Amika Tápláló hajmaszk SoulFood (Nourishing Mask)
6 530 Ft

Tápláló hajmaszk A SoulFood mélyen hidratálja és regenerálja a fáradt hajat, és a megfelelő lendületet ad nekik! Megerősíti a hajat belülről, kezeli a megosztott végeket és helyreállítja a haj rugalmasságát. Színes hajra is alkalmas.

Biolage Hydra Source Pack (Deep Treatment) 100 ml
4 950 Ft 4 750 Ft

A száraz hajra szánt Hydra Source Pack mélymaszk regenerálja a hajat teljes hosszában, intenzíven hidratálja a hajat és mélyen hat a hajszálba. Helyreállítja a hajszerkezetet, meghosszabbítja a szín élettartamát és hagyja a haját puha. .

Bione Cosmetics Krém haj maszk Keratin + Kofein 260 ml-19%
1 330 Ft 1 070 Ft

Az összes hajtípus egyedi és intenzív regenerációja. Keratin AC hidrolizátum gyapjú aminosavakat tartalmaz azonos a aminosavakat az emberi haj. A keratin hidrolizátum hatása a hajszerkezet „varrásának“ egyedi regenerációja. Vlasy merev, nem reped, nem borotválkozik, sima és fényes.

Bione Cosmetics Krém hajmaszk Keratin + Arganový olej 260 ml
1 250 Ft 1 070 Ft

Az összes hajtípus egyedi és intenzív regenerációja. Keratin AC hidrolizátum gyapjú aminosavakat tartalmaz azonos a aminosavakat az emberi haj. Vlasy erősödik, nem törik, nem borotválja, sima és fényes. A maszkot regeneratív pantenollal és növényi lecitinnel egészítik ki.

Dermacol Color Care (Mask) 500 ml-16%
3 020 Ft 2 520 Ft

A hajmaszk segít a színezett haj intenzitásának és fényességének elmélyítésében, megakadályozza a szín kifogyását, és fényes fényt ad a hajnak. .

Garnier Fructis Hajszín Maszk (Goji Hair Food) 390 ml
2 650 Ft 2 270 Ft

A Goji Hair Food maszk elősegíti a festett haj sugárzását. A kompozíció 98% -a természetes eredetű. A fennmaradó 2%, amely garantálja a szenzoros tulajdonságokat és a megfelelő megőrzést, szintén dermatológiailag tesztelt és jóváhagyott.