Ravensburger Minecraft

Ravensburger Minecraft

Értékelés: 4,9
15 890 Ft 13 200 Ft

Stratégiai társasjáték minden Minecraft rajongó számára. Egy szórakoztató játék, amely azoknak is tetszeni fog, akik nem játszanak a klasszikus Minecraft játékkal. Hajtsd végre az öt lehetséges művelet egyikét, gyűjts nyersanyagokat, építs és harcolj szörnyekkel. Aki a játék végére a legtöbb pontot gyűjtötte, az nyer.

LEGO Minecraft 21143 Az Alvilág kapu
17 990 Ft 15 290 Ft

Ezzel a Minecraft készlettel átjárót építhetsz, összeállíthatsz egy tökéletesen kifinomult vasúti rendszert, és leutazhatsz az Alvilágba, hogy fénykibocsátó izzóköveket bányássz. Az ellenséget csak megfelelően felfegyverkezve győzheted le, ezért vedd fel a sisakot és a páncélt, és markold meg a gyémánt kardod! Ülj be egy csillébe, és már indulhat is a kaland. Kerüld el a zombi malacembert, a kis magmakockát és a 9 csápú kísértetet, amely egyszerre akár két tűzgolyót is képes kilőni. Az izzókövek valóban világítanak a sötétben, a leeső láva pedig nagy meglepetést okozhat. A fantáziának semmi sem szab határt – ezzel a készlettel saját történeteket találhatsz ki, amelyek telis-tele vannak meglepetésekkel.

Pixie Crew Minecraft iskolatáska szürke-kék
22 290 Ft 21 130 Ft
+ ingyen szállítás

Az egyedi képpontos iskolai hátizsákot az általános iskolák első osztályos tanulók számára tervezték, 120 cm magas. A táska ergonómiailag formázott háttámlával szellőzéssel és egy csúszó hátsó rendszerrel rendelkezik, amely a hevedereket a gyermek magasságához optimálisan állítják. Az iskolatáska két különálló és zárható résszel rendelkezik. A táska elülső fedelén egy egyedi szilikon PIXIE CREW kreatív TM panel helyezkedik el. Minden hátizsákhoz ajándék is jár, egy kis csomag, ami körülbelül 65 darab PIXIES-t, kis pixelt és egy inspiráló ötletekkel teli mini-galériát tartalmaz.

Pixie Crew Iskolatáska Minecraft
21 990 Ft 17 390 Ft
+ ingyen szállítás

Az iskolatáska alkalmas az általános iskola 5. osztályától 140 cm-nél magasabb gyerekeknek. A hátizsák három különállóan zárható tágas rekesszel rendelkezik. Párnázott laptop zsebbel rendelkezik 15‘‘ nagyságig. A hátizsák szilikonos tábláját kedvenc motívumaiddal díszítheted. 55 db ingyenes kis pixeles csomag képekkel és mini galériával az inspirációhoz.

Pixie Crew Gyermek hátizsák Minecraft zöld-barna
7 390 Ft

hátizsák megfelelő óvodás vagy alsó tagozatos gyermekek számára, mindennapi használatra. A hátizsák fő zsebe elegendő hellyel rendelkezik a gyermekvilág elengedhetetlen dolgainak, a kisebb zseb pedig megfelelő olyan apróságoknak, melyekre a gyermeknek mindig szüksége van. A táska elülső fedelén egy egyedi szilikon PIXIE CREW kreatív TM panel helyezkedik el.

Pixie Crew Kreatív diák hátizsák Minecraft
17 160 Ft
+ ingyen szállítás

Kétkamrás diák hátizsák zöld kockák és a világhírű online Minecraft játék stílusában. Hátizsák egy szilikonos táblával lehetővé teszi a saját motívumok létre hozását. Bélelt, szellőző hátlappal és párnázott vállpántokkal rendelkezik. A tárolórekeszben laptop zseb is található. 200 INGYENES pixel és egy kreatív ötlet brosúra minden hátizsák része.

LEGO Minecraft 6251771 Minecraft nagy figura: Steve papagájjal
5 490 Ft 5 090 Ft

Szórakozzál és játsszál ezzel a csodálatos nagy Minecraft™ Steve figurával papagájjal, aminek biztosan nem szabad hiányozni a kiállításodról. Húzd meg a kart a figura hátulján és a Steve elkezdi mozgatni a csákányt, majd hívd a szelíd papagájodat és induljatok el az új Minecraft kalandokkal szemben.

LEGO Minecraft 21158, Panda óvoda
6 890 Ft 5 790 Ft

Vigyázz a Minecraft legaranyosabb szereplőjére! A pandamama elhozta a kis pandát az óvodába, amelyet mindketten élveznek. Szerencsére rengeteg bambusz van, és Alex még tortát is hoz! Ideje pihenni? Segíts a kis pandának a létrán felmászni a tetőn fekvő ágyhoz.

LEGO Minecraft 21141 Barlangok zombival
6 990 Ft 5 590 Ft

Ezzel a Minecraft készlettel egy rejtélyes, természet adta kincsekben gazdag barlangot építhetsz. Azonban a szenet, az aranyat és a gyémántot csak dinamit segítségével kaphatod meg! Amint a sziklán áttörsz, szabaddá válik az út befelé. Óvakodj a zombiktól és a denevérektől, de figyelj a lehulló kavicsokra is! A nehéz utazás végén azonban jutalom vár. Semmi sem szab határt a fantáziádnak: alkosd meg a saját, meglepetésekkel teli, eredeti történetedet a LEGO Minecraft segítségével.

LEGO Minecraft 21140 Tyúkól

LEGO Minecraft 21140 Tyúkól

Értékelés: 4,9
6 990 Ft 5 690 Ft

Válj farmerré és állíts fel saját magasított tyúkólat kerítéssel. A tyúk a tojást egyenesen a ládába tojhatja. Csontok segítségével szelídítsd meg a farkast, aki ha nem vagy jelen megőrzi tyúkjaidat.

LEGO Minecraft 21162 Kalandok a tajgában
3 390 Ft

Kalandra fel a fagyott tajgába. Építsd fel a tábort a tábortűzzel, hogy felmelegedhess, miközben dinamittal robbantod ki az értékes érceket. Éhes vagy? Gyűjts össze pár ízletes vörös bogyót. Ott egy barátságos róka, amott pedig egy csontváz. A farkas is éppen vadászik! Vezesd őt a csontvázhoz, hagy kapjon egy csontot! Ragadd meg az arany kardod, használja fel az összes Minecraft tudásod, és győzd le a támadó csontvázat.

LEGO Minecraft 21154 Tűzmadarak hídja
13 990 Ft 12 190 Ft

Vedd fel a gyémánt páncélruhádat, ragad meg a gyémánt kardot és a csákányt, és indulj el a Tűzmadarak hídjára. A tüzes föld alatt található, tele van lávával, potyogó kövekkel és ellenséges csőcselékkel. Bányássz glowstont, kavicsot és netherit kvarcot, szedjél gombát és nether wart a lélek homokjából, és készíts gyógyító bájitalokat és ugrálást a főzőasztalnál. Ezután harcolj az ijesztő wither csontvázzal, akinek van egy kő kardja, kerüld el a rettegett tűzmadarakat a forgó tűzrudakkal, kelj át a hídon és szerezd meg a kincsesládát tele arannyal és gyémántokkal.

LEGO Minecraft 21153 Juhfarm

LEGO Minecraft 21153 Juhfarm

Értékelés: 4,9
6 390 Ft 5 590 Ft

Fogd meg az ollót, és kezdj el dolgozni a juhfarmon, ahol találsz egy nyírfát, kerítést és egy patakot kövekkel. Termesz búzát az állatok számára, és virágokat a gyapjú festésére. Gondoskodj a kis Minecraft™ báránykáról, nyírd a befestett juhokat, és gyűjtsd össze a gyapjúkockákat. Ezután engedd el a képzeletedet, és készíts egy hatalmas juhot, papagájt, szívet, vagy más egyedi terméket, amivel kidíszítheted a farmodat!

LEGO Minecraft 6251777 A Vég csata
6 990 Ft 5 590 Ft

Ellenőrizd vagány, sárkányölő páncélzatod, majd ragadd meg véggyöngyödet, bájitalodat és elvarázsolt íjadat, és vágj bele a hosszú utazásba a sötét Vég dimenziója felé, és készülj fel végre arra a bizonyos találkozásra! Ugorj el a repülő sárkány tűzgolyói elől, győzd le a bevégzőt, pusztítsd el a végzetkristályt, majd öld meg sárkányt és ünnepeld meg, hogy győztesen kerültél ki a Végzet csatájából!

Pixie Crew Kreatív Minecraft hátizsák
11 295 Ft 8 890 Ft

Praktikus hátizsák mindennapi hordásra pixeles kockás zöld Minecraft színben, egyedi fekete szilikon panellel pixel art motívumok létrahozására. A hátizsák alkalmas általános iskolás gyerekek számára és szabadidős tevékenységekhez is egyaránt. A belső tér megfelel az A4-es méretnek. -Az oldalzsebek palack vagy a kicsik mindennapi dolgainak megtartására alkalmasak. 200 INGYENES pixel és egy kreatív ötletekkel teli brosúra is része minden hátizsáknak.

Pixie Crew Minecraft iskolai tolltartó, szürke-kék
6 290 Ft 5 890 Ft

Egyszintes iskolai tolltartó egy fedéllel, tizenhat klasszikus gumi füllel tollre, ceruzára vagy filctollra, és négy szélesebb füllel vonalzóra, körzőre vagy ollóra. A hajtóka teljes szélességénél egy zseb található, ami ideális az órarend elhelyezéséhez. Az elülső oldalán egyedülálló TM szilikon kreatív panel található. Minden tolltartóhoz 100 kis pixel jár ajándékba.

LEGO Minecraft 21159 Pillager erőd
10 990 Ft 8 790 Ft

A Pillager erődben a Vasgólemet egy ketrecben tartják fogva. Meg tudja-e menteni a bátor lovag a falusiakat az ellenséges mobtól? Nyisd ki a ketrecet dinamittal, majd fogd meg a fejszét, és készülj fel a harcra a Pillagers-szel. De hová bújsz el? Sátorban vagy íjász gyakorlóterepen? Védd meg a juhokat! Amikor legyőzted a Pillagereket, újjáépítheted a három darabból álló modellt egy új kalandba vághatsz bele!

LEGO Minecraft 21163 A vöröskő csata
17 990 Ft 16 590 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A rettegett vöröskő szörnyet és a vöröskő gólemet kieresztették őket a felső világba! Kapd fel a baltát és készülj a harcra. Szerencsére a harchoz csatlakozik Hex, Hedvig, Hal a Valorie is a malacpersellyel!

Pixie Crew Kreatív diák hátizsák Minecraft Szürke - kék
18 190 Ft 17 190 Ft
+ ingyen szállítás

Gyerek iskolai hátizsák két különálló, tépőzárral zárható tágas zsebekkel párnázott résszel notebook számára 15'' méretig. A kényelmes használat érdekében a hátizsák ergonómiailag kialakított, párnázott háttal és tolható hátrendszerrel rendelkezik, hogy a pántokat a gyermek magasságához optimálisan be lehessen állítani. A hátizsák elülső részét kiegészíti az egyedi szilikon Pixie Crew kreatív panel. Ingyenes csomag, körülbelül 200 darab kis pixelek képekkel és mini galéria az inspirációhoz.

TM Toys Minecraft- Háziállatok kicsinyei készlet
13 491 Ft 12 940 Ft

Háziállatok kicsinyei készlet. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.

LEGO Minecraft 21155 Creep bányája
29 190 Ft 24 690 Ft

Csatlakozz a Minecraft™ kovácshoz az aranybányában mélyen a föld alatt a sziklás és homokos környezetben. A kovács lakását egy nagy Creeper szobor díszíti és kovácsüllővel, kemencével és kincsesládával van felszerelve. De ne hadd magad megtéveszteni! A bányában tele denevérekkel egy csomó veszély lappang! Fogj egy vas kardot és egy gyémánt csákányt, ugorj be a bányász kosárba, és indulj el a sötét bányába, ahol csak néhány fáklya világít. Készülj fel egy rendes LEGO® Minecraft™ akcióra!

TM Toys Minecraft Steve figura nyilakkal
4 990 Ft 3 820 Ft

Minecraft egy nagyon kedvelt számítógépes játék. Mindenki aki sokáig játssza a Minecraft-ot, azonosul azzal a világgal és szeretné, ha a valóságban is birtokolja a mását. Ezeket az igényeket a játék különböző figurái és kiegészítői elégíthetik ki. Lépj be az ikonikus játékok világát, és szembeszállj az ellenségekkel a hősökkel együtt! A csomagolásban található figura és kiegészítők.

Pixie Crew Kerek Minecraft tolltartó zöld-zöld
5 090 Ft 4 480 Ft

Többcélútolltartó/tok nem csak az iskolai kellékekhez. A burkolat többnyire szilikonból készült, az oldalak praktikus poliészterek. A cipzáras zsebben elegendő hely van a kis dolgokhoz, amiket kéznél kell tartani. Mindegyik toll ingyenes 100 kis képpont található.

Pixie Crew Nagy Minecraft tok, zöld/barna
4 890 Ft 4 590 Ft

Többcélú pixel tolltartó/tok szilikon panellel az elején nem csak az iskolai kellékekhez Rengeteg hely van a tollaknak, ceruzáknak és más iskolai kellékeknek a tolltartó belsejében, vagy kis dolgoknak, amiket kéznél kell tartani. A tok tetején cipzár van A tok szilikon és praktikus neoprén keverékéből készül, ami védi a tok tartalmát az ütésektől és az esésektől is.

TM Toys Minecraft figura Pigman Jockey
4 990 Ft 3 590 Ft

Minecraft egy nagyon kedvelt számítógépes játék. Mindenki aki sokáig játssza a Minecraft-ot, azonosul azzal a világgal és szeretné, ha a valóságban is birtokolja a mását. Ezeket az igényeket a játék különböző figurái és kiegészítői elégíthetik ki. Lépj be az ikonikus játékok világát, és szembeszállj az ellenségekkel a hősökkel együtt! A csomagolásban található figura és kiegészítők.

TM Toys Minecraft Shulker Figura
4 990 Ft 3 290 Ft

Minecraft egy nagyon kedvelt számítógépes játék. Mindenki aki sokáig játssza a Minecraft-ot, azonosul azzal a világgal és szeretné, ha a valóságban is birtokolja a mását. Ezeket az igényeket a játék különböző figurái és kiegészítői elégíthetik ki. Lépj be az ikonikus játékok világát, és szembeszállj az ellenségekkel a hősökkel együtt! A csomagolásban található figura és kiegészítők.

TM Toys Minecraft - Steve gyűjthető figura arany páncélban
5 270 Ft

Az arany páncélban lévő felfedező és kreatív építő Steve figura kiegészítőkkel ellátott. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.

LEGO Minecraft 21156 nagy figura: Creeper™ és Ocelot
5 490 Ft 4 390 Ft

Vajon elkapja Creeper™ a ravasz Ocelotot? Vagy a sárga mob elriasztja és elüldözi a zöld lényt? Csakis rajtad múlik! Lépegess Creeper lábaival és mozgasd a fejed. Ocelot testrészei szintén teljes mértékben mozgathatók. A modellek könnyen összeszerelhetők és nagyszerű mozgó alkatrészekkel rendelkeznek, így mielőtt kiállítanád őket, kedvenc helyzetbe is állíthatod azokat!

LEGO Minecraft 21157 Nagy figura: Sertés kis zombival
5 490 Ft 4 490 Ft

Keltsd életre a kiváló számítógépes játékot ezekkel a sertésfigurával és a LEGO Minecraft™ kis zombikkal! Egy kis látogató a sírból gyors és veszélyes, és bármi megtörténhet, ha felül a disznóra! Mozgasd a sertés végtagjait és a kis zombie-t, és helyezd őket szórakoztató helyzetbe.

LEGO Minecraft 21161 Kreatív box 3.0
29 990 Ft 27 690 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Ragadd meg a kreatív kockákat a LEGO® Minecraft™ -től, és építsd meg a saját kalandjaid a híres online játékból! Kövesd az összerakási útmutatót és épít egy nagy kastélyt vagy egy farmot, vagy alkosd meg a saját környezeted. Csatlakozz Steve és Alex karakteréhez, és találjatok ki izgalmas történeteket egy Creeperrel, malaccal és a zombival.

LEGO Minecraft 6251779 A kalózhajós kaland
17 990 Ft 15 190 Ft

Csatlakozz Alexhez az izgalmas kalózos kalandokban a Minecraft™ koponya-szigeten. Építs egy kalózhajót aranyszínű részekkel, kalóz zászlóval, hajóhíddal, ágyúkkal és egy aranyos papagájjal.

Pixie Crew Nagy tolltartó
4 190 Ft 3 990 Ft

Többcélú pixel tolltartó/tok szilikon panellel az elején nem csak az iskolai kellékekhez Rengeteg hely van a tollaknak, ceruzáknak és más iskolai kellékeknek a tolltartó belsejében, vagy kis dolgoknak, amiket kéznél kell tartani. A tok tetején cipzár van A tok szilikon és praktikus neoprén keverékéből készül, ami védi a tok tartalmát az ütésektől és az esésektől is.

TM Toys Minecraft Alex Figura bőr páncélban
4 990 Ft 3 890 Ft

Minecraft egy nagyon kedvelt számítógépes játék. Mindenki aki sokáig játssza a Minecraft-ot, azonosul azzal a világgal és szeretné, ha a valóságban is birtokolja a mását. Ezeket az igényeket a játék különböző figurái és kiegészítői elégíthetik ki. Lépj be az ikonikus játékok világát, és szembeszállj az ellenségekkel a hősökkel együtt! A csomagolásban található figura és kiegészítők.

TM Toys Minecraft Guardian figura
4 990 Ft 3 590 Ft

Minecraft egy nagyon kedvelt számítógépes játék. Mindenki aki sokáig játssza a Minecraft-ot, azonosul azzal a világgal és szeretné, ha a valóságban is birtokolja a mását. Ezeket az igényeket a játék különböző figurái és kiegészítői elégíthetik ki. Lépj be az ikonikus játékok világát, és szembeszállj az ellenségekkel a hősökkel együtt! A csomagolásban található figura és kiegészítők.

TM Toys Minecraft Lávakocka
4 990 Ft 4 390 Ft

Minecraft egy nagyon kedvelt számítógépes játék. Mindenki aki sokáig játssza a Minecraft-ot, azonosul azzal a világgal és szeretné, ha a valóságban is birtokolja a mását. Ezeket az igényeket a játék különböző figurái és kiegészítői elégíthetik ki. Lépj be az ikonikus játékok világát, és szembeszállj az ellenségekkel a hősökkel együtt! A csomagolásban található figura és kiegészítők.

TM Toys Minecraft szett nyulakkal
4 990 Ft 3 550 Ft

2 év garancia

Minecraft egy nagyon kedvelt számítógépes játék. Mindenki aki sokáig játssza a Minecraft-ot, azonosul azzal a világgal és szeretné, ha a valóságban is birtokolja a mását. Ezeket az igényeket a játék különböző figurái és kiegészítői elégíthetik ki. Lépj be az ikonikus játékok világát, és szembeszállj az ellenségekkel a hősökkel együtt! A csomagolásban találhatóak nyúl figurák és kiegészítők.

Hangrees Éhező - Cacacraft
4 190 Ft 3 990 Ft

A szórakoztató slime figura úgy néz ki, mint egy karakter paródiája a Minecraft játékból. A mellékelt alapanyagok összekeverésével slimeot készíthetsz, ezt helyezd be a figura szájába, erősen rázd meg, és a figura elvégzi a dolgát.

Pixie Crew Minecraft iskolatáska zöld-barna
22 290 Ft 21 130 Ft
+ ingyen szállítás

Az egyedi képpontos iskolai hátizsákot az általános iskolák első osztályos tanulók számára tervezték, 120 cm magas. A táska ergonómiailag formázott háttámlával szellőzéssel és egy csúszó hátsó rendszerrel rendelkezik, amely a hevedereket a gyermek magasságához optimálisan állítják. Az iskolatáska két különálló és zárható résszel rendelkezik. A táska elülső fedelén egy egyedi szilikon PIXIE CREW kreatív TM panel helyezkedik el. Minden hátizsákhoz ajándék is jár, egy kis csomag, ami körülbelül 65 darab PIXIES-t, kis pixelt és egy inspiráló ötletekkel teli mini-galériát tartalmaz.

Pixie Crew Minecraft iskolai tolltartó zöld-barna
5 270 Ft

Tágas tolltartó zöld-barna kockákkal, mely a világhírű számítógépes játékra emlékeztet. Poliészterből készült szilikon kombinációjával, melyet főleg az idősebb iskolás gyerekek fognak értékelni. A tok belsejében cipzárral zárható zseb és tizenkét klasszikus, gumis ceruza és tolltartó található.

Pixie Crew Minecraft iskolai tolltartó, zöld-barna
6 290 Ft 5 930 Ft

Egyszintes iskolai tolltartó egy fedéllel, tizenhat klasszikus gumi füllel tollre, ceruzára vagy filctollra, és négy szélesebb füllel vonalzóra, körzőre vagy ollóra. A hajtóka teljes szélességénél egy zseb található, ami ideális az órarend elhelyezéséhez. Az elülső oldalán egyedülálló TM szilikon kreatív panel található. Minden tolltartóhoz 100 kis pixel jár ajándékba.

LEGO Minecraft 21160 lllager támadás
25 990 Ft 21 590 Ft

Pillagerek támadnak a kapitány vezetése alatt. Vele van Vidicator és Ravager is, amely állandóan nyitogatja a száját – ne közelíts feléje! Mentsd meg a falusiakat a támadástól, köztük a házaikat, értékeiket és a termést is! Ahhoz, hogy az ellenséget sikeresen legyőzd, minden Minecraft tudásodat elő kell venned!

Pixie Crew Fiú Minecraft hátizsák
13 600 Ft

Az egyedülálló pixeles iskolai hátizsák zöld kockás dizájnban Minecraft az elsős és I. fokozatos alapiskolás diákok számára alkalmas. Köszönhetően a szilikon táblának és egy pixeles csomagnak, minden nap, össze lehet rakni a hátizsákra egy más motívumot. A rendes iskolai aktatáskákhoz képest ez lehetővé teszi, hogy fejlessze a gyermek fantáziáját, kreativitását és ügyességét. A hátizsákhoz tartozik egy tasak 200 színes képponttal. Ezzel a hátizsákkal szinte minden gyerek örömmel megy az iskolába.

Pixie Crew Szabadidős hátizsák Minecraft zöld-barna
9 900 Ft

Praktikus hátizsák mindennapi használatra, mely elegendő hellyel rendelkezik az A4-es formátumú dokumentumok és kisebb dolgok elhelyezéséhez. A hátizsák poliészter anyagból és szilikonból készült, ezért karbantartása nagyon könnyű. A vállpántok párnázottak és állíthatók. 55 db ingyenes kis pixeles csomag képekkel és mini galériával az inspirációhoz.

TM Toys Minecraft Evoker figura
4 990 Ft 3 950 Ft

Minecraft egy nagyon kedvelt számítógépes játék. Mindenki aki sokáig játssza a Minecraft-ot, azonosul azzal a világgal és szeretné, ha a valóságban is birtokolja a mását. Ezeket az igényeket a játék különböző figurái és kiegészítői elégíthetik ki. Lépj be az ikonikus játékok világát, és szembeszállj az ellenségekkel a hősökkel együtt! A csomagolásban található figura és kiegészítők.

LEGO Minecraft TM 21147 Kalandok az alapköveknél
31 990 Ft 25 490 Ft

Ragadd meg a fáklyát és a kardot, csatlakozz Alexhez és Stevehez egy veszélyes küldetésre a Minecraft ™ világába ezzel a 21147 LEGO® Minecraft Kalandok az alapköveknél készlettel! Tépj le egy lédús piros almát és kövesd a jelzéseket, hogy eljuss denevérekkel teli barlangba, tele barlangi pókokkal. De vigyázz a szörnyidéző blokkokra, melyek agresszív ezüsthalakat engednek ki magukból!

Pixie Crew Minecraft iskolai tolltartó, zöld
6 790 Ft 6 590 Ft

Iskolai tolltartó Minecraft designnal és szilikonpanellel. A tolltartó poliészterből készül és cipzárral záródik. Nagy belső tér minden iskolai segédeszköz elhelyezésére. A belső teret hajtóka választja el. A tolltartóhoz 100 db kicsi AJÁNDÉK PIXIES és egy kreatív ötletekkel teli röplap is jár.

TM Toys Minecraft - Alex figura szárnyakkal
5 290 Ft

A rettenthetetlen Alex felfedező figura szárnyakkal és kiegészítőkkel ellátott. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.

TM Toys Minecraft - Steve figura láncpáncélban
5 083 Ft 4 090 Ft

Rettenthetetlen felfedező és kreatív építő figura láncpáncélban, mely kiegészítőkkel ellátott. A Minecraft népszerű számítógépes játékot kelti életre. Te éppen ellenkezőleg, kicsit átadhatod magadat a kultikus játékok világának, és figuráiddal az ellenségeid ellen harcolhatsz.