MAX MAC2001B univerzális 43in1 akciókamera tartozék készlet
13 990 Ft

Az akciókamerákhoz tervezett tartozékoknak köszönhetően MAXimálisan kihasználhatja a forgatást bármilyen cselekvés közben. A készlet 43 db különböző tartozékot tartalmaz, amivel az akciókamerák használata bővíthető. Már semmi nem korlátozhatja a használatban, csupán az Ön fantáziája és bátorsága. Találhat benne védőegységeket is mint pl. a lebegő tartó, úszó. Az egész készlet praktikus bőröndben található, ami bélelt a kamera és a tartozékok biztonságos szállítása érdekében. Az összes rész kompatibilis a piacon általában fellelhető kamerával.

MAX univerzális teleszkópos tartó 91 cm, akciókamerához
12 399 Ft 5 190 Ft

Nem csak az egyedi szögekből készített akciófelvételeket készítők szerelmeseinek. A tartó a felhasznált anyagnak hála nagyon tartós és ellenálló még a legnagyobb távolságban történő terhelésnél is.

GoPro 3-Way Grip/Arm/Tripod (AFAEM-001)
24 990 Ft

2 év garancia

A GoPro 3-Way Állvány egy összecsukható kar, amelyet hosszabbító karral ellátott fogantyúként, vagy állványként lehet használni. Alkalmazásával könnyebben készíthetünk felvételeket sportolás, kirándulás vagy akár városnézés közben. Kompatibilis az összes GoPro kamerával.

Niceboy Mellkasheveder

Niceboy Mellkasheveder

Értékelés: 4,7
6 490 Ft

Niceboy mellkasheveder segítségével biztonságosan felsőtestére erősítheti akciókameráját. Ez az elhelyezés nemcsak szabadon hagyja a kezeket, de belső nézetet is biztosít a nézőnek, aki ezáltal szinte testközelből élheti át a felvételt. A rugalmas heveder kényelmesen méretre állítható, és nem befolyásolja a mozgásszabadságot, így ideális mindenféle sporthoz.

GoPro Dual Battery Charger + Battery (Hero5)
17 490 Ft
+ ingyen szállítás

GoPro Dual Battery Chargerrel kényelmesen töltheted a GoPro HERO5 Black akkumulátorokat. Egyszerre két akku is tölthető, mind a két pozíció LED indikátorral van ellátva, így a töltöttségi szintet is jól láthatjuk. A töltő csak a HERO5 Black akkumulátorokkal kompatibilis és USB kábel segítségével tölthető.

GoPro Head Strap + QuickClip (ACHOM-001)
9 390 Ft

A GoPro Head Strap + QuickClip tartalmaz egy fejpántot és egy rögzítőfejet a különböző féle rögzítésekhez. A fejpánt állítható többféle méretben, akár fejre, akár sisakra vagy sapkára történik a rögzítés.

GoPro Grab Bag rögzítő csomag
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Grab Bag rögzítő csomag hasznos kiegészítő minden GoPro termékhez. Többféle alkatrészének köszönhetően számos rögzítési mód lehetséges, valamint pótalkatrésznek is kiváló.

GoPro Handlebar / Seatpost / Pole Rögzítő-1
12 990 Ft

GoPro Handlebar rögzítővel 0,9–3,5 cm-es vázakra, csövekre szerelhetjük kameránkat. Fedélzeti kameraként tökéletesen használható, hiszen rászerelhetjük kerékpárkormányra, lökhárítóra vagy tetőcsomagtartóra. Csúszásgátló kidolgozás, 360 ° forgatható, kompatibilis az összes HERO kamerával.

GoPro Curved + Flat Adhesive Mounts (AACFT-001)
9 890 Ft

GoPro tapadókorongos rögzítővel egyszerűen felszerelheti kameráját sík és domború felületekre egyaránt. Tartása rendkívül erős és biztonságos, valamint teljesen vízálló. Leszereléséhez hőhatás szükséges (pl hajszárító). Bukósisakra illesztve fedélzeti kameraként funkcionál.

GoPro Chesty - Performance Chest Mount (AGCHM-001)
13 204 Ft 12 990 Ft

Rugalmas párnázott mellkasi tartó, ami megkönnyíti a lehengerlő felvételek készítését egyenesen a mellkasodról anélkül, hogy tartanod kellene a kamerát. Könnyű és légáteresztő anyagokból készült, tehát kényelmesen viselhető akár egész nap is, bármilyen kalandban is legyen részed.

GoPro Supercharger 2 portos gyorstöltő
21 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Supercharger Töltő tökéletes választás minden GoPro tulajdonos számára. Egyszerre két készüléket tud tölteni, akár 20–70%-kal gyorsabban, mint a hagyományos töltők. Egy USB-C és egy USB-A porton keresztül csatlakoztathatjuk az összes GoPro kameránkat, és tölthetjük ennek a gyorstöltőnek a segítségével.

GoPro Casey (Camera + Mounts + Accessories Case) (ABSSC-001)
20 990 Ft

A GoPro Casey tok a tökéletes tárolási és utazási megoldás GoPro és kiegészítők számára. A tok külső rétege megvédi a kamerát a sérülésektől és nedvességtől, a belső puha párnázott rész pedig a belső sérülésketől, rázkódástól. A legújabb Hero5 kamerákkal is kompatibilis.

GoPro Large Tube Mount
16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Large Tube Mount egy csőre, rúdra vagy korlátra rögzíthető tartó (3,5 – 6,35 mm), mely 360°-ban és 16 pozícióba elforgatható felső résszel rendelkezik. Elődeivel ellentétben nincs laza, könnyen elveszthető része.

GoPro Wi-Fi Smart Remote (ARMTE-002-EU)
32 990 Ft

2 év garancia

GoPro Smart Remote Távirányító egy vezetéknélküli Wi-Fi eszköz, mely GoPro kamerája irányítására szolgál. Elérheti vele az összes beállítást, ki- és bekapcsolhatja kameráját és felvételt indíthat vagy állíthat le. A Smart Remote kijelzőjén ugyanaz látható, mint a kamera saját LCD-jén. Több mint 50 darab kamera egyidejű irányítására alkalmas 180 méteres távolságban. Az eszköz 10m-ig vízálló. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb vele a kamerahasználat. A következő kameratípusokkal kompatibilis: GoPro HERO4 Black, GoPro HERO4 Silver, GoPro HERO ű4 Session, GoPro HERO3+, GoPro HERO3, GoPro HERO+ LCD, GoPro HERO+

GoPro The Strap (AHWBM-002)

GoPro The Strap (AHWBM-002)

Értékelés: 5
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro kar- vagy csuklófogó hihetetlen POV felvételek vagy selfiek készítésére.

GoPro Handlebar/Seatpost/Pole Mount Állítható rögzítő gyűrű (AMHSM-001)
23 490 Ft

GoPro Handlebar/Seatpost/Pole Mount Állítható rögzítő gyűrű (AMHSM-001) kompakt alumínium tartószerkezet, amely 22,2 és 35 mm közötti átmérővel rendelkező kerékpárkormányokon, rudakon, csöveken használható. A rögzítő felső része 360°-ban tetszőlegesen állítható a korlátlan rögzítés érdekében.

GoPro Ball Joint Buckle rögzítő (ABJQR-001)
9 990 Ft

GoPro Ball Joint Buckle rögzítő (ABJQR-001) segítségével a kamera szögét tetszőlegesen állíthatod akár menet közben is. A GoPro Ball Joint Buckle megadja a lehetőséget, hogy a rögzített kamera szögét külön megállás és újra pozicionálás nélkül változtathasd meg. Akár 360°-ban körbeforgatható, bármely Quick Release talpba rögzíthető, ráadásul hozzáadott Mounting Plug-gal van ellátva a maximális biztonságért.

SENCOR Tartó készlet

SENCOR Tartó készlet

Értékelés: 4,4
6 250 Ft 2 790 Ft

Mellkasra, fejre és 3CAM fényképezőgépekhez megfelelő fotóállványra alkalmas tartó készlet

GoPro Super Suit (HERO7 Silver/White) (ABDIV-001)
17 990 Ft

szuper tartós tokot a GoPro HERO7 Silver és a GoPro HERO7 White kamerákhoz tervezték. A GoPro Super Suit vízállóságot nyújt akár 40 méterig, így éles képeket készíthetsz víz alatt. Védi a kamerát a portól és más szennyeződésektől. A képernyőhöz való könnyű hozzáféréshez egy vázas ajtó található.

GoPro Jaws: Flex Clamp (ACMPM-001)
20 990 Ft

2 év garancia

GoPro Jaws: Flex Clamp segítségével alacsonyan és széles kameraszöghöz egyaránt felállítható a GoPro kamera. Csipeszes rögzítést tesz lehetővé 0,6–5 cm átmérőjű/vastagságú tárgyakra. Nyaka hajlítható, így szinte bármilyen beállítást lehetővé tesz, biztonságosan.

GoPro Suction Cup Mount (AUCMT-302)
16 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A GoPro Suction Cup Mount egy erős rögzítő szerkezet szélvédeőre, vagy bármilyen sík felületre. A megfelelően erős vákuumot egy erőkar segítségével szippanthatjuk a tapadókorong és a szélvédő közé. A tappancsos autós kamerarögzítő erős kivitele biztosítja a GoPro kamera stabil rögzítését, az állító zsanérok pedig biztosítják a kamera tetszőleges beállítását. A legújabb Hero5 kamerákkal is kompatibilis.

GoPro Max Grip + Tripod (ASBHM-002)
21 790 Ft 20 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Tripod biztosítja a kedvenc fényképezőgép tökéletes működését. A GoPro Max Grip + állvány (ASBHM-002) univerzálisan alkalmazható minden GoPro-hoz markolatként, állványként vagy hosszabbítóként. Ideális 360 ° felvételekhez rezegés nélkül.

TrueCam H5 tartó GPS-szel

TrueCam H5 tartó GPS-szel

Értékelés: 3,8
12 990 Ft

Ha földrajzi címkézéssel és menetsebességgel szeretnéd gazdagítani a rekordot, akkor vásárolhatsz GPS-vevőt a fényképezőgépedhez. A spekuláció elkerülése végett állandóan megjelenítheted a menetsebességet a videón, hogy baleset vagy más kellemetlen helyzet esetén nem-e mentek túl gyorsan.

GoPro Protective Housing (HERO8 Black) (AJDIV-001)
21 790 Ft 18 990 Ft

Védőtok nehéz körülményekhez biztosítja a kedvenc fényképezőgéped hibátlan működését. GoPro Protective Housing (HERO8 Black) (AJDIV-001) növeli a kamera vízállóságát 60 m mélységig, ráadásul megóvja azt a szennyeződésektől és a repkedő kövektől és egyéb törmelékektől.

GoPro Gooseneck (ACMFN-001)
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Gooseneck egy rugalmas, hajlítható kameratartó, mely minden GoPro kamerával kompatibilis. Hossza 20,3 cm, segítségével magasabb perspektívák és kívánt látószögek állíthatóak be könnyedén. Kiváló minőségű, több Gooseneck is összekapcsolható igény esetén, ezzel növelve előnyös tulajdonságai mértékét.

SENCOR 3Cam Water Set

SENCOR 3Cam Water Set

Értékelés: 4,7
3 990 Ft

Szett 3CAM kamerákhoz vízben és víznél történő használathoz. Narancssárga úszó tartó és csuklópánt.

GoPro Anti-Fog Inserts Páramentesítő lap
9 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Anti-Fog Inserts Páramentesítő lap kompatibilis az összes GoPro HERO kamerával. A páramentesítő lap megvédi a kamerát a páraképződéstől és a hideg nedves környezettől. A csomagban 12 darab lapka található. A lapokat légmentesen záródó tasakban ajánlott tárolni. A termékhez 1 év gyártói garancia jár.

GoPro Sleeve + Lanyard (HERO8 Black)
8 090 Ft

Könnyű szilikon tok, ami saját stílussal ruházza fel a GoPro HERO8 BLACK kamerád. A GoPro Sleeve + Lanyard (szilikon tok) vékony és rugalmas anyagból készült, aminek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kamerára és nem akadályozza az irányító elemeit. A csomagolásban található egy beállítható szíj is, ami lehetővé teszi a kamera nyakba, csuklóra vagy hátizsákra való akasztását is.

GoPro Mic Stand Mount Kameraállvány
5 990 Ft

A GoPro Mic Stand Mount kameraállvány segítségével nemcsak sporteseményeken, de akár színpadi előadások, koncertek történéseit is megörökítheti kiváló minőségben, – akár testközelből is – hiszen az állvány akár közvetlenül a mikrofonállványokra is csatlakoztatható! A gyorskioldó bázisnak köszönhetően könnyen mozgathatja kameráját. Az állvány minden GoPro kamerával kompatibilis.

GoPro Helmet Front + Side Mount (AHFSM-001)
12 990 Ft

A GoPro Helmet Front + Side Mount biztosítja a kamera megfelelő rögzítését bukósisakra. A rögzítő kar segítségével a bukósisak elejére és oldalára is rögzíthetjük a kamerát. Minden GoPro kamerával kompatibilis.

GoPro NVG Mount (ANVGM-001)
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Go Pro sisak tartó készlet. Igazán könnyű felszerelni, többféle sisakhoz rögzíthető, így a legizgalmasabb pillanatokat is könnyedén rögzítheti kamerájával.

GoGEN Basic Set 21 Univerzális Kamera Tartozék Készlet
17 549 Ft 7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A **GoGEN Basic Set 21 ** univerzális tartozék készlet kültéri kamerák biztonságos rögzítéséhez készült. Ideális tartozékokat kínál kültéri események, sportok felvételéhez. A tartozékok biztosítják a kamera biztonságos és sérülésmentes használatát akár sportolás közben is.

GoPro Light Mod (ALTSC-001)
19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nem kell többé harcolnod a nem megfelelő mennyiségű fénnyel akciókamera használata közben. A GoPro Light Mod (ALTSC-001) kompatibilis a HERO8 Black kamerával, a Media Mod -on vagy a GoPro tartón keresztül csatlakoztató. Ez a kis méretű és nagy teljesítményű LED világítás azonnal megoldja a sötét képekkel kapcsolatos problémákat, csak csatlakoztatni kell, és már forgathatsz is.

Niceboy Teleszkópos monopod/szelfibot, 52,5 cm
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Niceboy teleszkópos monopod praktikus, sokrétűen használható eszköz akciókamerákhoz. A kéz meghosszabbításaként rendkívül hasznos felülről, alulról vagy szokatlan szögekből, például tömegből vagy gördeszkáról, snowboardról való filmezéshez. Mindemellett akár szelfibotként is megállja a helyét. Maximális hossza 52,5cm.

GoPro Wi-Fi Remote Accessory Kit (AWRMK-001)
9 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Wi-Fi Remote rögzítő tartozékokkal könnyedén rögzítheti Wi-Fi távirányítóját például a hátizsák pántjához, cipzárhoz. A csomagban található a rögzítéshez szükséges kulcs és karika, valamint egy csuklórögzítő és egy pánt. Kiválóan alkalmas Wi-Fi Remote és Smart Remote távirányítókhoz.

XSories Capxule Small
3 690 Ft 3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro kamerához és XSories U-Shot-hoz alkalmas részlegekkel kiegészített könnyű puha tok. Poliészter, flanell és EVA hab kombinációjából készült. A XSories Capxule Small két különálló részlegből áll – az egyik a kamerára, a másik a kiegészítőkre alkalmas. A rugalmas pántnak és a pontos kivágásoknak hála tökéletesen fog tartani a helyén.

XSories U-Shot Deluxe Leather
3 690 Ft 3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

teleszkópos bot-állvány a 1/4" menetnek köszönhetően nagyszerűen megérti magát a digitális fényképezőgépek többségével a kezedet pedig akár 49 cm-rel is meghosszabbítja. Az XSories U-Shot Deluxe Leather összecsukott állapotban 18 cm hosszú , **súlya 105 g és **akár 3 kg terhelhetőséggel is bír. A bőrből készült kézszíj az U-Shotból divatos kiegészítőt varázsol.

GoPro Gun / Rod / Bow Rögzítő
29 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Gun / Rod / Bow Kamera tartó állványnak köszönhetően egyszerűen rögzítheti GoPro kameráját fegyverre, íjra, horgászbotra, így látványos felvételeket készíthet. Gopro Hero 5 kompatibilis.

GoPro MAX Replacement Door (ACIOD-001)
8 190 Ft 7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

tartalék ajtó garantálja akciókamerád hibátlan működését. A GoPro MAX Replacement Door (ACIOD-001) ajtónak akkor veszed hasznát, ha az eredeti ajtó eltűnik vagy megsérül. Megőrzi a vízállóságot, valamint védi az USB-C és SD portokat és az akku helyét.

GoPro Surfboard Mounts (Tapadókorongos rögzítő) (ASURF-001)
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro tapadókorongos rögzítővel egyszerűen felszerelheti kameráját bármilyen sík felületre. Különleges adhezív kialakitásának hála, tartása rendkívül erős és biztonságos, valamint teljesen vízálló. Leszereléséhez hőhatás szükséges. Vízisportokhoz kifejezetten alkalmas.

Madman 3M GoPro matrica
3 673 Ft 3 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az 3M vállalat által gyártott tartalék matrica segítségével rögzítheted a GoPro-hoz alkalmas ragasztható tartókat.