HMS Marbo MS-D103 Húzódzkodó rúd
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

Acélból készült húzódzkodó rúd számos különböző edzésformához. Kifejezetten ajánljuk otthoni edzéshez. Akár 250 kg-ig terhelhető.


Iron Gym Express
7 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Öntartó IRON GYM Express ajtóra való nyújtó "Változtassa át megszokott ajtóját edzőteremmé – az IRON GYM EXPRESS egy multifunkciós nyújtó, amelyen hajlításokat, kéz és vállgyakorlatokat csinálhat- minden gyakorlat, amelyre szüksége van a felső rész megerősítéséhez! Az IRON GYM EXPRESS kihasználja az ön testsúlyát, hogy az eredmények a lehető leggyorsabban bekövetkezzenek. Erősíti a bicepszet, tricepszet, mellizomzatot, kezeket, vállakat és a hasizmokat.


Iron Gym Max
15 720 Ft

Most már könnyedén erősíthet és formálhatja testét úgy, ahogyan azt mindig is szerette volna, mégpedig otthona kényelmében.


Yate Flexibilis rúd

Yate Flexibilis rúd

Értékelés: 4,5
2 990 Ft

2 390 Ft

YATE flexibilis rúd segítségével a hasizmok mellett olyan mélyizmok mozgathatóak meg amik általában nincsenek használatban. Használata erősíti és javítja az állóképességet is. Segít megelőzni a derékfájást és javítja a kondíciót.


Iron Gym Chin Up Bar
7 990 Ft
7 790 Ft

Változtassa át megszokott ajtóját edzőteremmé – az IRON GYM Chin Up Bar egy klasszikus nyújtó, amelyen hajlításokat, kéz és vállgyakorlatokat csinálhat- minden gyakorlat, amelyre szüksége van a felső részek megerősítéséhez