PARK TOOL U.S.A IB-3, 14 funkciós kézi szerszám
8 990 Ft

PARK TOOL U.S.A IB-3, egy összehajtható kézi szerszám a kerékpárosok számára. Kialakításának köszönhetően, könnyen elfér a nyeregtáskában, egyszerű a használata és rendkívül sokoldalú. A kerékpáros túrák alkalmával hasznos útitárs.

PARK TOOL U.S.A IB-2 I-Beam, 10 funkciós kézi szerszám
6 890 Ft

A Park Tool IB-2 I-Beam, egy 10 funkciós, erős, könnyű és megbízható kézi szerszám. A városi, vagy a terep kerékpározáshoz hasznos eszköz, mivell kialakításának köszönhetően könnyen elfér zsebben, vagy a nyeregtáskában. A leggyakrabban használt csavarhúzó, imbuszkulcs és dugókulccsal van felszerelve.

Sigma szerszámkészlet Pocket Tool Large
11 490 Ft

szerszámkészlet 22 eszközt tartalmaz, amik kerékpáros kirándulásokkor jöhetnek jól. Tartalmaz csavarhúzót és imbuszkulcsot, különféle méretekben. A Sigma szerszámkészlet Pocket Tool Large gumírozott oldalakkal rendelkezik a jobb tapadás érdekében.

Sigma szerszámkészlet Pocket Tool Medium
7 490 Ft

szerszámkészlet 17 eszközt tartalmaz, amik kerékpáros kirándulásokkor jöhetnek jól. Tartalmaz csavarhúzót és imbuszkulcsot, különféle méretekben. A Sigma szerszámkészlet Pocket Tool Medium gumírozott oldalakkal rendelkezik a jobb tapadás érdekében.

Sigma szerszámkészlet Pocket Tool Small
3 590 Ft

szerszámkészlet 8 eszközt tartalmaz, amik kerékpáros kirándulásokkor jöhetnek jól. Tartalmaz csavarhúzót és imbuszkulcsot, különféle méretekben. A Sigma szerszámkészlet Pocket Tool Small gumírozott oldalakkal rendelkezik a jobb tapadás érdekében.

Just One Tool 14.0

Just One Tool 14.0

Értékelés: 4,3
6 890 Ft

Praktikus Just One Tool 14.0 szerszámkészlet, amely összesen 14 funkciót kínál. Praktikus neoprén tokkal együtt.

Schwalbe Szerelési karok készlete 3db
1 290 Ft

A *Schwalbe 3db szerelési kar készlettel** a gumi cseréje gyerekjáték lesz. Az új szabadalmaztatott forma és anyag kellemesebb a kéz és a gumi számára is.

TOPEAK Shuttle Lever 1.1 Gumileszedő
1 490 Ft

Topeak Shuttle Lever 1.1 Gumileszedő ergonomikus kialakításának köszönhetően bárki számára könnyen használható. A két rész egymásba illeszthető, így akár az útjaira is magával viheti!

BLACKBURN Wayside Multi Tool Szerszámkészlet
12 490 Ft

Blacburn Wayside Multi Tool Szerszámkészlet egy multifunkciós eszköz, mely nélkülözhetetlen segítséget nyújt minden kerékpáros útra. Tartalmazza a 19 leggyakrabban használt kerekek karbantartási eszközt.

Just One Tool 17.0 szerszám-készlet
3 390 Ft

A praktikus Just One Tool 17.0 szerszám-készlet összesen 17 funkciót hoz magával. Tartalmaz apróbb javításokhoz, vagy általános karbantartáshoz szükséges szerszámokat, mint imbuszkulcsokat, dugókulcsokat és csavarhúzókat.