Playmobil Vízi csúszda tengeri állatokkal (70637)

Playmobil Vízi csúszda tengeri állatokkal (70637)

Száma: 42241082
Közvetlenül partnerünktől
Teremtsen szórakozást a fürdés közben a Playmobil 1.2.3-as vízi csúszda tengeri állatokkal. Rögzítse a csúszdát tapadókorongokkal a csempéhez vagy a fürdőkádhoz, és küldje le a Playmobil figurát és az állatokat. Gyermeke finommotorikus készségeinek fejlesztése érdekében horgászkanalat és medencét… További információ
13 455 Ft
Partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Átmenetileg nem vásárolható

Termékek partnerünktől: XuPe GROUP Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 42241082

Leírás

Teremtsen szórakozást a fürdés közben a Playmobil 1.2.3-as vízi csúszda tengeri állatokkal. Rögzítse a csúszdát tapadókorongokkal a csempéhez vagy a fürdőkádhoz, és küldje le a Playmobil figurát és az állatokat. Gyermeke finommotorikus készségeinek fejlesztése érdekében horgászkanalat és medencét is tartalmaz. Ezek a nagy és színes karakterek tökéletesek a kis kezekhez.
Egyéb tulajdonságok
*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.