kollagéntartalmú készítmény a piacon! Bioaktív tengeri kollagént tartalmazó készítmény.

Tigi Volume Bed Head Hair Superstar (Blowdrying Lotion) 250 ml
3 000 Ft 2 850 Ft

Tigi Bed Head Superstar minden olyan hajhoz készült, amelyek elvesztett hangerőt keresnek. Az aktív összetevőkből álló komplexnek köszönhetően a haj mennyisége, lágysága, lágysága, ragyogása védi a termikus károsodástól.

Bione Cosmetics Korpásodás elleni hajszesz 215 ml
680 Ft

Modern mikrobicid masszázs hajszesz korpásodás ellen. Alkalmas minden hajtípusra. Vérellátását biztosít, beállítja a pH-t az optimális szintre. Öblítésmentes balzsamot és egy nagyon hatékony anyagot tartalmaz, amely elpusztítja a mikroorganizmusokat és hat a korpa ellen.

Kérastase Intenzív gyógymód a hajhullás ellen Specifique
53 970 Ft 41 440 Ft

Az Aminexil Hair Loss intenzív hajápolás három szabadalmaztatott molekulát ötvöz, amelyek a hajhullás tényezőkkel küzdenek. Vlasy sűrűbb, tartósabb és erősebb, rugalmasabb, selymes és kevésbé törékeny.

Alcina Hajvégápoló fluid (Hair Tip Fluid) 30 ml
6 350 Ft

A Hair Fluid hajszőrzet nélküli, száraz és szőrszálas termék. Ez a folyadék azonnal regenerálja és erősíti a sérült tippeket, és selymes fényt ad nekik, ami egész nap tart.

Aveda (Split End Repair ) szérumkárosodás Damage Remedy 30 ml
13 090 Ft 12 330 Ft

Damage Remedy szérum azonnal kijavítja a kopott hajvégeket és segít megelőzni a későbbi kopást. A javítás a következő mosásig zajlik. A szérum segít a haj elválasztott végeinek egymáshoz való visszahúzásában, miközben segíti a hajszálak simítását és tömítését.

Bione Cosmetics Hajvíz Bojtorján 215 ml
680 Ft

Hagyományos masszázs gyógynövényes hajvíz bojtorján kivonattal. Alkalmas száraz és igénybe vett hajat. Vérellátását biztosít, beállítja a pH-t az optimális szintre. öblítést nem igénylő hajbalzsam, A bojtorján kivonat táplálja és erősíti a haj fényét.

Bione Cosmetics Hajvíz Csalán 215 ml
680 Ft 600 Ft

Hagyományos masszázs gyógynövényes hajvíz csalán kivonattal. ápolja a normál és száraz hajat, Vérellátását biztosít, beállítja a pH-t az optimális szintre. öblítést nem igénylő hajbalzsam, A csalán kivonat táplálja és növeli a haj fényét.

Bione Cosmetics Hajvíz Nyír 215 ml
680 Ft 600 Ft

Hagyományos masszázs gyógynövényes hajvíz nyír kivonattal. ápolja a normál és száraz hajat, Vérellátását biztosít, beállítja a pH-t az optimális szintre. öblítést nem igénylő hajbalzsam, A nyír kivonat táplálja és növeli a haj fényét.

Bione Cosmetics Regeneráló hajvíz 215 ml
680 Ft 600 Ft

Modern masszázs regeneráló hajvíz. Alkalmas sérült és fáradt hajra. A keratin fehérjék intenzíven regenerálják a haj fehérje szerkezetét. A pH-t az optimális szintre állítja. Eltávolítja a töredezett hajvégeket. öblítést nem igénylő hajbalzsam, A keratinfehérjék táplálják és növelik a haj fényét.

Bione Cosmetics SOS hajlakk nőknek 200 ml
1 680 Ft

A Rescue SOS Spray egyedülállóan és átfogóan ötvözi az aktív hajvédő anyagokat a korai leesések ellen, miközben támogatja az új haj gyorsított növekedését. A fejen vannak olyan hajok is, amelyek egyébként elhalványultak volna, és a haj egyre vastagabb.

Bione Cosmetics Szérum zsíros hajra Cannabis 215 ml
2 210 Ft

A szérum zsíros és korpás hajra hatóanyagokat tartalmaz, amelyekről bebizonyosodott, hogy csökkentik az olaj képződését, csökkentik a zsíros hajat és csökkentik a mikrobák és élesztőgomba előfordulását.