Reolink FNVS8-12MB4 IP Megfigyelő rendszer készlet - Fehér (1x bázis / 4x Bullet kamera) (NVS8-12MB4)

Reolink FNVS8-12MB4 IP Megfigyelő rendszer készlet - Fehér (1x bázis / 4x Bullet kamera) (NVS8-12MB4)

Száma: 43874086
Közvetlenül partnerünktől
Szerezd meg az összes részletet 12 MP-benA biztonsági rendszer mindent felülmúl, 12 MP felbontású videóminőséget biztosít, még a legapróbb árnyalatokat is lenyűgöző részletességgel rögzítve.Intelligens személy/jármű figyelmeztetésekAz emberek, járművek és állatok alakjának elemzésével ez a bizton… További információ
504 380 Ft
Partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Közvetlenül partnerünktől

2024.7.09 - 2024.7.12 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 43874086

Leírás

Szerezd meg az összes részletet 12 MP-ben

A biztonsági rendszer mindent felülmúl, 12 MP felbontású videóminőséget biztosít, még a legapróbb árnyalatokat is lenyűgöző részletességgel rögzítve.

Intelligens személy/jármű figyelmeztetések

Az emberek, járművek és állatok alakjának elemzésével ez a biztonsági kamerarendszer pontosan észleli ezeket a tárgyakat, és valós idejű eseményriasztásokat küld. Figyelmen kívül hagyva más kevésbé fontos tárgyak mozgását, nagymértékben csökkenti a téves riasztások számát.

  • Személy/jármű észlelése  
  • Pontos figyelmeztetések 
  • Állatfelderítés

Tiszta és színes éjszakai látás

Ez az intelligens kamerakészlet spotlámpákkal színes videorögzítést tesz lehetővé éjjel-nappal. Továbbra is szilárdan őrzi családját naplemente után.

  •  Erőteljes spotlámpák
  •  Színes Night Vision

PoE – Gyorsabb, egyszerűbb és olcsóbb telepítés

A Power over Ethernet (PoE) technológiának köszönhetően a készlet minden egyes kamerája egyetlen hálózati kábelen keresztül tud videókat küldeni és egyszerre tölteni . Ezeket a kamerákat gyorsan és szépen telepítheti.

  •  Plug & Play
  •  Megbízható kapcsolat

Maradj erős, maradj időjárásálló

A robusztus házzal felvértezve az IP66 időjárásálló kamerák ellenállnak a zivatarnak, a szélsőséges hidegnek vagy melegnek, valamint bármilyen más zord időjárásnak. Hűséges őrzője soha nem adja fel.

Egyszerű kezelés

A kameráit az NVR mellett a Reolink App és Client segítségével is elérheti és vezérelheti. Csak egy érintéssel kezelheti otthonát, üzletét vagy gyárát.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.