Rå Hygge BIO őrölt kávé Peru Arabica Beauty Tremella & Maitake 227 g
Kényeztesd magad egy csésze finom Ra Hygge Beauty Tremella & Maitake kávéval. Erősen pörkölt kávé, telt testtel és mandulás jegyekkel. Tremella és Maitake gombakivonatot és béta-glükánokat tartalmaz, amelyek harmonizálják az immunrendszert és jótékony hatással vannak a vér koleszterinszintjére.
További információ
4 490 Ft
19,78 Ft/g
Forgalmazó:
MALL
Raktáron 4 db
2024.5.02
személyes átvétellel várhatóan
Átvevőhelyek
2024.5.02
házhoz szállítással várhatóan
Száma:
38422899
Leírás
Ra Hygge BIO őrölt kávé Peru Arabica Beauty Tremella & Maitake 227 g
Jellemzők
- Erősen pörkölt Arabica kávé Tremella és Maitake gyógygomba kivonattal
- Erős ízű, testes, dió és mandula aromával
- Származási hely: Peru (kávé), Kína (Tremella és Maitake)
- Összetétel: BIO Arabica (98%) kávébab, 1% BIO Snow gomba (Tremella) és 1% BIO Maitake (Grifola) kivonat, amelyből 30% poliszacharidok és 2% triterpének
- Az alapanyagok nem génmódosítottak
- Béta-glükánokat tartalmaz, amelyek harmonizálják az immunrendszert és jótékony hatással vannak a vér koleszterinszintjére
- Kivonat tartalma: 4540 mg/csomagolás
- Ajánlott elkészítés: Csészénként legalább egy teáskanálnyi kávé használata ajánlott.
- Kávéfőzőben és szűrőben történő elkészítésre alkalmas
- Javasolt napi adag: Legfeljebb 4 csésze naponta
- Tárolás: A kávé száraz helyen tárolandó. Kinyitás után légmentes helyen tárolandó.
- Figyelmeztetés: A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Nem alkalmas szoptató, terhes nők és gyermekek számára
- A dán Rå Hygge vállalatot 2014-ben alapították azzal az egyértelmű céllal, hogy a kiváló kávé és az emberi szervezetre gyakorolt negatív hatásait csökkentő alapanyagok kombinációját fejlesszék ki. Így jött létre valami egyedülálló – a kávé és a gyógygomba kombinációja. Az egész folyamat rendkívül összetett és hosszadalmas. Ezekhez a kávékhoz kizárólag 100%-ban organikus arabica kávét használnak, amely perui és hondurasi kistermelőktől származik. A kávébabot gyógygombák vízben oldódó kivonatával keverik össze. A kivonat kinyerésének folyamata nagyon kíméletes, így a gomba megőrzi minden hatását.
- Kettős kivonási folyamat:
- Minden egyes szárított gombafajtát speciális extrakciós létesítményben tárolnak.
- A gombát darabokra törik, hogy megkönnyítsék a kivonási folyamatot.
- A gombadarabokat ezután az extrakciós tartályban etanolos oldatba áztatják, amelyet felmelegítenek. Körülbelül 3 óra elteltével az oldat a szűrőrendszeren keresztül egy másik tartályba kerül.
- A gombamaradványt a másodlagos extrakcióhoz egy újabb adag etanolos oldattal fedik le, és ugyanezen az eljáráson mennek keresztül. A második oldatot a második extrakciós tartályba vezetik.
- A többi darab a fő elszívótartályban marad a vízkivételre várva.
- Az etanolos oldatot ezután hőpárologtatással, majd vízkiválással dolgozzák fel, és a koncentrált folyadékot megvizsgálják, hogy megfelel-e a követelményeknek.
- A folyadékot ezután vákuumkamrában szárítják és szitálják. A kivonatot újra ellenőrzik, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy átment.
Vízkivétel:
- A gombadarabokat lefedik, és az extrakciós tartályban tisztított vízben áztatják. Egyes fajok hosszabb áztatást igényelnek. A vizet több órán keresztül 100 °C-ra melegítik (a gombás anyag típusától és mennyiségétől függően).
- Az oldatot ezután leszűrik, majd szűrésen keresztül koncentrációs tartályokba vezetik, ahol forrni kezd. Elpárolog akár egy koncentrátum. A kívánt koncentrációs szint elérésekor az oldat a végső koncentrációs szintre kerül. A vizsgálat után permetszárítással szárítják.
- A két kivonatot összekeverik, és elvégzik a végső ellenőrzést, ezúttal a hatóanyagok (poliszacharidok, triterpenoidok) ellenőrzésével is, hogy a végtermék megfeleljen az előírt specifikációknak (mindig az előírtak felett, de soha nem az előírtak alatt).
- A Tremella és Maitake kivonat nem befolyásolja a kávé ízét és aromáját
Műszaki adatok
Kávé típus | Őrölt |
Kávé fajta | Arabica |
Súly | 227 g |
Ajándékcsomag | Nem |