Niceboy Mellkasheveder

Niceboy Mellkasheveder

Értékelés: 5
5 990 Ft

4 990 Ft

Niceboy mellkasheveder segítségével biztonságosan felsőtestére erősítheti akciókameráját. Ez az elhelyezés nemcsak szabadon hagyja a kezeket, de belső nézetet is biztosít a nézőnek, aki ezáltal szinte testközelből élheti át a felvételt. A rugalmas heveder kényelmesen méretre állítható, és nem befolyásolja a mozgásszabadságot, így ideális mindenféle sporthoz.


MAX MAC1001B Teleszkópos 91 cm tartó akciókamerákhoz-67%
12 399 Ft

4 090 Ft

Kiárusítás

MAX teleszkópos tartó nem csak az érdekes helyzetekből történő akciófelvételeket kedvelőknek alkalmas. A tartó a felhasznált anyag miatt nagyon ellenálló és szilárd, még a leghosszabbra nyitott állapotában is.


MAX ADAM A1 akkumulátor
4 990 Ft

Cserélhető lítium-ion akkumulátor 1050 mAh fényképezőgéphez MAX ADAM A1 4K. Biztonsági vagy csereakkumulátorként használható.


GoPro Dual Battery Charger + Battery (Hero5)
19 990 Ft

GoPro Dual Battery Chargerrel kényelmesen töltheted a GoPro HERO5 Black akkumulátorokat. Egyszerre két akku is tölthető, mind a két pozíció LED indikátorral van ellátva, így a töltöttségi szintet is jól láthatjuk. A töltő csak a HERO5 Black akkumulátorokkal kompatibilis és USB kábel segítségével tölthető.


GoPro 3-Way Tartó

GoPro 3-Way Tartó

Értékelés: 5
25 190 Ft

22 990 Ft

A GoPro 3-Way Állvány egy összecsukható kar, amelyet hosszabbító karral ellátott fogantyúként, vagy állványként lehet használni. Alkalmazásával könnyebben készíthetünk felvételeket sportolás, kirándulás vagy akár városnézés közben. Kompatibilis az összes GoPro kamerával.


GoPro Grab Bag rögzítő csomag
8 790 Ft

GoPro Grab Bag rögzítő csomag hasznos kiegészítő minden GoPro termékhez. Többféle alkatrészének köszönhetően számos rögzítési mód lehetséges, valamint pótalkatrésznek is kiváló.


GoPro Handlebar / Seatpost / Pole Rögzítő-1
11 990 Ft

GoPro Handlebar rögzítővel 0,9–3,5 cm-es vázakra, csövekre szerelhetjük kameránkat. Fedélzeti kameraként tökéletesen használható, hiszen rászerelhetjük kerékpárkormányra, lökhárítóra vagy tetőcsomagtartóra. Csúszásgátló kidolgozás, 360 ° forgatható, kompatibilis az összes HERO kamerával.


GoPro Helmet Front + Side Mount
11 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A GoPro Helmet Front + Side Mount biztosítja a kamera megfelelő rögzítését bukósisakra. A rögzítő kar segítségével a bukósisak elejére és oldalára is rögzíthetjük a kamerát. Minden GoPro kamerával kompatibilis.


GoPro The Frame (HERO5 Black)
11 990 Ft

GoPro The Frame (Hero5 Black)val könnyen és egyszerúen rögzítheti Hero5 GoPro kameráját. Ultrakompakt, alacsony profilú rögzítést tesz lehetővé, könnyű hozzáférést biztosítva a kamera microSD, Micro HDMI és USB portjaihoz.


GoPro Tripod Mount adapter + Tripod mini állvány(ABQRT-002)
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csatlakoztassa a GoPro-t bármelyik hagyományos állványhoz a Tripod Mount vagy a Quick Release Tripod Mount segítségével. Ezenkívül tartalmaz egy könnyű Mini Tripod-ot, amely közvetlenül a GoPro keretéhez vagy házához csatlakozik. Mindhárom szilárd platformot biztosít minden olyan helyzetben, ahol a stabilitás nélkülözhetetlen.**


GoPro Handlebar/Seatpost/Pole Mount Állítható rögzítő gyűrű (AMHSM-001)
23 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Handlebar/Seatpost/Pole Mount Állítható rögzítő gyűrű (AMHSM-001) kompakt alumínium tartószerkezet, amely 22,2 és 35 mm közötti átmérővel rendelkező kerékpárkormányokon, rudakon, csöveken használható. A rögzítő felső része 360°-ban tetszőlegesen állítható a korlátlan rögzítés érdekében.


GoPro Ball Joint Buckle rögzítő (ABJQR-001)
9 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Ball Joint Buckle rögzítő (ABJQR-001) segítségével a kamera szögét tetszőlegesen állíthatod akár menet közben is. A GoPro Ball Joint Buckle megadja a lehetőséget, hogy a rögzített kamera szögét külön megállás és újra pozicionálás nélkül változtathasd meg. Akár 360°-ban körbeforgatható, bármely Quick Release talpba rögzíthető, ráadásul hozzáadott Mounting Plug-gal van ellátva a maximális biztonságért.


GoPro Casey (Camera + Mounts + Accessories Case)
19 490 Ft

A GoPro Casey tok a tökéletes tárolási és utazási megoldás GoPro és kiegészítők számára. A tok külső rétege megvédi a kamerát a sérülésektől és nedvességtől, a belső puha párnázott rész pedig a belső sérülésketől, rázkódástól. A legújabb Hero5 kamerákkal is kompatibilis.


GoPro Jaws: Flex Clamp Flexibilis rögzítő
19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Jaws: Flex Clamp segítségével alacsonyan és széles kameraszöghöz egyaránt felállítható a GoPro kamera. Csipeszes rögzítést tesz lehetővé 0,6–5 cm átmérőjű/vastagságú tárgyakra. Nyaka hajlítható, így szinte bármilyen beállítást lehetővé tesz, biztonságosan.


GoPro Screen Protectors (HERO5 Black) Kijelzővédő fólia szett
9 390 Ft

GoPro Screen Protectors (HERO5 Black) a karcolások és szennyeződések ellen védelmet nyújtó kijelzővédő fólia szett, mely 5 db fóliát tartalmaz a lencsére, illetve 5 db-ot az LCD kijelzőre. Könnyen felhelyezhető, segít a tükröződés csökkentésében éles fény esetén. Egy tartalék hátfal és egy mikroszálas törlőkendő is a csomag részét képezi.


GoPro Wi-Fi Smart Remote (ARMTE-002-EU)
31 490 Ft

GoPro Smart Remote Távirányító egy vezetéknélküli Wi-Fi eszköz, mely GoPro kamerája irányítására szolgál. Elérheti vele az összes beállítást, ki- és bekapcsolhatja kameráját és felvételt indíthat vagy állíthat le. A Smart Remote kijelzőjén ugyanaz látható, mint a kamera saját LCD-jén. Több mint 50 darab kamera egyidejű irányítására alkalmas 180 méteres távolságban. Az eszköz 10m-ig vízálló. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb vele a kamerahasználat. A következő kameratípusokkal kompatibilis: GoPro HERO4 Black, GoPro HERO4 Silver, GoPro HERO ű4 Session, GoPro HERO3+, GoPro HERO3, GoPro HERO+ LCD, GoPro HERO+


GoPro Supercharger 2 portos gyorstöltő
19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Supercharger Töltő tökéletes választás minden GoPro tulajdonos számára. Egyszerre két készüléket tud tölteni, akár 20–70%-kal gyorsabban, mint a hagyományos töltők. Egy USB-C és egy USB-A porton keresztül csatlakoztathatjuk az összes GoPro kameránkat, és tölthetjük ennek a gyorstöltőnek a segítségével.


GoPro The Strap (AHWBM-002)
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

GoPro kar- vagy csuklófogó hihetetlen POV felvételek vagy selfiek készítésére.


GoGEN Basic Set 21 Univerzális Kamera Tartozék Készlet
17 549 Ft

7 890 Ft

A **GoGEN Basic Set 21 ** univerzális tartozék készlet kültéri kamerák biztonságos rögzítéséhez készült. Ideális tartozékokat kínál kültéri események, sportok felvételéhez. A tartozékok biztosítják a kamera biztonságos és sérülésmentes használatát akár sportolás közben is.


GoPro Anti-Fog Inserts Páramentesítő lap
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Anti-Fog Inserts Páramentesítő lap kompatibilis az összes GoPro HERO kamerával. A páramentesítő lap megvédi a kamerát a páraképződéstől és a hideg nedves környezettől. A csomagban 12 darab lapka található. A lapokat légmentesen záródó tasakban ajánlott tárolni. A termékhez 1 év gyártói garancia jár.


GoPro Autós töltő
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro autós töltőt a szivargyújtóba helyezve vezetés közben is töltheti kameráját. Két USB bemenetének hála egyszerre 2 készülék is tölthető, valamint felvételt is készíthet töltés közben. Kompatibilis a legtöbb USB-s készülékkel.


GoPro Bag Pack 5 Tároló zsák (ABGPK-005)
8 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Bag Pack 5 Tároló zsák (ABGPK-005) öt darabos egyméretű táskakészlet húzózsinórral, amelyben a kamerát és a hozzá tartozó kiegészítőket tarthatod szervezetten és védve amikor nem használod őket.


GoPro Bodyboard Mount Rögzítő
9 790 Ft

GoPro Bodyboard Mountnak köszönhetően egyszerűen rögzítheti GoPro kameráját SUP deszkájához, így látványos felvételeket készíthet sportolás közben. A kiegészítő rögzítőpánt és a biztonsági zár intenzívebb mozgás közben is megbízható tartást biztosít. 3,8 – 8,8 cm vastag SUP deszkákra és bodyboardokra rögzíthető, és minden GoPro kamerával kompatibilis.


GoPro Combo Kábel
14 390 Ft

12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Combo kábel lehetőséget ad TV-n ellenőrizni, visszanézni a felvételeket. Sokoldalúságának köszönhetően a TV csatlakozón kívül biztosít egy töltési pontot, valamint egy Jack aljzatot is. A kábel USB-n keresztül csatlakoztatható kizárólag GoPro HD HERO3 kamerához.


GoPro Sisak tartó készlet
12 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Go Pro sisak tartó készlet. Igazán könnyű felszerelni, többféle sisakhoz rögzíthető, így a legizgalmasabb pillanatokat is könnyedén rögzítheti kamerájával.


GoPro Gooseneck Rugalmas kameratartó
8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Gooseneck egy rugalmas, hajlítható kameratartó, mely minden GoPro kamerával kompatibilis. Hossza 20,3 cm, segítségével magasabb perspektívák és kívánt látószögek állíthatóak be könnyedén. Kiváló minőségű, több Gooseneck is összekapcsolható igény esetén, ezzel növelve előnyös tulajdonságai mértékét.


GoPro Gun / Rod / Bow Rögzítő
29 990 Ft

GoPro Gun / Rod / Bow Kamera tartó állványnak köszönhetően egyszerűen rögzítheti GoPro kameráját fegyverre, íjra, horgászbotra, így látványos felvételeket készíthet. Gopro Hero 5 kompatibilis.


GoPro HERO5 Session Replacement Door Csereajtó (AMIOD-001)
8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro HERO5 Session Replacement Door Csereajtó (AMIOD-001) tartalék oldalsó fedél Hero5 Session Edition kamerához, ha esetleg a GoPro eredeti ajtaja elvész vagy megsérül, amely vízállóságot biztosít a készüléknek, illetve védelmet nyújt az USB-C és a microHDMI bemenetek részére.


GoPro Kiegészítő rögzítő
8 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro kiegészítő rögzítő tartalmaz 5 db 3M-es tapadókorongot, valamint 5 db rögzítő zsineget. Használatával tökéletes biztonságban tarthatja GoPro kameráját még a legextrémebb körülmények között is. Segítségével megelőzhető a kamera sérülése a fő csatlakozó leoldódásakor is, hiszen a kiegészítő rögzítő még egy ponton biztosítja azt.


GoPro Mic Stand Mount Kameraállvány
5 890 Ft
5 690 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A GoPro Mic Stand Mount kameraállvány segítségével nemcsak sporteseményeken, de akár színpadi előadások, koncertek történéseit is megörökítheti kiváló minőségben, – akár testközelből is – hiszen az állvány akár közvetlenül a mikrofonállványokra is csatlakoztatható! A gyorskioldó bázisnak köszönhetően könnyen mozgathatja kameráját. Az állvány minden GoPro kamerával kompatibilis.


GoPro Kameratartó kerékpáros sisakra
7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro kameratartó szíj, mely állítható méretének köszönhetően könnyedén rögzíthető kerékpáros sisakjához. Kompatibilis az összes GoPro kamerával.


GoPro Pro Seat Rail Mount Rögzítő (AMBSM-001)
14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Go Pro Seat Rail Mount Rögzítő (AMBSM-001) kerékpár ülés alá illeszkedő, alumíniumból készült kompakt kamera rögzítő. Ennek köszönhetően bármilyen eseményt felvehetünk kameránkkal, ami a hátunk mögött történik kerékpározás közben. Kompatibilis a legtöbb két sínes ülésszerkezettel és minden GoPro kamerával.


GoPro Removable Instrument Mounts Tapadókorong rögzítésű kameraállvány
8 690 Ft

A GoPro Removable Instrument Mounts Tapadókorong rögzítésű állvány hangszerekhez. segítségével fényképezőgépét akár kényes felülettel rendelkező eszközökre – például gitár, dob, fúvós hangszerek – is felhelyezheti, az nem hagy nyomot eltávolítása után, ugyanakkor megfelelő szakító szilárdságú. Nem kezdi ki a különböző lakkozott, dísz bevonatokkal ellátott részeket sem. A tartótalpak újra felhasználhatóak.


GoPro Tapadókorongos rögzítő
9 990 Ft

Kiárusítás

GoPro tapadókorongos rögzítővel egyszerűen felszerelheti kameráját bármilyen sík felületre. Különleges adhezív kialakitásának hála, tartása rendkívül erős és biztonságos, valamint teljesen vízálló. Leszereléséhez hőhatás szükséges. Vízisportokhoz kifejezetten alkalmas.


GoPro The Jam, Állítható tartó
19 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro The Jam állítható tartó zenészeknek. Szinte minden hangszerre könnyedén felhelyezhető, segítségével különleges felvételek készíthetőek a gyakorlásokról vagy akár koncertekről. 3 különböző hosszúságba állítható, szupervékony kialakításának köszönhetően nem zavar be játék közben. Nem csak zenei használatra.


GoPro The Tool Csavarhúzó + Sörnyitó
2 990 Ft

GoPro The Tool csavarhúzó lehetővé teszi a szárnyas csavarok könnyű behúzását, hogy elkerülje a fényképező instabilitását nagy sebesség, vagy fokozott rezgészám mellett. A csavar így sokkal feszesebb mintha csak kézzel rögzítenénk. A hozzáadott plusz pedig a másik végében található sörnyitó, mely jól jöhet ha egy kis szünetet iktatnánk be egy jó hideg sör mellett.


GoPro Wi-Fi Remote Rögzítő tartozékok
8 890 Ft

GoPro Wi-Fi Remote rögzítő tartozékokkal könnyedén rögzítheti Wi-Fi távirányítóját például a hátizsák pántjához, cipzárhoz. A csomagban található a rögzítéshez szükséges kulcs és karika, valamint egy csuklórögzítő és egy pánt. Kiválóan alkalmas Wi-Fi Remote és Smart Remote távirányítókhoz.


GoPro Wi-Fi Remote Töltőkábel
8 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro Wi-Fi Remote töltőkábellel egyszerűen feltöltheti Wi-Fi Remote távirányítóját. A kábel USB kompatibilis, így használható a legtöbb autó- és fali töltővel.


Madman 3M GoPro Öntapadós tartó
4 790 Ft

4 190 Ft

2 év garancia

Madman 3M öntapadós tartót elsősorban GoPro kamerákhoz fejlesztették ki. Tökéletes illeszkedést és erős tapadást biztosít sík és ívelt felületen egyaránt. Számos funkciónak megfelel, például autóba, sisakra, motorkerépárra rögzítheti vele GoPro kameráját és lélegzetelállító felvételeket készíthet.


Madman GoPro HERO5/HERO6 objektívsapka
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MadMan objektívsapka a GoPro Hero5/Hero6 kamerádhoz. Minőségi anyagokból készült MadMan objektívsapka kiemelkedik a könnyű használatával. Védi kamerád objektívjét a sérülésektől, karcolásoktól, portól és más nemkívánatos elemektől. A sapkát a kamera nyugalmi állapotában használd.


Madman GoPro HERO5/HERO6 piros szűrő
6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

GoPro HERO5/HERO6 vízálló borításához készült piros szűrő. Kiegyenlíti a piros fény vesztést, aminek köszönhetőn profi és természetes spinű képeket készíthetsz. 3-tól 24 méterig használható. A szűrő beszerelése csak pár másodpercet vesz igénybe. A használatától függően fel vagy lehajtható.


Madman GoPro Mellkasheveder

Madman GoPro Mellkasheveder

Értékelés: 4
11 890 Ft

10 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Madman GoPro mellkasheveder minőségi anyagokból készült, kényelmes, állítható pántokkal, hogy a legnagyobb biztonságban érezze magát. Tökéletes mozgásszabadságot biztosít. Biztosan tartja a kamerát és számos szabadidős tevékenységhez, sporthoz használható: biciklizéshez, sieléshez, motorozáshoz.


Madman Kiegészítő készlet akció kamerákhoz
24 990 Ft

7 590 Ft

Újdonság

16 különböző típusú tartozék készlet az akció kamerákhoz kompatibilis a piacon található összes kültéri kamera márkával a piacunkon. A MadMan tartozékkészlet kiváló minőségű anyagból készült, és ellenáll az extrém körülményeknek is. Ez a készlet támaszod lesz neked és a kamerádnak is bármilyen körülmények között.


Madman Megerősített üveg GoPro HERO5/HERO6 kamerák képernyőjére.
4 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

MadMan megerősített védő üveg megvédi GoPro hero5/HERO6 kamerád képernyőjét a karcolások és más sérülésektől. Élvezd kalandjaidat anélkül hogy kamerád képernyője felől kellene aggódnod A csomagolásban mindent megtalálsz amire a felvitelben lesz szűkséged, emellett egy tisztító csomagot is. hogy képernyőd mindig a legjobb állapotban legyen.


Madman Selfie bot MOVE 72 cm
7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A MadMan MOVE selfie bot megfelel mindenkinek, akik folyton mozgásban vannak. Összerakható praktikus méretekbe, nem teljesen hosszú, se nem rövid, csak az ideális selfie bot minden kiruccanásra. Felismerhető az egyszerűsége alapján. A selfie botot pillanatokon belül kicsomagolhatod és fotózhatsz. A formatervezés az igényes körülményekhez is alkalmas, ez a készülék minden körülmények között biztonságban tartja a telefont.