Ergobaby EMBRACE - Pure Black

Ergobaby EMBRACE - Pure Black

Értékelés: 4,5
26 190 Ft
Ingyen szállítás

Az amerikai Ergobaby márkáú kényelmes és kellemes babahordozó, az Embrace Pure Black, az újszülöttek és a szülők számára egyedülálló lehetőséget biztosít arra, hogy kapcsolatban maradjanak, amelyhez a gyermek a terhesség ideje alatt hozzászokott. Támogató deréköv és széthúzható hevederek a keresztezés lehetőségével biztosítják a kényelmet a viselet egész ideje során.

KinderKraft MILO kenguru

KinderKraft MILO kenguru

Értékelés: 4,6
15 490 Ft

MILO kenguru biztosítja a gyermek biztonságos helyzetét – megfelel a csípőízületi diszplázia Nemzetközi intézete által támasztott követelményeknek. 3,2 és 20 kg közti testsúlyú gyermekek számára ajánlott.

Ergobaby ADAPT HORDOZÓ - Midnight Blue
52 490 Ft
Ingyen szállítás

Az alkalmazkodó növekvő Adapt Midnight Blue hordozót az Ergobaby amerikai márkától gyermekeknek születésüktől kezdve a kisgyermek korukig tervezték. Az ülés ergonomikus szerkezete alkalmazkodik a növekvő gyermekhez egészen 20 kg testsúlyig.

Ergobaby ADAPT COOL AIR MESH - Raven
52 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Alkalmazkodó növekvő Adapt Cool Air Mesh hordozó az Ergobaby amerikai márkától, részben hálós, biztosítja a kellemes könnyedséget és az anyag fontos légáteresztő képességét. A babahordozó a kisbaba születése óta alkalmas mindennapi hordozásra városban és kültereken.

Tula FTG Babahordozó

Tula FTG Babahordozó

Értékelés: 5
56 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Tula FTG Babahordozó egy kényelmes és funkcionális megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek születéstől fogva testközelben legyen. A babahordozó állítható, sem a baba sem a szülő gerincét nem terheli. A gyermek egész idő alatt ergonomikus helyzetben ül, amely természetes M formát hoz létre a lábak számára. 3,2 – 20,4 kg súlyú gyermekeknek ajánlott.

Tula FTG Coast Babahordozó - Beyond
56 990 Ft
Ingyen szállítás

FTG Coast Babahordozó – A Beyond egy kényelmes és funkcionális megoldás, amely lehetővé teszi, hogy a gyermek születéstől fogva testközelben legyen. A babahordozó állítható, sem a baba sem a szülő gerincét nem terheli. A gyermek egész idő alatt ergonomikus helyzetben ül, amely természetes M formát hoz létre a lábak számára. 3,2 – 20,4 kg súlyú gyermekeknek ajánlott.

Chicco Boppy Comfy Fit Grey / Babahordozó és sál
22 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Chicco babahordozó / sál Boppy Comfy Fit Grey 2in1 egy baba sál és babahordozó egyben. Ez lehetővé teszi, hogy magaddal vidd gyermed, miközben a kezed szabadon marad. Ez egy gyengéd ölelésben tartja a babáját, és lehetővé teszi az ergonómikus hordozást a baba megfelelő fejlődéséhez.

Manduca Summer Vibes

Manduca Summer Vibes

Értékelés: 4,8
56 490 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Manduca Summer Vibes egy olyan babahordozó, amit a gyermek születésétől kezdve egészen 3 éves koráig használhatod. A hordozó súlya: 0,68 kg. Vidám színekkel, biopamutból készült. Kényelmes és praktikus.

ByKay MEI TAI DeLuxe hordozó

ByKay MEI TAI DeLuxe hordozó

Értékelés: 4,5
33 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

ByKay MEI TAI DeLuxe hordozó, ami kombinálja a kenguru ergonómiáját és a kendő kényelmét. Ez az innovatív modell a gyerekkel együtt nő. Már újszülött kortól egészen 3 éves korig vagy a maximális teherbírásáig, 23 kg-os súlyig használható.

Tula Free-To-Grow babahordozó

Tula Free-To-Grow babahordozó

Értékelés: 4,9
53 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Free-to-Grow Babahordozó növekvő, kényelmes és funkcionális. A teljes mértékig állítható ergonomikus babahordozó állítható magasságú és szélességű, igazodik növekvő gyermekedhez. Ez az innovatív babahordozó születéstől fogva használható (3,2 kg súlytól), újszülött betét használata nélkül. Mindennapi használatra alkalmas a városban és a természetben, ideális választás, hogyan élj át minden kalandot gyermekeddel, babakocsi használata nélkül.

Tula Free-To-Grow Babahordozó
56 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Tula Free-to-Grow egy növekvő, kényelmes és hasznos babahordozó. Teljes mértékben méretre szabható ergonomikus hordozó, állítható magassággal és szélességgel, így illeszkedik növekvő gyermekéhez. Ez az innovatív hordozó már újszülött kortól használható (3,2 kg testsúlytól) újszülött betét alkalmazásának szükségessége nélkül. Alkalmas a hagyományos hordozásra városban és természetben egyaránt, ideális választás a gyermekével töltött kocsi nélküli kalandokhoz.

Ergobaby OMNI 360 COOL AIR MESH
61 490 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ergonomikus Omni 360 Cool Air Mesh babahordozó az Ergobaby amerikai márkától, részben hálós, biztosítja a kellemes könnyedséget és az anyag fontos légáteresztő képességét. A babahordozó a kisbaba születése óta alkalmas mindennapi hordozásra városban és kültereken.

Manduca babahordozó kendő Twist Craspedia
31 990 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Babahordozó kendő Twist Craspedia a cseh Manduca gyártótól, ami egy felbecsülhetetlen segítőtárs kirándulásokra vagy látogatásokhoz, ahova nem szeretnéd magaddal vinni a babakocsit. A babahordozó ergonomikus kialakítású és megfelel a baba helyes csípőtartására vonatkozó követelményeknek.

Manduca babahordozó kendő Twist
31 990 Ft
Ingyen szállítás

Babahordozó kendő Twist a cseh Manduca gyártótól, ami egy felbecsülhetetlen segítőtárs kirándulásokra vagy látogatásokhoz, ahova nem szeretnéd magaddal vinni a babakocsit. A babahordozó ergonomikus kialakítású és megfelel a baba helyes csípőtartására vonatkozó követelményeknek.

Manduca babahordozó XT
55 890 Ft
Ingyen szállítás

A cseh Manduca, az XT ergonomikus hordozó gyártója, amely felbecsülhetetlen segítő minden utazásnál, amikor a gyermek még tovább nem tud járni. A babahordozó ergonómiai alakú, állítható hevederekkel hozzá igazíthatod gyermeked számára születésétől 5 éves korig.

ByKay WOVEN WRAP DeLuxe kendő méret 7
28 090 Ft 27 490 Ft

ByKay STRETCHY WRAP DeLuxe kendő 7-es méretben újszülött kortól egészen 23 kg-os súlyig. Az anyukák és az apukák a hátukon, az oldalukon és a hasukon is vihetik a kicsit.

Ergobaby Embrace

Ergobaby Embrace

Értékelés: 4,7
26 490 Ft

Az Ergobaby Embrace hordozó egyedülálló lehetőséget biztosít az anya és a gyermek kapcsolatára, mint a terhesség alatt. Az egyszerű beállítás és a maximális kényelem a hordágyat nélkülözhetetlen részévé teszi a sétához és az otthoni tevékenységekhez egyaránt. Újszülött kortól alkalmas.