Amika Tápláló hajmaszk SoulFood (Nourishing Mask)
6 530 Ft

Tápláló hajmaszk A SoulFood mélyen hidratálja és regenerálja a fáradt hajat, és a megfelelő lendületet ad nekik! Megerősíti a hajat belülről, kezeli a megosztott végeket és helyreállítja a haj rugalmasságát. Színes hajra is alkalmas.

Biolage Simabiztos csomag (Deep Treatment) 100 ml
4 950 Ft 4 750 Ft

Sima, védő csomagoló mély maszk a merev és hátborzongató haj számára, regenerálja és simítja a hajat. Megkönnyíti a fésülést, javítja a hajszálak rugalmasságát és erősíti a hajszálakat. Az eredmény életerő, fényes és finom haj. .

Bione Cosmetics Krém haj maszk Keratin + Kofein 260 ml-19%
1 330 Ft 1 070 Ft

Az összes hajtípus egyedi és intenzív regenerációja. Keratin AC hidrolizátum gyapjú aminosavakat tartalmaz azonos a aminosavakat az emberi haj. A keratin hidrolizátum hatása a hajszerkezet „varrásának“ egyedi regenerációja. Vlasy merev, nem reped, nem borotválkozik, sima és fényes.

Bione Cosmetics Krém hajmaszk Keratin + Arganový olej 260 ml-16%
1 250 Ft 1 050 Ft

Az összes hajtípus egyedi és intenzív regenerációja. Keratin AC hidrolizátum gyapjú aminosavakat tartalmaz azonos a aminosavakat az emberi haj. Vlasy erősödik, nem törik, nem borotválja, sima és fényes. A maszkot regeneratív pantenollal és növényi lecitinnel egészítik ki.

Garnier Fructis maszk ( Macadamia Hair Food) 390 ml-17%
2 710 Ft 2 230 Ft

Macadamia Hair Food Hair maszk száraz és ellenállhatatlan hajat táplál. A kompozíció 98% -a természetes eredetű. A fennmaradó 2%, amely garantálja a szenzoros tulajdonságokat és a megfelelő megőrzést, szintén dermatológiailag tesztelt és jóváhagyott.

Loreal Professionnel Liss Unlimited (Powermix Shot Liss Oil) 10ml-15%
3 030 Ft 2 550 Ft

A Powermix Shot Liss adalék garantálja a maximális hajvédelmet a nedvesség ellen 48 órán keresztül. Úgy tervezték, hogy keveredjen a kedvenc maszkjával. Akár 48 órán keresztül ellenőrzi a haj puhaságát és simaságát, megakadályozza a repedést és a nem kívánt mennyiséget.

Orofluido Bőrsimító maszk ASIA (Zen Control Mask)
3 520 Ft 3 250 Ft

A simító maszk tele van hasznos ázsiai összetevőkkel. Finom textúrájával és kellemes parfüm illatával fogja meglepni. Az Orofluido ASIA Zen termékeket minden olyan hajtípusra szánják, amelyek hajlamosak a kreppesedésre.

Sebastian Pro. Twisted (Mask) göndör haj (Mask)-25%
8 910 Ft 6 620 Ft

Akció

Twisted hullámos és göndör hajmaszk mélyen regenerálja és helyreállítja a haj szerkezetét. A maszk javítja a hajszálak rugalmasságát, miközben megkönnyíti a fésülést és megakadályozza a hajkárosodást. Az eredmény: tapintható haj és a szemnek fényes.