Gliss Kur Hidratáló maszk sérült, száraz hajra 4in1)}} 400 ml
2 410 Ft 2 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hidratáló maszk szójafehérjével és kakaóvajjal a sérült és száraz hajra. Kiegyensúlyozott hidratálás, megerősíti a hajszerkezetét és véd a töredezés ellen. Vigye fel sampon használata előtt, kondicionáló, maszk vagy öblítésmentes ápolásként.

Amika Tápláló hajmaszk SoulFood (Nourishing Mask)
6 490 Ft

Tápláló hajmaszk A SoulFood mélyen hidratálja és regenerálja a fáradt hajat, és a megfelelő lendületet ad nekik! Megerősíti a hajat belülről, kezeli a megosztott végeket és helyreállítja a haj rugalmasságát. Színes hajra is alkalmas.

Biolage Hydra Source Pack (Deep Treatment) 100 ml
4 920 Ft 4 720 Ft

A száraz hajra szánt Hydra Source Pack mélymaszk regenerálja a hajat teljes hosszában, intenzíven hidratálja a hajat és mélyen hat a hajszálba. Helyreállítja a hajszerkezetet, meghosszabbítja a szín élettartamát és hagyja a haját puha. .

Bione Cosmetics Krém haj maszk Keratin + Kofein 260 ml
1 320 Ft 1 140 Ft

Az összes hajtípus egyedi és intenzív regenerációja. Keratin AC hidrolizátum gyapjú aminosavakat tartalmaz azonos a aminosavakat az emberi haj. A keratin hidrolizátum hatása a hajszerkezet „varrásának“ egyedi regenerációja. Vlasy merev, nem reped, nem borotválkozik, sima és fényes.

Bione Cosmetics Krém hajmaszk Keratin + Arganový olej 260 ml-16%
1 250 Ft 1 050 Ft

Az összes hajtípus egyedi és intenzív regenerációja. Keratin AC hidrolizátum gyapjú aminosavakat tartalmaz azonos a aminosavakat az emberi haj. Vlasy erősödik, nem törik, nem borotválja, sima és fényes. A maszkot regeneratív pantenollal és növényi lecitinnel egészítik ki.

Garnier Fructis regeneráló hajmaszk sérült hajra (Papaya Hair Food) 390 ml-18%
2 790 Ft 2 260 Ft

A Hair food Papaya egy olyan termék, amely szupergyümölcsöket tartalmaz – regenerálja és ápolja a sérült hajszálakat.  A maszk összetátele 98%-ban természetes eredetű.  A fennmaradó, bőrgyógyászatilag tesztelt 2% a kellemes használatot és a hosszabb eltarthatóságot biztosítja.

Gliss Kur Ápolás a töredezett hajvégek ellen 300 ml
1 960 Ft 1 900 Ft

A Gliss Kur Oil Nutritive a töredezett hajvégek ellen első osztályú kozmetikai olajokkal dúsított, akár 85% -al * rugalmasabb és egészségesebb fényű hajkoronát eredményez. a kezeletlen hajhoz képest.

Gliss Kur Ápolás sérült hajra 300 ml
1 960 Ft

Gliss Kur Ultimate Repair ápolás sérült hajra 3× folyékony keratinnal alaposan kitölti a hajszerkezetet akár 95% -kal * nagyobb ellenállással és ragyogással. a kezeletlen hajhoz képest.

Gliss Kur Hajápoló töredezett hajra 300 ml
1 970 Ft 1 880 Ft

A Gliss Kur Total Repair hajápoló Keratin Sealer-el kiegészítve akár 90% -kal * csökkenti a hajszálak töredezését és intenzív táplált, ragyogó, rugalmas hajkoronát eredményez. a kezeletlen hajhoz képest.

Gliss Kur Intenzív maszk Supreme Lenght 300 ml
1 970 Ft

A Gliss Kur Supreme Length intenzív maszk mikro-javító lipidekkel és bazsarózsa kivonattal, intenzíven regenerálja a sérüléseket, megakadályozza a száradást és a törékenységet, és növeli a haj rugalmasságát.