Hűtőszekrény Whirlpool

  • Márka
    Whirlpool
    ×
Whirlpool Beépíthető hűtőszekrény ART 9811 SF2
19x

Whirlpool Beépíthető hűtőszekrény ART 9811 SF2

243 990 Ft

További ajánlat 234 900 Ft

Beépíthető kombinált hűtőszekrény Whirlpool ART 9811 SF2 E energiaosztályban. Egyedülálló 6. sense FreshControl technológiával felszerelve, amely segít az élelmiszerek akár 4× hosszabb frissen tartásában. Ventilátor segít egyenletesen eloszlatni el a hűtő belsejében a levegőt, az érzékelőknek köszönhetően a hűtőszekrény belsejében így folyamatosan az ideális hőmérséklet és páratartalom tartható fenn.

Forgalmazó: MALL
Whirlpool WQ9 E1L
31x
F

Whirlpool WQ9 E1L

598 990 Ft

Kombinált amerikai hűtőszekrény A+ energiaosztályban 591 l űrtartalommal, elektronikus vezérléssel és halk működéssel. A Whirlpool WQ9 E1L fejlett NoFrost fagymentes rendszerrel és 6. Érzék Fresh/Freeze Lock technológiával rendelkezik az állandó hőmérséklet-szabályozáshoz.

Forgalmazó: MALL
Whirlpool W7 821O K
34x

Whirlpool W7 821O K

226 990 Ft

Szabadonálló hűtőszekrény E energiaosztályban, 338 l térfogattal rendelkezik. Tartalmaz Multiflow rendszert, amely biztosítja a nedvesség és a levegő egyenletes eloszlását a hűtőszekrény területén. A Whirlpool W COLLECTION W7 821O K speciális kihúzható rekesszel rendelkezik a gyors fagyasztás érdekében.

Forgalmazó: MALL
Whirlpool WQ9 B2L
4x

Whirlpool WQ9 B2L

572 990 Ft

Amerikai hűtőszekrény E energiaosztályban és rozsdamentes acél kivitelben, 591 l teljes űrtartalommal, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. A W Collection sorozat Whirlpool WQ9 B2L az éppen a hűtőszekrénybe helyezett élelmiszerek rendkívül gyors hűtését, és 10 kg-ot 24 órán belüli fagyasztási kapacitását kínálja.

Forgalmazó: MALL
Whirlpool W4D7 XC2
4x

Whirlpool W4D7 XC2

334 990 Ft

F energiaosztályú amerikai hűtőszekrény, nemesacél kialakításban 399 l össztérfogattal, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. A Whirlpool W4D7 XC2 fagymentes Total No Frost technológiát vagy akár levegő- és páratartalom-elosztást kínál Multiflow.

Forgalmazó: MALL
Whirlpool Amerikai hűtőszekrény W4D7 BC2
6x

Whirlpool Amerikai hűtőszekrény W4D7 BC2

329 990 Ft

További ajánlat 329 900 Ft

F energiaosztályú amerikai hűtőszekrény, fekete kialakításban 399 l össztérfogattal, elektronikus vezérléssel és energiatakarékos LED világítással. A Whirlpool W4D7 BC2 fagymentes Total No Frost technológiát vagy akár levegő- és páratartalom-elosztást kínál Multiflow.

Forgalmazó: MALL
Whirlpool Beépíthető hűtőszekrény WHC18 T311
6x

Whirlpool Beépíthető hűtőszekrény WHC18 T311

248 990 Ft

Beépíthető hűtőszekrény F energiaosztályban, 250 l teljes űrtartalommal. A Whirlpool WHC18 T311 6. érzék technológiával, Total NoFrost jegesedésmentes rendszerrel, LED kijelzővel és érintésvezérléssel rendelkezik. Rugalmas belső ajtórekeszek.

Forgalmazó: MALL
Whirlpool WFNF 81E OX 1 kombinált hűtőszekrény
2x

Whirlpool WFNF 81E OX 1 kombinált hűtőszekrény

179 990 Ft

További ajánlat 177 900 Ft

Szabadonálló, F energiaosztályú kombinált hűtőszekrény, rozsdamentes acél kialakításban, 320 l űrtartalommal, elektronikus vezérléssel és takarékos LED megvilágítással. A Whirlpool WFNF 81E OX 1 szenzortechnológiával rendelkezik 6. érzék és a hűtőrendszer Dual NoFrost technológiát alkalmaz.

Forgalmazó: MALL
Whirlpool WHIW7X92OOX Alulfagyasztós Total NoFrost hűtő, E energia, 263 L + 104 L optic inox, 6. Érzék Fresh Box 0 és Fresh Boksz rekesz, bortartó, 39 dB, 2000x600x650mm - 15 ÉV GARANCIA A KOMPRESSZO

Whirlpool WHIW7X92OOX Alulfagyasztós Total NoFrost hűtő, E energia, 263 L + 104 L optic inox, 6. Érzék Fresh Box 0 és Fresh Boksz rekesz, bortartó, 39 dB, 2000x600x650mm - 15 ÉV GARANCIA A KOMPRESSZO

219 900 Ft

202,7 cm magas, szabadonálló , alulfagyasztós hűtőszekrény, hűtőtér nettó űrtartalma: 263 liter, fagyasztótér nettó űrtartalma: 104 liter, Total NoFrost technológia, elektronikus hőmérséklet beállítás, 6. érzék automatikus hőmérséklet szabályozás, gyorsfagyasztás funkció, Fresh Box,

Partnerünktől: Mall Partner HU

Hűtőszekrény

Hűtőszekrényt keres, és tanácstalanul áll a választék előtt? Nem tudja, hogy milyen márkát válasszon és milyen modern funkcióval büszkélkedjen a választott készülék? Segítünk eligazodni a hűtőszekrény-piacon.

Régóta a Samsung hűtőszekrények az egyik legmegbízhatóbbak a piacon. A Samsung általában évente előáll valami új technológiával, mint például a hűtőszekrény belsejének optimális hőmérsékletéért felelős Triple Cooling™ vagy Twin Cooling Plus™ rendszer.

Az Electrolux hűtői hosszútávon nagy népszerűségnek örvendenek. SpacePlus® technológiával rendelkeznek, melynek köszönhetően több hely lesz a hűtőszekrényben, és jegesedésgátló TwinTech® technológia jellemzi őket, ami tovább frissen tartja az élelmiszert.

A Whirlpool készülékek esetében már hagyománynak számít a 6. érzék funkció, mint ahogy a Fresh/Freeze Lock technológia is, ami folyamatosan ellenőrzi a hőmérsékletet a készülék belsejében, és maximálisan frissen tartja az élelmiszert. Egyes készülékeken 6. érzék FreshControl funkciót talál, ami lehetővé teszi, hogy a hűtő saját maga szabályozza a belső hőmérsékletet és nedvességtartalmat. Ennek köszönhetően az élelmiszer akár 4x hosszabb ideig is friss marad.

A Gorenje hűtők vonzó dizájnjuk és megfizethető áruk miatt népszerűek. Természetesen ezek a készülékek is rendelkeznek különböző funkciókkal, mint például a SuperCool, ami a gyorshűtésért vagy a FastFreeze, ami a gyorsfagyasztásért felel. A Gorenje hűtők népszerűségének további oka a retro dizájnú hűtőgép-kínálatukban rejlik.

A Bosch hűtőszekrények nem veszítenek népszerűségükből. Új FreshSense rendszerrel bírnak, hogy a hűtő- és a fagyasztórekeszben is állandó hőmérsékletet biztosítson. A hűtő érzékelői figyelik a környezet hőmérsékletét, és ez alapján állítja be a hűtő és a fagyasztó belsejében az optimális hőmérsékletet. A Bosch VitaFresh fiókoknak köszönhetően az élelmiszer tovább friss marad.

Drága vagy olcsó hűtőszekrény vegyünk?

Ez itt a kérdés. A drágább készülékek belső térkialakítása általában hatékonyabb, ráadásul számos olyan rendszerrel rendelkeznek, amik tovább frissen tartják az élelmiszert. Ezek a készülékek többnyire a jobb A+++ energiaosztályba tartoznak, ezáltal kevesebb áramot fogyasztanak, így az évek során az alacsonyabb villanyszámlával megtérül a nagyobb anyagi befektetés.

Az alacsonyabb energiaosztályú hűtők (A, A+ a A++) fogyasztása magasabb, ezzel szemben alacsonyabb a beszerzési áruk. Ha “átmeneti megoldásként” akar hűtőgépet venni például a hétvégi házba, mindenképpen az olcsóbb modelleket ajánljuk, mert időnkénti használat mellett az áramfogyasztás tekintetében valószínűleg nem térülne meg a készülék magasabb ára. A Mall.hu-n olcsó és kedvezményes, akciós hűtőszekrények széles választéka várja!

Az amerikai hűtő előnyei, miért vásároljunk amerikai hűtőszekrényt?

Az amerikai hűtőgép kétajtós. Az egyik fele egy hatalmas hűtő, a másik pedig egy óriási fagyasztó. Léteznek 4 ajtós hűtőszekrények is. Az amerikai hűtő ideális nagy családok számára, 6 embernek elegendő élelmiszer tárolására alkalmas. Sajnos a fogyasztása és a zajszintje is magasabb (általában 40 dB felett). Az amerikai hűtő ajtáján elöl többnyire víz- és jégadagoló található. Sőt a jobb készülékek házi minibárral is büszkélkednek.