DeLonghi ECO DECALK - vízkőoldó

DeLonghi ECO DECALK - vízkőoldó

Száma: 527680
Akció
DeLonghi ECO DECALK környezetbarát vízkőoldó használatával akár 3-szor hatékonyabban távolíthatjuk el a vízkövet kávéfőző készülékünk belsejéből, mellyel így meghosszabíthatjuk annak éllettartamát is. TOVÁBB OLVASOM-> További információ
4 790 Ft
Piaci ár ÁFA-val
3 990 Ft
-16%
Az akció 2021.10.27-ig, vagy a készlet erejéig érvényes
Forgalmazó: MALL

Raktáron 5-nél több db

2021.10.25 személyes átvétel Budapesten várhatóan
Átvevőhelyek
 
2021.10.26 prémium szállítással várhatóan
 
2021.10.27 - 2021.11.02 standard szállítással várhatóan

Száma: 527680

Leírás

Kiknek jó választás?

Azoknak, akik…

 • megelégelték már az állandó vízkövet delonghi kávéfőző készülékük belsejében, és szeretnék azt végre tartósabban és gyorsabban eltávolítani.
 • szívesen használnának egy környezetbarát vízkőoldót.
 • bármilyen kávéfőző, eszpresszó, hosszú kávé, cappucino készítő készüléket, illetve akár vízforraló eszközt is egy termékkel, a DeLonghi ECO DECALK vízkőoldóval szeretnének vízkőteleníteni.

Átlagonfelüli DeLonghi ECO DECALK vízkőoldó:

 • Extra hatékonyság:
  • Az EcoDecalk erősebb a korábbi vízkőoldóknál. A laboratóriumi vizsgálatok is azt bizonyítják, hogy összehasonlítva a hagyományos vízkőoldókkal akár 3-szor hatékonyabb, és használatával gyorsabban feloldódik a vízkő.
 • Környezetbarát vízkőoldó:
  • Az Eco Decalk környezetbarát vízkőoldó, mivel a vízkőmentesítő olyan folyadékot használ, ami csak természetes és jó minőségű nyers növényi eredetű összetevőből (tejsav) áll, és biológiailag lebontható, így a DeLonghi Eco Decalk nem szennyezi a környezetet. Ráadásul a csomagolás újrahasznosított és környezetbarát anyagból készült, továbbá a palack is 50%-ban újrahasznosított műanyagból van, valamint a papír doboz és a címke FSC tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tudta-e?

Hogy a DeLonghi Eco Decalk …

 • rendszeres használata biztosítja a kávégép tartósságát, és növeli az energiahatékonyságot?
 • 500 ml-es, ami 4 teljeskörű vízkőmentesítő műveletre is elegendő?

Tegye a kosárba most!

* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.