Rexona Men Cobalt izzadásgátló dezodor 250 ml
1 120 Ft

Rendkívül hatékony izzadásgátló Men Cobalt tökéletes védelem izzadtság szagú, és akár 48 órán keresztül. Egy kiváló védelmet még a leginkább feszült pillanatokat.

Axe Dezodor spray Gold (Deo Spray) 150 ml
1 210 Ft 1 090 Ft

Ha szeretsz egy zamatos fás illatot, és felfrissülni akarsz, és megvéded a verejtéktől, akkor a dezodor az Ax Gold spray-ben van, csak neked! Széles védelmet nyújt a verejtéktől és a kellemetlen szagtól, és bizalmat ad öntől bárhol is. .

Axe Gél dezodor Black 50 ml
1 600 Ft

A férfi AXE Black gél dezodor kifejezetten a férfiak bőrének igényeihez lett kifejlesztve. Géles állaga 48 órán keresztül megvédi a kellemetlen szagoktól és az izzadságtól, miközben nem hagy fehér vagy sárga nyomot a ruhán. Ez a fás aromás illat nemcsak Önt varázsolja el, hanem a környezetét is.

Axe Gél dezodor Ice Chill 50 ml
1 600 Ft

Az AXE Ice Chill férfi gél dezodor kifejezetten a férfi bőr szükségleteihez lett kifejlesztve. Géles állaga 48 órán keresztül megvédi a kellemetlen szagoktól és az izzadságtól, miközben nem hagy fehér vagy sárga nyomot a ruhán.

Axe Gél dezodor Leather & Cookies 50 ml
1 600 Ft

A férfi gél dezodor AXE Leather & Cookies kifejezetten a férfi bőr szükségleteihez lett kifejlesztve. Géles állaga 48 órán keresztül megvédi a kellemetlen szagoktól és az izzadságtól, miközben nem hagy fehér vagy sárga nyomot a ruhán.

Bione Cosmetics Alumíniummentes dezodor Men kék 80 ml-16%
960 Ft 800 Ft

Az alumíniummentes dezodor férfiak számára modern, elegáns és hatékony dezodor. Az alkohol és glikolok nélküli emulzió nem melegszik fel az alkalmazás után, nem tapad a bőrre, gyorsan szárad, és nem hagy foltot a ruhákon.

Dove Alumíniummentes dezodor férfiaknak Extra Fresh (Alu Free Deodorant) 150 ml
1 510 Ft 1 340 Ft

Az Extra Fresh 0% egy teljesen új, alumíniumsóktól mentes dezodor, amely csak a legfontosabb összetevőket tartalmazza. Ha alumínium sók nélküli dezodort keres, de nem szeretne a bőrvédelmet illetően kompromisszumot kötni. Egynegyed részben bőrápoló krémet tartalmaz. A Dove 0% dezodor az Önnek való.