Bino Gyermek teás készlet

Bino Gyermek teás készlet

Értékelés: 4,5
1 570 Ft

Csodaszép teás készlet, amely minden gyermek konyhácskájába illik. Ez a játék teás készlet minden kisgyermeknek örömet szerez, aki kiváló és finom teát szeretne készíteni legjobb barátainak. Ezzel az edénykészlettel gyermekednek rengeteg szórakozásban lesz része.

Androni Magic Susy tálalóasztal
3 490 Ft

A tökéletes készletet a délelőtti tízóraihoz, amit minden kislánynak tetszeni fog, aki meghívja a barátnőit egy teadélutánra. A tálalóasztal tökéletes a vendégek meghívására és körbeülésre egy nagyszerű teázás során. Minden gyerekszoba díszévé válik!

Bino Edénygarnitúra

Bino Edénygarnitúra

Értékelés: 4,6
1 830 Ft

Csodaszép edénygarnitúra, amely minden gyermek konyhácskájába illik. Ez a játék edénygarnitúra minden kisgyermeknek örömet szerez, aki kiváló és finom ebédet vagy vacsorát szeretne készíteni legjobb barátainak. Ezzel az edénykészlettel gyermekednek rengeteg szórakozásban lesz része.

ECOIFFIER Étkészlet dobozban
4 090 Ft 3 930 Ft

Csodaszép étkészlet, amely minden gyermek konyhácskájába illik. Ez a játék edénygarnitúra minden kisgyermeknek örömet szerez, aki kiváló és finom ebédet vagy vacsorát szeretne készíteni legjobb barátainak. Ezzel az edénykészlettel gyermekednek rengeteg szórakozásban lesz része.