Lamps Készlet sütéshez

Lamps Készlet sütéshez

Értékelés: 5
4 990 Ft 4 190 Ft

Ez a konyhai sütőkészlet egyetlen kis gazdasszonynál sem hiányozhat. A csomagolás tartalma minden, ami a finom sütéshez szükséges. A csomagolás tartalma egy habverő, sodrófa, keksz, 2 tepsi és további kiegészítők.

Lamps Élelmiszer szett sütésre kiegészítőkkel 38 x 30,5 x 5 cm
4 790 Ft 4 190 Ft

Ez a konyhai sütőkészlet egyetlen kis gazdasszonynál sem hiányozhat. A csomagolás tartalma minden, ami a finom sütéshez szükséges. A készletben található egy keverőlapát, nyújtófa, sütőforma, sütőkesztyű és további kiegészítők.

Teddies Gyümölcsszeletelő készlet, 17 db
5 690 Ft 4 590 Ft

Teddies gyümölcsszeletelő készlet kiváló ajándék minden gyermek számára. Az ínycsiklandozó kinézetű, színes fa gyümölcsöket egy ugyancsak fából készült szeletelő segítségével tudja a gyermek kettévágni, majd tépőzár segítségével ismét összeilleszteni őket. A készlet segít fejleszteni a gyermek képzelőerejét, megnyerő külsejével pedig hosszú időre lefoglalja őket. 3 évesnél idősebb gyermekek számára ajánlott.

Teddies Játék evőeszköz csöpögtetővel, 30 db bliszterben
3 727 Ft 3 660 Ft

Ezzel a játék evőeszközöknek csöpögtetővel nagy örömet szerzünk a kis szakácsainknak – szakácsnőinknek. Egészítsd ki a konyhád felszerelését ezzel a jó összeállított készlettel. Minden alap konyhaeszközt tartalmaz. Minden rész 4 színkivitelben található meg.

Plan Toys Edénykészlet
10 490 Ft 10 090 Ft

Ez a fa edénykészlet kiválóan alkalmas minden gyermek konyhájába. Ajándékozz gyermekeidnek valódi edényeket, hogy játék közben remek ételeket készíthessenek!

Plan Toys Orientális teás készlet
11 690 Ft 11 280 Ft

Rendezz teadélutánt ezzel a gyönyörű készlettel. A készlet minden gyermek konyhájában jól fog mutatni. Ezzel az edénykészlettel gyermekednek rengeteg szórakozásban lesz része.

Plan Toys Tea készlet
10 490 Ft 9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Hívd meg a barátaid teadélutánra. A fa készlet minden gyermek konyhájában jól fog mutatni. Ezzel az edénykészlettel gyermekednek rengeteg szórakozásban lesz része.

Lamps Gyümölcs szeletelő szett 26,5 x 22,5 x 5 cm
2 990 Ft 2 610 Ft

Színes gyümölcs szett, amely egy gyerek kiskonyhából sem hiányozhat. A gyümölcs belsejét tépőzár tartja, ismételten szeletelhető (szétszedhető). Fejleszti a gyermekek finom motorikáját.

Hape Az én kis kávéfőzőm
7 590 Ft 6 020 Ft

Álljon meg egy csésze kávé erejéig! Ennek a játéknak köszönhetően ezt a pillanatot a gyermekével együtt élvezheti. A kávéfőzőhöz gazdag tartozékok tartoznak – bögre, tej, cukor, poháralátét és kanalak. A sziesztát kivétel nélkül mindenki élvezheti!

Plan Toys Gofrikészítő készlet
13 390 Ft 12 990 Ft

A kis szakácsod imádni fogja a gofrikészítő készletet. A készlet minden gyermek konyhájában jól fog mutatni. Készítsetek együtt édes tízórait.

Plan Toys Reggeli menü
7 490 Ft 7 190 Ft

A reggeli tálalva! A készlet tartalma: tányér, evőeszközök, szelet kenyér, fél avokádó, 2 levél baby spenót, szelet szalonna, tojás, gomba, szelet paradicsom és sajt. Élvezzétek a reggelit együtt a családdal.

Plan Toys Szendvics menü
5 990 Ft 5 790 Ft

Készíts szendvicset a kedvenc alapanyagaidból ezzel a fa készlettel. Ezekkel a csábító darabokkal nem csak magadnak, hanem a barátainak is készíthetsz tízórait.

Plan Toys Tészta menü
7 490 Ft 7 190 Ft

Változtasd át a játéktered szórakoztató konyhává ezzel a tészta készlettel. Készíts csábító finomságot a szeretteidnek vagy A barátaidnak.