Petzl Glacier

Petzl Glacier

Értékelés: 5
25 990 Ft

19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű Petzl Glacier jégcsákány három hosszúságban minden skialpinista, szabad síelő, nem igényes hegymászó és erdei turista megtalálják a megfelelő felhasználást.


Petzl Summit

Petzl Summit

Értékelés: 5
36 990 Ft

28 990 Ft

Könnyű hagyományos Petzl Summitr jégcsákány három hosszúságban modern hegymászáshoz. Ár és teljesítmény kiegyensúlyozott viszonya. Remek rögzítési tulajdonságokkal rendelkezik.


Petzl Summit Evo

Petzl Summit Evo

Értékelés: 5
47 990 Ft

34 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Petzl Summit Evo egy könnyű és műszaki alpinizmusra alkalmas jégcsákány, mely három hosszúságban elérhető. A fejen kellő súllyal ellátott a kiegyensúlyozott bemetszés érdekében. Túrázásra is alkalmas.


Singing Rock Wizard

Singing Rock Wizard

Értékelés: 4
22 990 Ft

Singingrock Wizard egy könnyű jégcsákány hagyományos hegyi túrához. A csákány hajlított dural fejjel és csúszásmentes szalaggal rendelkezik a biztosabb fogásért, éle minőségi edzett Cr-Mo acélből készült, amely könnyen átjut a kemény havon és jégen. A csákány legfőbb előnye az alacsony súly és a fokozott ellenállás.


Petzl Glacier Literide 50 cm
23 890 Ft
+ ingyen szállítás

Könnyű Petzl Glacier Literide jégcsákányban minden skialpinista, szabad síelő a nem igényes hegymászó és erdei turista megtalálják a megfelelő felhasználást.


Singing Rock Merlin

Singing Rock Merlin

Értékelés: 5
18 990 Ft

Singingrock Merlin egy könnyű csákány, amely jeges túrákra, magashegyi turisztikára és egyszerű hegymászásra ajánlott. A csákány egyenes dural fejjel és éllel rendelkezik minőségi Cr-Mo edzett acélból, amely könnyedén átjut a kemény havon vagy jégen.