SENCOR Digitális időkapcsoló SST 13D SENCOR
3 190 Ft

digitális időkapcsoló a megadott időközökben be- ill. kikapcsolhat a 230 V-os hálózatba csatlakoztatott fogysztókat. A digitális időkapcsoló akár 8 bekapcsolási programot képes végrehajtani.

Retlux RPC 201 Elosztó-hosszabbító 4 aljzattal, IP44, 5 m (50003665)
10 490 Ft

Kültéri hosszabbító-elosztó kábel négy aljzattal, 3680 W maximális teljesítménnyel. IP44 védelem a biztonságos használat érdekében. A kábel hossza 5 m. 230 V-on működik. Műanyagtüske a telepítéshez. A hálózat kibővítésére a telek műveléséhez. Elektromos berendezések széles skálájához alkalmas. Fekete változatban kapható.

iQ-Tech SmartLife IQS001, Wi-Fi egyszerű kapcsoló
8 290 Ft

Intelligens Wi-Fi kapcsoló egy kapcsolással távolról fényt gyújthatsz, vagy lekapcsolhatod azt. Az IQ-Tech SmartLife IQS001 lehetővé teszi a világítás vezérlését alkalmazással iOS és Android számára, érintéssel vagy hanggal, időzítés beállítását az intelligens otthon egyéb világításának be-, illetve kikapcsolásához.

iQ-Tech SmartLife IQS002, Wi-Fi kettős kapcsoló
8 790 Ft

Intelligens Wi-Fi kapcsoló két kapcsolóval, távolról bármikor fel és lekapcsolhatod a világítást. IQ-Tech SmartLife IQS002 lehetővé teszi a világítás alkalmazással történő irányítását iOS és Android esetén, érintéssel vagy hanggal, időzítés beállítását az intelligens otthon világításának be-, illetve kikapcsolásához.

iQ-Tech SmartLife IQS003D, Wi-Fi kapcsoló dimmerrel
9 990 Ft

Intelligens Wi-Fi kapcsoló egy kapcsolóval és dimerrel, amellyel távolról lekapcsolhatod, felkapcsolhatod, és igazíthatod a fény erejét. Az IQ-Tech SmartLife IQS003D lehetővé teszi a fény alkalmazás általi vezérlését iOS és Android esetén, továbbá támogatja az érintésvezérlést és a hang általi vezérlést, az időzítő beállítását a be- és kikapcsoláshoz, valamint a világítás be- és kikapcsolását az okos otthon egyéb kiegészítőihez viszonyulva.

iQ-Tech SmartLife WS007, Wi-Fi csatlakozás, 10 A
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Intelligens Wi-Fi csatlakozó. Az IQ-Tech SmartLife WS007 lehetővé teszi a készülékek távvezérlését iOS és Android alkalmazások segítségével vagy hangvezérléssel, időzítő vagy kapcsolási ütemterv beállítását, valamint az energiafogyasztás nyomon követését. Legfeljebb 10 A-ig képes ellenállni, Wi-Fi-vel kommunikál, és kompatibilis a nyitott IFTTTautomatizálási rendszerrel.

iQ-Tech SmartLife WT004, Wi-Fi 4× csatlakozó+ 4× USB, 10 A
16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

4 intelligens Wi-Fi csatlakozó, 4 USB porttal egyben. Az IQ-Tech SmartLife WT004 lehetővé teszi a készülékek távvezérlését iOS és Android alkalmazások segítségével vagy hangvezérléssel, időzítő vagy kapcsolási ütemterv beállítását, valamint az energiafogyasztás nyomon követését. Legfeljebb 10 A-ig képes ellenállni, Wi-Fi-vel kommunikál, és kompatibilis a nyitott IFTTTautomatizálási rendszerrel.

Retlux RPC 200 Elosztó-hosszabbító 2 aljzattal, IP44, 5 m (50003664)
7 590 Ft

Kültéri hosszabbító-elosztó kábel két aljzattal, 3680 W maximális teljesítménnyel. IP44 védelem a biztonságos használat érdekében. A kábel hossza 5 m. 230 V-on működik. Műanyagtüske a telepítéshez. A hálózat kibővítésére a telek műveléséhez. Elektromos berendezések széles skálájához alkalmas. Fekete változatban kapható.

SENCOR SST 10MD Időzítő

SENCOR SST 10MD Időzítő

Értékelés: 4,5
1 490 Ft

Sencor SST 10MD időzítő segítségével meghatározott időintervallumonként ki- illetve bekapcsolhatja, szabályozhatja a 230 voltos hálózati feszültséget. Akár napi szinten 48 alkalmas időtartamokra is állítható. Maximális terhelése 3600 W, órapontossága pedig +/- 5 perc.

SENCOR SST 11MW Időzítő

SENCOR SST 11MW Időzítő

Értékelés: 4
1 490 Ft

Sencor SST 11MW időzítő segítségével meghatározott időintervallumonként ki- illetve bekapcsolhatja, szabályozhatja a 230 voltos hálózati feszültséget. Akár heti szinten 48 alkalommal két óránkénti időtartamra is állítható. Maximális terhelése 3600 W, órapontossága pedig +/- 5 perc.

SENCOR SST 12MDO Kültéri időzítő
2 190 Ft

Sencor SST 12MDo kültéri időzítő segítségével meghatározott időintervallumonként ki- illetve bekapcsolhatja, szabályozhatja a 230 voltos hálózati feszültséget. Alkalmas a külső – az időjárás viszontagságainak jobban kitett – területeken való használatra. Maximális terhelése 3600 W, órapontossága pedig +/- 5 perc.

VOCOlinc Smart Adapter VP3

VOCOlinc Smart Adapter VP3

Értékelés: 1
9 690 Ft

Okos Wi-Fi csatlakozó aljzat. A Vocolinc Smart Adapter VP3 lehetővé teszi a csatlakozhatott készülékek távvezérlését alkalmazás vagy hang utasítás segítségével, azok kapcsolási időtervének beállítását és az áramfogyasztás mérését. Kompatibilis az Alexa-val, a Google Assistant-tel és az Apple HomeKit-tel, és a működéséhez nincs szükség semmilyen vezérlőegységre – csak a Wi-Fi-re és egy telefonra.

VOCOlinc Smart Adapter VP3 készlet, 2 db
18 990 Ft 9495,00 Ft/darab
+ ingyen szállítás

2 darabból álló okos csatlakozó aljzat készlet. A Vocolinc Smart Adapter VP3 lehetővé teszi a csatlakozhatott készülékek távvezérlését alkalmazás vagy hang utasítás segítségével, azok kapcsolási időtervének beállítását és az áramfogyasztás mérését. Kompatibilis az Alexa-val, a Google Assistant-tel és az Apple HomeKit-tel, és a működéséhez nincs szükség semmilyen vezérlőegységre – csak a Wi-Fi-re és egy telefonra.

VOCOlinc Smart PowerStrip VP2
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Okos hosszabbító 4 aljzattal és 1,8m hosszú kábellel. A Vocolinc Smart PowerStrip VP2 lehetővé teszi a csatlakozhatott készülékek távvezérlését alkalmazás vagy hang utasítás segítségével, azok kapcsolási időtervének beállítását stb. Minden aljzat kapcsoló gombbal és LED jelzővel rendelkezik. A hosszabbító működéséhez nincs szükség semmilyen vezérlőegységre – elegendő a Wi-Fi és egy telefon.